Xiaomi heeft een nieuwe goedkope telefoon met een enorme batterij en een scherm met hoge resolutie

0
Xiaomi heeft een nieuwe goedkope telefoon met een enorme batterij en een scherm met hoge resolutie

Slechts enkele dagen nadat Xiaomi zijn superpremium Mi 10 Ultra onthulde , heeft het bedrijf een telefoon aan de andere kant van het prijsspectrum laten zien: de Redmi 9, een budgettelefoon die net is uitgebracht in het VK.

De Xiaomi Redmi 9 is nu de meest betaalbare telefoon die het bedrijf hier aanbiedt, aangezien deze slechts £ 159 kost, minder dan de Redmi Note 9S en een paar andere voor £ 199. Je kunt het hier bekijken op de website van Xiaomi .

Lees onze Xiaomi Redmi Mi 10-recensie
De Xiaomi Mi Note 11 komt binnenkort
Dit zijn de beste cameratelefoons
Het is zelfs goedkoper als je het voor 23 augustus koopt, omdat het bedrijf het aanbiedt voor £ 149 met de Mi Band 4 fitnesstracker er ook bij. Daarna gaat het terug naar £ 159, wat nog steeds een zeer redelijke prijs is voor een smartphone.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
We zullen de onderstaande specificaties doornemen. maar het is de moeite waard erop te wijzen dat we deze telefoon niet hebben getest, dus we kunnen de kwaliteit ervan niet bevestigen. We hebben echter andere Xiaomi Redmi-telefoons getest en vinden ze over het algemeen betrouwbare apparaten die vergelijkbaar zijn met Motorola’s G-lijn. Wanneer we deze telefoon hebben beoordeeld, verdient deze misschien een plekje op onze lijst met de beste Xiaomi-telefoons of de beste goedkope telefoons – maar we zullen moeten zien.

Xiaomi Redmi 9-specificaties
De Redmi Note 9 heeft een 6,53-inch scherm met een resolutie van 2340 x 1080. Aangezien veel betaalbare telefoons schermen met een lage resolutie hebben, is dat indrukwekkend voor een telefoon voor deze prijs.

In termen van internals is er een Mediatek Helio G80-processor, vergezeld van 4 GB RAM en 64 GB opslag – geen ongelooflijke specificaties, maar ongeveer wat wordt verwacht voor een telefoon van minder dan £ 200.

De batterij is echter behoorlijk indrukwekkend met 5.020 mAh. Het is de grootste die we hebben gezien in een Redmi-telefoon, hoewel er slechts met 20 mAh powerpacks van 5000 mAh hebben. Zeggen dat, gezien de middelmatige processor en het kleinere scherm in vergelijking met veel andere Redmi-handsets, de telefoon twee hele dagen kan worden gebruikt.

Er zijn vier achtercamera’s: een 13 MP hoofdcamera, 8 MP ultrabreed, 5 MP macro en 2 MP dieptesensor, met een 8 MP selfiecamera aan de voorkant. De Note-serie van Redmi heeft snappers van 48 MP en 64 MP, dus degenen hier zijn een beetje lage resolutie, maar nogmaals, het is een indicatie van de lage prijs.

Ten slotte is er hier een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en een USB-C-poort – de laatste kan indruk maken, aangezien goedkope telefoons vaak een micro-USB-poort hebben, wat resulteert in langzamer opladen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *