Hoe Houseparty

Sinds een groot deel van de wereld sociaal afstand nemen en lockdown betreden, is Houseparty enorm populair geworden, maar sommige gebruikers hebben nu besloten dat ze de app niet willen.

Of dat nu is omdat je het gewoon niet gebruikt of de functionaliteit niet leuk vindt, of omdat je je zorgen maakt over geruchten over hacking , er zijn een aantal redenen waarom je Houseparty zou willen verwijderen.

Gelukkig is dat gemakkelijk te doen, en hieronder zullen we u door het exacte proces op zowel iOS als Android leiden.

Merk op dat er twee elementen van Houseparty zijn die u kunt verwijderen: uw account en de app. Misschien wilt u dit laatste alleen verwijderen als u denkt dat u het op een dag opnieuw gaat downloaden, maar als u ook uw account wilt verwijderen, kan het gemakkelijker zijn (maar nooit essentieel) om dat eerst te doen.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Daarom vind je daar eerst instructies voor, maar sla gewoon verder in dit artikel over als je alleen de Houseparty-app wilt verwijderen.

Wilt u niet verwijderen? Hier leest u hoe u Houseparty gebruikt
Hoe u uw Houseparty-account op iOS kunt verwijderen
(Afbeelding tegoed: TechRadar)
Op het moment van schrijven is het gemakkelijker om je Houseparty-account op iOS te verwijderen dan op Android. Als je de app op een iPhone of iPad hebt, tik je gewoon op de afbeelding van een gezicht in de linkerbovenhoek, tik je op het instellingenwiel en vervolgens op ‘Privacy’.

Van daaruit zou u een optie moeten zien om ‘Account verwijderen’ te zien. U moet dan op een pop-upbericht tikken om te bevestigen dat u uw account wilt verwijderen. Dit bericht benadrukt dat je het niet terug kunt krijgen, dus het is de moeite waard om zeker te zijn.

Dan verschijnt er weer een pop-up waarin u wordt gevraagd uw wachtwoord in te voeren, en een laatste geeft u een laatste kans om van gedachten te veranderen. Tik om nog een keer te bevestigen en uw account wordt definitief verwijderd.

Hoe u uw Houseparty-account op Android (of een ander apparaat) kunt verwijderen
Als u geen iOS gebruikt, moet u het bedrijf een e-mail sturen om uw account te verwijderen. Het adres waarnaar het bericht moet worden gestuurd, is support@houseparty.com .

Het is de moeite waard om ‘Houseparty-account verwijderen’ of iets dergelijks in de onderwerpregel te zetten, zodat uw doel duidelijk is, en zorg er vervolgens voor dat u uw gebruikersnaam, telefoonnummer, volledige naam en geregistreerde e-mail in de hoofdtekst van het bericht vermeldt – het zou ook Het is het beste om de e-mail te verzenden vanaf het adres waarop uw Houseparty-account is geregistreerd, zodat zij gemakkelijk kunnen verifiëren dat u het bent.

Merk op dat deze methode ook werkt op iOS, maar de bovenstaande methode zal sneller en gemakkelijker zijn, ondanks het grote aantal tikken.

Hoe de Houseparty-app te verwijderen
(Afbeelding tegoed: TechRadar)
Dit bit is zelfs nog eenvoudiger, omdat het proces precies hetzelfde is als het verwijderen van een andere app. De eenvoudigste manier voor zowel iOS als de meeste Android-versies is door lang op de app te drukken totdat een optie wordt weergegeven om de app te verwijderen of te verwijderen of een ‘X’ verschijnt en tik daarop. Op de meeste apparaten moet je vervolgens opnieuw tikken om te bevestigen dat je het wilt verwijderen.

Als alternatief kunt u op Android tikken op Instellingen> Apps en meldingen> Alle apps bekijken, vervolgens op Houseparty tikken en de verwijderoptie selecteren, gevolgd door nogmaals tikken om te bevestigen dat u het wilt verwijderen.

(Afbeelding tegoed: TechRadar)
Op iOS kun je op dezelfde manier naar Instellingen> Algemeen> iPhone- (of iPad) -opslag gaan, Houseparty in de lijst zoeken, erop tikken en ‘App verwijderen’ selecteren (of als je de gegevens liever intact houdt, selecteer je ‘Offload App ‘).

Tik op de pop-up om je beslissing te bevestigen en Houseparty verdwijnt van je apparaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *