Hoe Houseparty te gebruiken: videochatten en spelletjes spelen zonder het huis te verlaten

0
Hoe Houseparty te gebruiken: videochatten en spelletjes spelen zonder het huis te verlaten

Een van de grootste apps op dit moment is Houseparty. Beschikbaar op Android, iOS (voor iPhone-gebruikers), iPadOS (voor iPad-gebruikers) en macOS (voor Mac-gebruikers), het ‘face-to-face sociale netwerk’ richt zich op videochats, quizzen en games om mensen digitaal samen te brengen wanneer ze kunnen ‘ t fysiek bij elkaar zijn.

Het is geen nieuwe app. Houseparty werd gelanceerd door Life on Air in 2016 en werd halverwege 2019 gekocht door Epic Games. Met de toename van het aantal mensen dat voor langere tijd thuis blijft, is het hard op weg een van de meest populaire opties op de markt te worden. app-winkels.

Terwijl tal van andere applicaties gratis videogesprekken bieden – zoals FaceTime, WhatsApp, Google Duo, Skype, Google Hangouts, Microsoft Teams, Zoom – geeft Houseparty’s toevoeging van quizzen en games een unieke aantrekkingskracht voor vrienden en families die meer willen doen dan alleen ga voor een camera zitten en praat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *