Microsoft Surface Duo en de Galaxy Fold 2: Noise Cancelling podcast aflevering 25

0
Microsoft Surface Duo en de Galaxy Fold 2: Noise Cancelling podcast aflevering 25

Kunt u geen tijd vinden om op de hoogte te blijven van technisch nieuws? Op zoek naar een geweldige lockdown-luisterervaring? We hebben je gedekt met de Noise Cancelling-podcast, die wordt aangeboden door TechRadar en onze zustersites Laptop Mag en Tom’s Guide .

De show wordt gepresenteerd door Gareth Beavis, Global Editor in Chief van TechRadar, en bevat Sherri L.Smith, Editor in Chief van Laptop Mag.

Deze week zijn onze gasten James Peckham, TechRadar’s Phones Editor, en speciale gast Aakash Jhaveri van TechRadar India, die ons vergezellen (op afstand natuurlijk) om te praten over de afgelopen zeven dagen in tech.

Week 25: Oppo Watch, Samsung Galaxy Watch 3 en Xbox Series X releasedatum

Zoals gewoonlijk hebben we het over verschillende onderwerpen uit de technische wereld. We beginnen de show met de Grote Vraag van deze week : met DC FanDome nog steeds bezig, welke grote filmfranchises met verbonden universums wil je als volgende zien?

We delen ook onze gedachten over de releasedatum van de nieuwe Xbox Series X , de indrukwekkend ogende Microsoft Surface Duo en Samsung’s prachtige Galaxy Fold 2 . We bespreken ook de aankomende Oppo Watch en de Samsung Galaxy Watch 3 .

Ondertussen is de impopulaire mening van deze week … Google Wear OS zou nu beter moeten zijn. Je zult moeten luisteren om erachter te komen waarom we denken dat dat het geval is.

Stem voor dit alles en meer af op de geheel nieuwe Noise Cancelling-podcast – u kunt zich abonneren op Spotify , deze downloaden op Apple-podcasts of ons vinden waar u uw pods ook krijgt. Elke vrijdag komen er nieuwe afleveringen binnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *