Hoe de gratis Outriders-demo te spelen – en onze eerste indrukken

0
Hoe de gratis Outriders-demo te spelen - en onze eerste indrukken

Kun je niet wachten tot april om Outriders te bemachtigen? Of wil je gewoon de co-op sci-fi looter-shooter uitproberen voordat je hem koopt? Dan heb je geluk, want Square Enix biedt spelers de kans om precies dat te doen.

Outriders worden misschien pas op 1 april officieel uitgebracht, maar Square Enix heeft voorafgaand aan de release van de game een gratis demo uitgebracht om spelers de kans te geven de titel van tevoren uit te proberen.

Dus verzamel de ploeg, hier is alles wat je moet weten over de gratis Outriders-demo, inclusief wanneer deze beschikbaar is en hoe je kunt spelen.

Nieuwe PS5-games : hier kunnen we niet op wachten
Nieuwe games 2021 : wat te verwachten dit jaar
Nieuwe Xbox Series X-games : markeer uw agenda’s
Outrdiers: onze eerste indrukken

Hier bij TechRadar hebben we de Outriders-demo zelf uitgeprobeerd en we zijn niet allemaal bijzonder onder de indruk. Bekijk de video hierboven waar TechRadar’s Gaming Editor Vic Hood, Senior Gaming Writer Adam Vjestica en Video Producer Matt Phillips de voor- en nadelen van de sci-fi-plunderaar bespreken – en of ze de volledige versie bij de lancering zullen kopen.

Wat is Outriders en wat bevat de demo?
Outriders

(Afbeelding tegoed: Square Enix)
Outriders is een aankomende sci-fi coöp-shooter van Square Enix en People Can Fly, die aanvankelijk in december 2020 zou worden uitgebracht, voordat hij werd uitgesteld tot februari 2021 vanwege “operationele uitdagingen” veroorzaakt door Covid-19. Deze releasedatum van februari werd vervolgens beperkt tot 2 februari, maar nu krijgen we de game pas op 1 april in handen.

Outriders speelt zich af in een duister scifi-universum en kan met maximaal drie andere spelers worden gespeeld. Het is een “drop-in-drop-out” -shooter, wat betekent dat spelers kunnen meedoen en vertrekken zonder het spel te beïnvloeden.

Met de demo kun je de proloog en het openingshoofdstuk van de game spelen, tot aan de ‘confrontatie tegen eerste rivaal Altered’, hoewel je na het verslaan van ‘Gauss’ terug kunt gaan en de wereld kunt verkennen, met nog enkele zijmissies. wordt ontgrendeld. Het is vermeldenswaard dat je pas coöp kunt spelen als je de proloog van het spel hebt voltooid . De proloog duurt ongeveer een uur, maar staat tussen jou en matchmaking. Maar als het eenmaal is voltooid, kun je met anderen spelen wanneer je maar wilt.

Spelers hebben ook toegang tot vier personageklassen tot niveau zeven. Dit betekent dat je vier vaardigheden kunt ontgrendelen en kiezen, twee vaardigheidspunten kunt uitgeven en verschillende variaties tussen de personages kunt uitproberen – er zullen ook zes personagevakken in de demo zijn. Bovendien kun je doorgaan naar Wereld Vijf waar de middelen worden afgetopt tot “genereuze” bedragen.

Volgens de ontwikkelaars “hoe verder je komt in het volledige Outriders-verhaal, hoe meer verwrongen, exotisch en krachtig zowel uitrusting als vijanden zullen worden.” U kunt hier meer informatie vinden .

Hoe laat komt de demo van Outriders uit en op welke platforms is deze beschikbaar?
Outriders

(Afbeelding tegoed: Square Enix)
De Outriders-demo ging live op 25 februari om 17.00 uur GMT / 12.00 uur EST / 9.00 uur EST (of 04.00 uur AEDT op 26 februari) en loopt na de officiële release van de game op 1 april.

De gratis demo van Outriders is beschikbaar op PlayStation 5 , Xbox Series X , Xbox Series S , PlayStation 4 , Xbox One en pc (Steam & streaming met Nvidia GeForce Now ).

Hoe de Outriders-demo te spelen
Outriders

(Afbeelding tegoed: Square Enix)
De gratis demo van Outriders kan worden gedownload van de online winkels, ongeacht uw voorkeursplatform. Zoek simpelweg naar Outriders in de zoekbalk, klik op de “Outriders gratis demo” en download. Zorg ervoor dat dit absoluut de gratis demo is en niet de pre-order van Outriders.

Zal mijn voortgang van de Outriders-demo doorgaan naar de volledige game?
Ja! Je voortgang vanaf de demo gaat door naar de volledige game, zolang je hetzelfde platformaccount gebruikt als waarmee je de demo hebt gespeeld. Dus als je de demo op Steam hebt gespeeld, wordt je voortgang bijvoorbeeld niet naar je Epic Games-account overgedragen.

Welke bestandsgrootte heeft de Outriders-demo?
De downloadgrootte van de Outriders-demo is:

PC: minimaal 24 GB (mogelijk meer na decompressie)
Consoles: minimaal 22 GB (mogelijk meer na decompressie)
Ondersteunt de Outriders-demo cross-play?
Het doet. Maar de ontwikkelaars hebben bepaald dat cross-play in bètavorm zal zijn in de demo en handmatig moet worden ingeschakeld in de game-instellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *