Apple One-service zou naast iPhone 12 kunnen landen om abonnementen goedkoper te maken

0
Apple One-service zou naast iPhone 12 kunnen landen om abonnementen goedkoper te maken

Apple heeft schijnbaar veel dingen te kondigen in de komende maanden, want naast nieuwe hardware zoals de iPhone 12 en Apple Watch 6 heeft het bedrijf blijkbaar ook een nieuwe abonnementsbundel gepland, genaamd Apple One.

Dat is volgens “mensen met kennis van de inspanning” die met Bloomberg spraken , die beweren dat Apple One een bundel van meerdere Apple-services tegen een gereduceerde prijs zou zijn.

Vermoedelijk zouden er verschillende niveaus zijn, waarbij het basis Apple One-pakket zowel Apple Music als Apple TV Plus omvat , terwijl een duurdere versie ook Apple Arcade zou toevoegen, een andere stap zou Apple News Plus toevoegen , en het bovenste niveau zou je bovendien meer geven iCloud-opslag.

iOS 14 komt binnenkort ook uit
We konden dit jaar de iPad Air 4 zien
Bekijk de beste gratis iPhone-apps
De bronnen beweren ook dat Apple werkt aan een nieuwe abonnementsservice die virtuele fitnesslessen zou aanbieden, die toegankelijk zijn op iPhone, iPad en Apple TV. Deze service zou blijkbaar ook deel uitmaken van een van de duurdere Apple One-bundels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *