Hoe u mobiel kunt opladen via de Paytm Phone-app via UPI

0
Hoe u mobiel kunt opladen via de Paytm Phone-app via UPI

Paytm, de eigen app voor digitale betalingen, biedt een breed scala aan diensten aan gebruikers, variërend van het betalen van energierekeningen tot het boeken van vliegtickets. Gebruikers kunnen ook mobiel opladen voor hun operators uitvoeren via Unified Payment Interface (UPI) via de app. Net als elke andere mobiele oplaadapp kunnen gebruikers hun eigen nummer of dat van hun vrienden en familieleden opladen.

De app biedt oplaadplannen en -diensten van alle toonaangevende telecombedrijven in het land. Abonnees van Airtel , BSNL , Jio , MTNL en Vi (Vodafone Idea) kunnen hun mobiele nummers opladen via Paytm .

Hoe u mobiel kunt opladen op de Paytm-app via UPI
Het oplaadproces van Paytm is vrij eenvoudig en gemakkelijk. Het enige dat u hoeft te doen, is door de tabbladen te klikken en een keuze te maken uit de oplaadplannen zoals gevraagd op uw telefoonscherm.

Hoe u mobiel kunt opladen via Google Pay
Als u Paytm niet op uw telefoon heeft geïnstalleerd, kunt u dit doen door naar Google Play (voor Android-gebruikers) of App Store (voor iOS-gebruikers) te gaan. Nadat je hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je inloggen met je geregistreerde mobiele nummer, of je kunt een nieuw account aanmaken als je er nog geen had.

Volg na een succesvolle aanmelding deze stappen om uw telefoon op te laden via UPI:
Op de startpagina van de app ziet u een pictogram met de titel Opwaarderen en rekeningen betalen . Klik daarop.
U zou nu de pagina Mijn herladingen en facturen moeten kunnen zien . Net onder de zoekbalk is Mobiel de eerste optie op het tabblad Populaire services . Klik op dat icoon.
Hiermee gaat u naar de pagina Opnieuw opladen en facturering . Bovenaan zie je verschillende tabbladen voor verschillende soorten oplaadbeurten. Het tabblad Mobiel moet standaard zijn geselecteerd. Als dit niet het geval is, klikt u erop.
Selecteer Prepaid of Postpaid , afhankelijk van het abonnementstype voor het telefoonnummer dat u wilt opladen.
Voer het mobiele nummer in het onderstaande vak in. U kunt ook op het kleine telefoonboekpictogram klikken (aan de rechterkant van het zoekvak) om een ​​nummer uit uw contactenlijst te selecteren. Houd er rekening mee dat Paytm uw toestemming zal vragen om toegang te krijgen tot uw telefooncontacten.
Nadat je het telefoonnummer hebt ingevoerd, brengt de app je naar een nieuwe pagina waar het het ingevoerde telefoonnummer met de bijbehorende telecomoperator bovenaan zal tonen. U hebt ook de optie om van operator te veranderen als u denkt dat de bijbehorende operator niet correct wordt weergegeven. Daaronder ziet u een veld Bedrag invoeren waarin u de prijs van het oplaadplan van uw keuze kunt invoeren . Als u de exacte planprijs niet weet, kunt u op Zie plannen klikken (aan de rechterkant van het vak) en vervolgens het plan van uw keuze selecteren.
Zodra het bedrag correct is ingevoerd / geselecteerd, moet de app de belangrijkste kenmerken van het oplaadplan, zoals geldigheid, datalimiet, enz., Direct onder het bedragvak weergeven.
Klik op Zie bankaanbieding en promocodes om gebruik te maken van kortingen en cashback-aanbiedingen, indien beschikbaar.
Klik op Doorgaan om te betalen .
Hiermee gaat u naar de pagina Selecteer opties om te betalen . Klik hier op de BHIM UPI- optie (zou de op een na laatste in de lijst moeten zijn).
Voer uw UPI-ID in het onderstaande vak in. Als u klaar bent, klikt u gewoon op Betalen .
De app zal je dan om je UPI-pincode vragen . Controleer wel of uw banknaam en uw oplaadwaarde bovenaan correct worden weergegeven.
Voer de pincode in en klik op VERZENDEN om het proces te voltooien.
U zou sms-berichten moeten ontvangen van de app en de bank die de transactie bevestigt op uw geregistreerde mobiele nummer. De app toont ook een bericht Recharge Successful . Dit venster heeft een Hulp nodig? knop – voor het geval u vragen heeft over de transactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *