Hoe een Twitter-account te verwijderen

0
Hoe een Twitter-account te verwijderen

Vraagt ​​u zich af hoe u uw Twitter-account voor eens en voor altijd kunt verwijderen? Je bent niet alleen. Als je op Twitter zit, zou je het heerlijk kunnen vinden om meegesleurd te worden in de dagelijkse tijdgeest, de nieuwste trends te overlopen en bij te houden wat je favoriete beroemdheid van plan is.

Of je zou een van de velen kunnen zijn wiens enthousiasme voor Twitter is vervaagd, of het nu is omdat je tevergeefs volgers hebt gekregen in een razend tempo of je bent gewoon genoeg van al dat giftige drama en het enorme aantal trollen dat je moet zetten omhoog met.

Gelukkig voor jou, we zijn hier om te helpen. We hebben deze handige gids samengesteld die u precies vertelt hoe u een Twitter-account verwijdert. Van het definitief deactiveren van uw account tot het verwijderen van uw gênante – of politiek incorrecte – oude tweets die u in deze tijd in ernstige problemen zouden kunnen brengen, wij hebben u gedekt.

1. Hoe u uw account kunt deactiveren
Als je gewoon de Twitter-app op je apparaat wilt verwijderen zonder je account te deactiveren, hoef je alleen maar de app op je smartphone of tablet te verwijderen zoals normaal.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Als je echter wilt weten hoe je een Twitter-account voorgoed kunt verwijderen, of het nu het hoofdaccount is dat je hebt gebruikt of een duplicaat waarop je al jaren niet bent ingelogd, kun je het gemakkelijkst naar de website gaan in de browser van je desktop. en log in. Klik vanaf daar op uw profielavatar in de rechterbovenhoek van uw scherm en selecteer ‘Instellingen en privacy’.

Scrol naar de onderkant van de pagina en je ziet een link met de tekst ‘Je account deactiveren’. Klik op deze link en u wordt naar een laatste pagina geleid waarop wordt uitgelegd hoe het deactiveringsproces werkt. Zodra u de informatie heeft gelezen en u bent blij om verder te gaan, klikt u op de knop ‘Deactiveren’ onder aan de pagina.

Je hebt nu 30 dagen de tijd om je Twitter-account te herstellen als je van gedachten verandert.

Als u uw Twitter-gegevens van tevoren wilt downloaden (uw accountgeschiedenis, activiteit en andere media), moet u zowel het verzoek als het downloadproces voltooien voordat u uw account deactiveert.

U kunt dit doen door naar ‘Instellingen en privacy’ te gaan en ‘Uw Twitter-gegevens’ te selecteren in het menu aan de linkerkant van uw browservenster.

Klik onder aan de pagina op ‘Gegevens opvragen’ en u ontvangt een e-mail wanneer uw gegevens klaar zijn om te downloaden.

Het is de moeite waard eraan te denken dat sommige van uw accountgegevens, zoals oude tweets, nog een tijdje beschikbaar kunnen zijn in zoekmachines zoals Google en Bing, zelfs nadat u uw account hebt gedeactiveerd. Als je alles wilt wissen, inclusief eerdere tweets, lees dan verder.

Ben jij de ‘Original Tweeter’? Twitter test nieuwe tag-functie
2. Hoe u uw oude tweets verwijdert
Wil je alles helemaal kwijt? Het is niet zo eenvoudig als u misschien had gehoopt. Je hebt een service van derden nodig, zoals Tweet Delete , een gratis webtool waarmee je je Twitter-geschiedenis kunt verwijderen en een timer kunt instellen voor het automatisch verwijderen van tweets zodra ze een bepaalde tijd in gebruik zijn.

Tweet Delete kan slechts 3.200 tweets onderweg verwijderen, dus als je een productieve tweeter bent, wil je misschien een betaalde service zoals TweetEraser proberen , die $ 6,99 (£ 5,30 / AU $ 9,75 op basis van de huidige conversieratio’s) kost voor 30 dagen toegang.

Het staat je niet toe om automatisch verwijderen in te stellen, zoals Tweet Delete, maar het is een goede optie als je gewoon je hele tweetgeschiedenis in één wilt verwijderen.

Anders kun je de eigen geavanceerde zoekfunctie van Twitter gebruiken om trefwoorden in je tweets te zoeken die je misschien wilt verwijderen.

Als je bijvoorbeeld de gewoonte hebt om te tweeten terwijl je dronken bent, kun je het woord ‘dronken’ opzoeken en vervolgens eventuele aanstootgevende tweets dienovereenkomstig verwijderen.

Heeft u iemand getweet die u niet had moeten hebben? U kunt deze tool ook gebruiken om tweets te vinden waarin u specifieke gebruikers noemde.

Op een sociaal destructieve rol? Nou, hier is hoe je Facebook ook kunt verwijderen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *