Hoe u het beste medische waarschuwingssysteem voor uw behoeften kiest

0
Hoe u het beste medische waarschuwingssysteem voor uw behoeften kiest

ConsumerAffairs meldt dat de medische waarschuwingsindustrie naar verwachting de komende vijf jaar met meer dan 68 procent zal groeien naarmate de Boomer-generatie ouder wordt en met pensioen gaat, deels als gevolg van de pandemie van het coronavirus.





Senioren willen de gemoedsrust voelen dat ze hulp kunnen inroepen en die hulp kunnen krijgen, zelfs als er een pandemie is. En misschien nog wel belangrijker: senioren willen hun onafhankelijkheid behouden, zodat ze weg kunnen blijven van verpleeghuizen en andere zorginstellingen waar virussen zich verspreiden.

Met zo’n groeiende aandacht voor medische waarschuwingssystemen, hebben we een artikel samengesteld dat alle meest voorkomende vragen over medische waarschuwingssystemen, de callcenters en de bedrijven die ze verkopen, beantwoordt om u te helpen bij het kiezen van het juiste medische waarschuwingssysteem voor voor uzelf of voor uw geliefde.

Veelgestelde vragen: medische waarschuwingssystemen
Wat is een medisch waarschuwingssysteem?

Een medisch waarschuwingssysteem is elk apparaat dat is ontworpen om hulp in te roepen wanneer u een medisch noodgeval ervaart. Traditionele medische waarschuwingssystemen bestaan ​​uit een draagbare hanger en een basisstation dat wordt aangesloten op uw telefoonlijn. Maar er zijn modernere systemen ingebouwd in mobiele apparaten en smartwatches. En hoewel de meeste medische waarschuwingssystemen vereisen dat u op een knop drukt wanneer u hulp nodig heeft, bewaakt sommige nieuwe technologie uw vitale functies continu en roept ze automatisch om hulp wanneer zich een noodgeval voordoet.

Hoe behouden medische waarschuwingssystemen de onafhankelijkheid?

Overweeg de volgende feiten van het Center for Disease Control and Prevention:

Vallen is misschien wel de grootste bedreiging voor een senior, en heeft op de lange termijn gevolgen voor zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid. Met dat in gedachten is een snelle reactie op de noodsituatie de beste manier om deze statistieken te verminderen. Als zodanig is een medisch waarschuwingssysteem een ​​vangnet. Het geeft uw oudere geliefde de mogelijkheid om met een simpele druk op de knop om hulp te roepen.

Volgens AARP wil 87 procent van de senioren zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Onafhankelijkheid is een van de belangrijkste factoren in de kwaliteit van leven van een senior, en een medisch waarschuwingssysteem helpt dit mogelijk te maken.

Hoe werken medische waarschuwingssystemen?

Het proces is eenvoudig:

Als u geen ambulance nodig heeft, kan de telefoniste een buurman of familielid bellen om u te helpen. Maar als de telefoniste u niet kan horen, gaan ze uit van het ergste en bellen ze uw lokale hulpverleners.

Wat is een basiseenheid?

Het basisstation wordt vaak het basisstation of huisstation genoemd. Het kan verwarrend zijn als een bedrijf er op verschillende manieren naar verwijst. Waar ze naar verwijzen, is de kern van een traditioneel of intern medisch waarschuwingssysteem. Technologisch gezien is het basisstation niet meer dan een luidsprekertelefoon die maar één nummer belt. Het kan worden aangesloten op een vaste lijn of maakt verbinding met een mobiel netwerk.

De hanger, gedragen om de nek, communiceert draadloos met het basisstation. Dus als je op de knop drukt, roept het basisstation om hulp, ook als je meerdere kamers verwijderd bent.

Alle basiseenheden zijn voorzien van back-upbatterijen die tot twee dagen meegaan in geval van een stroomstoring. Sommige basiseenheden hebben een klok en kamertemperatuur op een lcd-scherm.

Wat is een hanger?

Gedragen om je nek, is de hanger in wezen een hulpknop die je draagt, zelfs tijdens het douchen. Zeker tijdens het douchen, want de douche is de meest risicovolle plek in huis om te vallen. Daarom is elke hanger op de markt die we hebben gezien waterdicht. Als je hulp nodig hebt, druk je op de knop en deze stuurt een draadloos signaal naar het basisstation.

Wat is het draadloze bereik van een noodhanger?

Het hangt af van het medische waarschuwingssysteem, maar de meeste hangers variëren tussen 600 en 1200 voet. Beiden zijn ruim voldoende aanbod voor de meeste woningen en appartementen. Bovendien is het draadloze signaal betrouwbaar, zelfs als het onder water wordt ingedrukt, wat we hebben getest.

Moet ik de hanger altijd dragen?

Hoewel je er zeker voor kunt kiezen om de hanger af te doen, kun je deze het beste altijd dragen. Zoals gezegd zijn de hangers waterdicht, dus dragen onder de douche wordt verwacht. Dat gezegd hebbende, veel senioren maken zich zorgen over het stigma van een medisch waarschuwingssysteem en dragen hun apparaten vaak niet. Gelukkig bieden sommige bedrijven smartwatches voor medische waarschuwingen aan, die er niet zo uitzien als een medisch waarschuwingssysteem.

Zijn de hangers waterdicht?

We hebben de waterdichtheid van elke hanger op de markt getest. En iedereen riep onmiddellijk om hulp terwijl ze onder water stonden, ook al was het basisstation verschillende kamers verderop. Dus ja, draadloze hangers zijn waterdicht, althans wat betreft douchen, baden of zwemmen.

Hoe betrouwbaar zijn de hangers?

Tijdens het testen van medische waarschuwingssystemen hebben we in de loop der jaren herhaaldelijk geprobeerd fouten te vinden in de draadloze betrouwbaarheid van de hangers. We dachten dat koelkasten en andere apparaten in de weg zouden zitten. Nee. We dachten dat meerdere muren het signaal zouden blokkeren. Nee. We dachten dat hoogte zou kunnen interfereren. Dat ook niet. Al met al zijn we nog nooit een hanger tegengekomen die niet betrouwbaar was. De enige uitzondering zijn hangers voor valdetectie, die enorm onnauwkeurig zijn. De draadloze single op deze hangers is echter net zo betrouwbaar als elke hanger, zolang je maar op de helpknop drukt.

Wat betekent “PERS”?

PERS is een afkorting voor “persoonlijk noodhulpsysteem”.

Wat is een mobiel medisch waarschuwingsapparaat?

Een mobiel medisch waarschuwingssysteem combineert de draadloze hanger en de basiseenheid van een in-home-systeem en plaatst het in één apparaat dat u om uw nek draagt. Omdat het verbinding maakt met een mobiel netwerk, kunt u een mobiel PERS-apparaat overal mee naartoe nemen. En als u hulp nodig heeft, staat de telefoniste voor u klaar.

De beste mobiele medische waarschuwingssystemen zijn onder meer gps, zodat hulpdiensten uw locatie kunnen bepalen. En als in een noodgeval elke seconde van belang is, is dit soort functie erg waardevol.

Wat is het beste systeem voor mijn geliefde?

Als u het zich kunt veroorloven (en waarschijnlijk ook als u de GreatCall Lively Mobile kiest), dan is een mobiel medisch GPS-waarschuwingssysteem de beste optie. Het zorgt voor gemakkelijke communicatie. Het gaat waar uw geliefde ook gaat. En het elimineert vrijwel het risico dat een vals alarm verandert in een pijnlijke situatie.

Het hangt echt af van uw budget, activiteitenniveau en locatie. Lees ons artikel over het onderwerp: Welk type medisch waarschuwingssysteem is het beste voor u? Voors en tegens.

Hoe werken hangers met valdetectie? Zijn ze het waard?

Hangers met valdetectie werken met behulp van versnellingsmeters om g-krachten te meten en een gyroscoop om de rotatie of draaiing van het lichaam te meten terwijl het naar beneden gaat. Deze sensoren werken in combinatie met gepatenteerde algoritmen om te bepalen of u snel valt of gewoon snel gaat zitten of omrollen in bed. Het goede nieuws is dat ze werken – in die zin dat de hangers een val kunnen herkennen en om hulp kunnen vragen zonder dat je op de knop hoeft te drukken. Het slechte nieuws is dat ze vaak veel te gevoelig kunnen zijn en veel valse waarschuwingen kunnen veroorzaken.

Het simpelweg verplaatsen van de valdetectie-hangers veroorzaakte veel valse waarschuwingen in onze tests. Veel van deze hangers worden consequent geactiveerd nadat ze van slechts 15 cm zijn gevallen; anderen werden nauwelijks geactiveerd, ongeacht hoe hard of zacht we vielen. En we zijn gevallen.

Maar of het de moeite waard is, hangt af van jou en je budget. Een valdetectiehanger is ontworpen voor scenario’s waarin de gebruiker bewusteloos is en niet op de knop kan drukken. Het geeft dus wat gemoedsrust, wat waardevol is. De hanger voegt echter tussen de $ 5 en $ 10 per maand toe aan de kosten van uw medische waarschuwingssysteem.

Bent u op zoek naar een medisch waarschuwingssysteem dat is afgestemd op de behoeften van u of uw naaste? Dan kunnen we helpen. Volg gewoon deze link, voer een paar details in en we sturen u gepersonaliseerde offertes van de toonaangevende bedrijven voor medische waarschuwingssystemen.

Ontvang nu een gratis offerte voor medisch waarschuwingssysteem .

Soorten medische waarschuwingssystemen
beste medische waarschuwingssysteemDe Smart van MobileHelp is slechts één voorbeeld van de verschillende soorten medische waarschuwingssystemen. (Afbeelding tegoed: toekomst)
Medisch waarschuwingssysteem voor thuis

Dit is het traditionele PERS-apparaat – het bestaat uit een basiseenheid en een draadloze hanger. Het basisstation is in de meest basale termen een luidsprekertelefoon die één telefoonnummer belt. Wanneer u op de knop op de draadloze hanger drukt, stuurt de hanger een signaal naar het basisstation en activeert een “oproep om hulp”. De draadloze hangers zijn waterdicht en hebben doorgaans een bereik tussen 90 en 2000 meter.

Er zijn twee soorten systemen voor thuisgebruik: vaste en mobiele telefonie. De vaste lijnsystemen zijn het meest betaalbaar, maar hiervoor is een vaste telefoonlijn vereist. De mobiele optie omvat meer up-to-date basiseenheden die verbinding maken met een mobiel netwerk. Mobiele netwerken kunnen in sommige huizen echter onbetrouwbaar zijn, dus het is belangrijk om te weten welke provider de service gebruikt en hoe goed de dekking in uw regio is.

Mobiel medisch waarschuwingssysteem
Als een klassiek medisch waarschuwingssysteem in feite een luidsprekertelefoon is die één nummer belt, dan is een mobiel medisch waarschuwingssysteem als een mobiele telefoon die slechts één nummer belt. Het is alsof de basiseenheid in de draadloze hanger is geïnstalleerd, wat zorgt voor betere communicatie, GPS-tracking om EMT’s te helpen u sneller te vinden en minder kans op valse waarschuwingen.

Smartwatches voor medische waarschuwingen
Nieuw in de branche: smartwatches voor medische waarschuwingen zijn nog niet gebruikelijk, maar ze kunnen aan populariteit winnen naarmate senioren meer vertrouwd raken met slimme technologie. De smartwatch voor medische waarschuwingen biedt hetzelfde mobiele vangnet als een mobiel medisch waarschuwingssysteem, maar condenseert het tot een horloge, dat extra apps en functies kan hebben die niet bij een standaard PERS-apparaat zijn inbegrepen, zoals hartslagmeting, weersvoorspellingen, sms-berichten .

Smartwatches voor medische waarschuwingen elimineren het stigma van medische waarschuwingsapparaten omdat ze eruit zien en zich gedragen als een horloge. Dit betekent dat uw oudste geliefde het eerder zal dragen en gebruiken. Dat gezegd hebbende, als ze niet bekend zijn met smartphones, zullen ze geen gebruiksvriendelijke smartwatch vinden.

Apps voor medische waarschuwingen
Er zijn veel apps voor medische waarschuwingen. Dit zijn kosteneffectieve manieren om hulp te krijgen, activiteiten bij te houden, de gezondheid te bewaken en meer. Meestal plaatst de app een grote “knop” op het startscherm van uw telefoon, zodat u een alarmcentrale kunt bellen zonder uw telefoon te ontgrendelen.

Systemen voor het volgen van medische waarschuwingen

Een systeem voor het volgen van medische waarschuwingen is een standaard medisch waarschuwingssysteem waaraan activiteiten zijn gekoppeld. Het volgen van activiteiten, dat gebruikmaakt van bewegingsdetectoren, wordt gecombineerd met software om het activiteitsniveau van de oudere geliefde te volgen.

De beste medische waarschuwingssystemen van 2020
Vragen die u moet beantwoorden voordat u koopt
beste medische waarschuwingssysteemOm een ​​medisch waarschuwingssysteem te kopen, moet u uzelf belangrijke vragen stellen. (Afbeelding tegoed: ADT Health)
We hebben jarenlang medische waarschuwingssystemen onderzocht, beoordeeld en getest . We hebben geleerd dat als u geen spijt wilt hebben van uw aankoopbeslissing, dit de vragen zijn die u moet stellen voordat u koopt. Of je er nu een koopt voor jezelf of voor een geliefde, het is belangrijk om eerlijk te zijn over hoe je deze vragen beantwoordt.

Ben je (of je geliefde) bereid om het te dragen?

Het stigma van een medisch waarschuwingssysteem is reëel. Veel senioren weigeren hun hanger of mobiel medisch waarschuwingssysteem te dragen omdat ze denken dat ze er zwak of zwak uitzien. Als u het apparaat niet gaat dragen, helpt het u niet wanneer u het nodig heeft.

Als u zich zorgen maakt over het stigma, kijk dan in een smartwatch met medische waarschuwingen. Deze zien of voelen niet aan als een medisch waarschuwingsapparaat, maar bieden allemaal dezelfde voordelen.

Wilt u op de helpknop drukken als u hulp nodig heeft?

Het lijkt misschien contra-intuïtief, maar veel senioren zijn bang om op de helpknop te drukken als ze gevallen zijn of hulp nodig hebben. Hoewel er verschillende redenen zijn, is de meest voorkomende reden de angst dat hulp inroepen betekent dat hun familie hen in een verpleeghuis zal plaatsen. Met andere woorden, ze drukken niet op de helpknop uit angst dat ze hun onafhankelijkheid verliezen.

Er is ook zoiets als 911-angst. De meesten van ons zijn geconditioneerd om te denken dat het niet oké is om 911 te bellen, tenzij het een echt noodgeval is. Deze angst strekt zich uit tot de alarmcentrales. Veel senioren drukken niet op de hulpknop omdat ze zijn gevallen, maar geen pijn hebben en alleen hulp nodig hebben bij het opstaan. De meeste medische waarschuwingsdiensten moedigen senioren aan om hun systemen regelmatig te testen. Dit zorgt ervoor dat het systeem goed werkt, maar verlicht ook de angst om een ​​noodhulplijn te bellen, dus als ze hulp nodig hebben, aarzelen ze niet.

Herinner je je eraan om hem te dragen – of om hem indien nodig op te laden?

Als u een mobiel medisch waarschuwingssysteem gebruikt, moet u dit elke nacht of om de paar dagen opladen. Is dit iets dat u zich kunt herinneren om regelmatig te doen? En als uw geliefde aan dementie lijdt, wie gaat hem dan helpen eraan te herinneren zijn hanger te dragen?

Zijn er gratis of goedkope opties in plaats van een medisch waarschuwingssysteem?

De goedkoopste optie is een smartphone. Androids en iPhones hebben beide noodoproepfuncties die aan het startscherm kunnen worden toegevoegd. Hiermee kunt u 911 bellen door op een knop te drukken en het kost niets. Het is echter belangrijk om te onthouden dat een smartphone mogelijk niet bij de hand is in geval van nood. Als u van de trap valt, bevindt uw telefoon zich mogelijk in uw handtas.

Als u niet zeker weet of u een medisch waarschuwingssysteem wilt, zijn hier enkele manieren waarop u het risico op vallen kunt minimaliseren:

Kunt u zich een medisch waarschuwingssysteem veroorloven?

De meeste gepensioneerde senioren leven met een strikt budget. Dus de kosten zijn een groot probleem. Met de meest eenvoudige pakketten kunt u verwachten dat u ongeveer $ 20 tot $ 30 per maand betaalt. Maar als u valdetectie, mobiele systemen en andere add-ons wilt, kunt u tot $ 80 per maand betalen.

Heeft u een betrouwbaar signaal en ontvangst?

Als u kiest voor een mobiel systeem voor in huis of een mobiel medisch waarschuwingssysteem, heeft uw huis dan dode hoeken? Zorg ervoor dat u naar de mobiele provider vraagt ​​en kijk of de dekking in uw regio goed is. Anders kunt u hulp inroepen en heeft u geen signaal.

Kunt u de factureringscycli voor een medisch waarschuwingsapparaat volgen?

Een van de meest voorkomende klachten die we bij medische waarschuwingsdiensten hebben aangetroffen, zijn de terugkerende betalingen. Veel senioren zijn zich er niet van bewust dat de betalingen automatisch van hun rekening worden afgeschreven, waardoor ze hun budgettering verknoeien.

Tenzij u Life Alert kiest (waarvoor een contract van drie jaar vereist is), hoeft u zich geen zorgen te maken dat u aan een contract vastzit. Dat gezegd hebbende, vereist het abonnement zonder contract dat u meestal automatisch maandelijks, driemaandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks betaalt. U moet terugkerende betalingen kunnen beheren, zodat u uw budget niet ongedaan maakt.

Is een plan voor de langere termijn echt een betere deal?

Bij de meeste services bespaart u ongeveer $ 4 per maand als u jaarlijks betaalt in plaats van maandelijks. Het nadeel is dat als u annuleert voordat de jaarlijkse betaling verloopt, de service mogelijk geen pro rata restitutie biedt. Het hangt echt af van het beleid.

Heeft het bedrijf voor medische waarschuwingen dat u overweegt een beleid dat echt “seniorvriendelijk” is?

Het is belangrijk om de algemene voorwaarden van het bedrijf te lezen. We weten dat dit iets is dat iedereen zegt over “algemene voorwaarden”, maar je kunt er niet zomaar van uitgaan dat een medische waarschuwingsdienst seniorenvriendelijk is, omdat ze een dienst bieden aan senioren. Onthoud dat deze bedrijven winst willen maken en dat velen daarvan profiteren. Als u bijvoorbeeld uw abonnement opzegt, kan de annuleringsdatum ingaan op de datum waarop het bedrijf de apparatuur ontvangt, inspecteert en van mening is dat deze in goede staat verkeert. Als het niet in goede staat verkeert, kan hun beleid zeggen dat ze u tussen $ 350 en $ 500 kunnen factureren. Nauwelijks seniorenvriendelijk.

beste medische waarschuwingssysteemWe hebben in ons testlaboratorium in de afgelopen jaren tientallen medische waarschuwingssystemen getest. (Afbeelding tegoed: toekomst)
Veelgestelde vragen: de alarmcentrale
beste medische waarschuwingssysteemElke alarmcentrale moet 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar zijn. (Afbeelding tegoed: Livewell Alert)

Zijn en exploiteren medische alarmbedrijven hun callcenters voor noodgevallen?

De meeste bedrijven voor medische waarschuwingen zijn niet de eigenaar of exploitant van de callcenters die een prominente plaats innemen in marketingmateriaal. In werkelijkheid zijn de callcenters onafhankelijk eigendom van en worden ze beheerd, vaak met meerdere medische alarmdiensten tegelijk. Dit wordt echter door de meeste bedrijven niet duidelijk gemaakt, omdat ze willen dat u denkt dat zij net zo verantwoordelijk zijn voor de opleiding van de hulpverlener als voor het medische waarschuwingssysteem dat ze u hebben verkocht.

Sommige medische waarschuwingsdiensten, zoals Medical Care Alert, worden echter ofwel belanghebbenden in een callcenter of gaan partnerschappen aan met callcenters die hen enige controle en zeggenschap geven over training.

Natuurlijk hebben sommige bedrijven, zoals LifeAlert, GreatCall en ADT, hun callcenters. Maar deze bedrijven zijn zeldzaam.

Moet ik een medische waarschuwingsdienst kiezen die eigenaar is en exploiteert van zijn callcenter in plaats van een dienst die het uitbesteedt?

Aangezien de meeste medische alarmdiensten de callcenters uitbesteden, is het belangrijker om een ​​dienst te vinden die gebruikmaakt van een callcenter in uw land. Vraag naar het callcenter en onderzoek vervolgens de referenties en onderscheidingen. Aangezien de meeste medische alarmdiensten niet transparant zijn over de callcenters waarmee ze zijn gecontracteerd, kan dit moeilijk zijn. Vaak is er wat speurwerk nodig omdat de service het je niet vertelt of ze zullen proberen te suggereren dat ze de eigenaar zijn. Een dienst zou bijvoorbeeld kunnen zeggen dat “hun” callcenter de prijs voor callcenter van het jaar van de Central Station Alarm Association heeft gewonnen. U kunt de vereniging gemakkelijk bezoeken en de winnaars zien.

Dat gezegd hebbende, kan er een verband zijn tussen een callcenter die eigenaar is van hun callcenter en de snelheid van hun oproepreactie. GreatCall bezit en exploiteert bijvoorbeeld zijn 5Star-callcenter. En elke keer dat we de reactietijden van oproepen hebben getest, was GreatCall met een aanzienlijke marge de snelste. Een verklaring die mij werd gegeven door James Leper (CEO van Medical Care Alert) is dat onafhankelijke callcenters oproepen aannemen van huisbeveiligingssystemen en andere diensten. Dit betekent dat de oproepen in volgorde van prioriteit door een computer worden beantwoord. Dit voegt seconden toe aan de reactietijd van een oproep, zo niet minuten.

Dat gezegd hebbende, een groot, onafhankelijk beheerd en beheerd callcenter, zoals erkend door de Central Station Alarm Association, heeft vaak een betere opleiding, betere toegang tot anderstalige sprekers en voldoende noodplannen om ervoor te zorgen dat uw oproep altijd wordt beantwoord. Het kiezen van een service die samenwerkt met een onafhankelijk callcenter is dus niet per se een slecht voorteken.

Zijn callcenters geschikt voor vreemde talen?

Elk callcenter dat we in de Verenigde Staten hebben onderzocht, biedt plaats aan ten minste Engels en Spaans. De meesten beweren meer dan 200 talen te huisvesten. Dat gezegd hebbende, we hebben de lijst met talen nog nooit gezien en we hebben deze ook nooit getest. Als u een specifieke taal nodig heeft voor uw oudste geliefde, raden we u aan de dienst te vragen of hun callcenter operators heeft die de taal kunnen spreken. Zorg er vervolgens voor dat uw geliefde het medische waarschuwingssysteem routinematig test om er zeker van te zijn dat de telefoniste die opneemt de aangewezen taal spreekt.

Wat zijn de risico’s dat een noodoproep onbeantwoord blijft?

Bij alle tests die we in de loop der jaren hebben uitgevoerd, hebben we meer dan 1000 keer op de helpknop van een medisch waarschuwingssysteem gedrukt. En we hebben slechts drie gevallen gehad waarin niemand antwoordde. Eén geval heeft ertoe geleid dat het medische waarschuwingssysteem een ​​nummer heeft gebeld dat niet meer in gebruik was. We werden opgewacht door een computergestuurde stem die ons vroeg om een ​​specifiek telefoonnummer te bellen. Het bericht zou echter altijd eindigen en worden herhaald voordat het nummer was voltooid.

De andere twee gevallen waren met dezelfde medische alarmdienst. De oproep bleef gewoon meer dan vijf minuten onbeantwoord voordat we de oproep beëindigden. Na overleg met het bedrijf dat het apparaat heeft geleverd, hebben we vastgesteld dat er een probleem was met het apparaat.

Afgezien daarvan is er vrijwel geen risico dat een noodoproep onbeantwoord blijft. Elk callcenter zou voor onvoorziene omstandigheden moeten zorgen als de stroom uitvalt in hun faciliteiten. En ze werken allemaal het hele jaar door, op alle dagen.

Hoe worden callcenter-operators opgeleid?

Operators krijgen doorgaans dezelfde of vergelijkbare training als EMT’s en zijn getraind om te voldoen aan de normen van 911-operators.

Wat gebeurt er als de telefoniste me niet kan horen?

De basiseenheden hebben zeer gevoelige microfoons die uw stem uit andere kamers in uw huis zouden moeten oppikken, maar dat betekent niet dat ze altijd effectief zijn in het oppikken van wat u zegt. Als operators niet effectief met u kunnen communiceren om de noodsituatie te beoordelen, gaan ze ervan uit dat u hulp nodig heeft en nemen ze contact op met uw plaatselijke hulpverleners.

Zelfs als u een noodoproep probeert te annuleren door op de resetknop op het basisstation te drukken, zal een telefoniste uw huis of mobiele telefoon bellen om te controleren of alles in orde is. (Dit gebeurde tientallen keren tijdens onze tests.)

Moet ik me zorgen maken over valse waarschuwingen?

Het hangt er van af. Valse waarschuwingen komen veel voor, vooral bij valdetectiehangers. Als er een vals alarm optreedt, hoeft u de telefoniste alleen maar te vertellen dat het goed gaat en dat u geen hulp nodig heeft.

Valse waarschuwingen worden een probleem als u dit niet kunt doorgeven aan de alarmcentrale. Als u bijvoorbeeld in uw achtertuin in de tuin aan het werk bent en uw valdetectiehanger om hulp vraagt, bent u waarschijnlijk te ver weg van het basisstation om de telefoniste te horen of te weten dat er een oproep is geplaatst. En als de telefoniste je niet kan horen, sturen ze een ambulance naar je huis. Als dit gebeurt, zullen de hulpverleners u vrijwel zeker naar het ziekenhuis brengen, zelfs als u weigert, om hen te redden van mogelijke juridische problemen.

Dus als uw mobiliteit u toelaat om in de tuin te werken, overweeg dan een mobiel medisch waarschuwingssysteem waarmee u gemakkelijk kunt communiceren met operators als er een vals alarm optreedt.

Veelgestelde vragen: het medisch waarschuwingsbedrijf
beste medische waarschuwingssysteemBay Alarm Medical heeft zijn eigen cartoon. (Afbeelding tegoed: Bay Alarm Medical)

Waarom lijken zoveel medische meldingsbedrijven zo op elkaar?

De meeste medische waarschuwingsdiensten gebruiken het MyTrex MXD3G-medische waarschuwingssysteem of de MobileHelp CBS2-01. Zelfs de mobiele PERS-apparaten zijn grotendeels hetzelfde. Veel diensten zijn zelfs gecontracteerd met dezelfde alarmcentrales. (In één testronde beantwoordde dezelfde operator telefoontjes van medische waarschuwingssystemen van drie verschillende diensten.)

In wezen kopen de meeste medische alarmdiensten hun apparatuur bij een fabrikant en leasen deze aan klanten. En ze besteden het callcenter uit. Dus ze bepalen in wezen gewoon de prijs, verkopen de service, zetten hun merk op een systeem.

Welke pakketten worden doorgaans aangeboden?

De meeste services bieden drie basispakketten met optionele add-ons.

Add-ons:

Wat is een lockbox? Is het de moeite waard om de lockbox aan mijn checkout toe te voegen?

Een lockbox bevat een reservesleutel die hulpverleners kunnen gebruiken om in uw huis te komen. Als je een noodgeval ervaart en je hebt er geen, zullen de EMT’s met geweld het huis binnenkomen. Als je een deur of raam niet wilt beschadigen, koop dan een lockbox en geef de toegangscode aan de dienst.

Kan ik op elk moment annuleren?

Bij de meeste medische waarschuwingsdiensten kunt u op elk moment annuleren, met Life Alert als uitzondering.

Hoe ziet het restitutiebeleid eruit?

Het verschilt van bedrijf tot bedrijf. De meeste bieden een volledige terugbetaling als u uw apparatuur annuleert en retourneert binnen een bepaalde periode, meestal tussen 15 en 90 dagen. Daarna wordt uw terugbetaling meestal pro rata verrekend. Het restitutiebeleid is echter vaak moeilijk te verkrijgen (met opzet) en vereist schriftelijke annulering.

Bent u op zoek naar een medisch waarschuwingssysteem dat is afgestemd op de behoeften van u of uw naaste? Dan kunnen we helpen. Volg gewoon deze link, voer een paar details in en we sturen u gepersonaliseerde offertes van de toonaangevende bedrijven voor medische waarschuwingssystemen.

Ontvang nu een gratis offerte voor medisch waarschuwingssysteem .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *