Hoe cryptocurrencies te minen op uw Android-smartphone

0
Hoe cryptocurrencies te minen op uw Android-smartphone

Veelgestelde vragen over mobiele cryptocurrency-mining op smartphones, bijgewerkt voor 2021
V. Kan ik cryptocurrency op mijn smartphone minen?

A. Het negeren van het feit dat het delven van cryptocurrencies een enorme hoeveelheid verwerkingskracht vereist, staan ​​Google en Apple niet toe dat mining op het apparaat op Android- en iOS-hardware wordt uitgevoerd.

Het verbod, oorspronkelijk ingevoerd in 2018, is nog steeds van toepassing.

In het nieuwste programmabeleid voor ontwikkelaars van Google (van kracht op 20 januari 2021) staat duidelijk: “We staan ​​geen apps toe die cryptocurrency op apparaten minen. We staan ​​apps toe die het minen van cryptocurrency op afstand beheren. ”

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
V. Waarom verbood Google cryptomining-apps?

A. Mijnbouwcrypto zet de processor en andere componenten in het apparaat onder extreme belasting en maakt ook de batterij leeg.

In de richtlijnen van de Apple Store staat dat “Apps de batterij niet snel mogen leegmaken, overmatige hitte mogen genereren of de apparaatbronnen niet onnodig mogen belasten.”

Hoewel Google de redenen voor het verwijderen van de cryptomining-apps niet heeft gespecificeerd, kunnen we aannemen dat ze dat om dezelfde redenen hebben gedaan, namelijk om te voorkomen dat de apparaten oververhit raken en de hardware beschadigen.

V. Maar ik zie nog steeds enkele mining-apps in de Play Store. Wat geeft?

A. Zoals vermeld in het hierboven vermelde beleid, staat Google apps toe die u helpen bij het beheren van cryptocurrency-mining die op afstand wordt uitgevoerd, in de cloud of op uw computer.

Apps zoals MinerGate Control minen niet echt cryptocurrency op uw smartphone. In plaats daarvan stellen ze u in staat om de mijnbouwactiviteiten die op afstand worden uitgevoerd bij te houden en misschien zelfs alle cryptovaluta die namens u in de cloud is gedolven, te verzilveren.

V. Kan ik op geen enkele manier cryptocurrencies verdienen met mijn telefoon?

A. Met vrijwel alle crypto-apps in de Play Store kunt u ofwel de cloud-mining-taken op afstand beheren, of op een andere manier beloningen en weggeefacties uitbetalen.

V. Maar ik heb een mining-app op internet gevonden. Kan ik het niet gewoon sideloaden?

A. Hoewel Google u er niet van weerhoudt een app te sideloaden, kunnen we u twee redenen geven waarom u er niet eens aan zou moeten denken.

Ten eerste zijn de meeste beveiligingsexperts het erover eens dat sideloaded apps van derden meestal vol zitten met malware. Omdat de app-ontwikkelaars zich niet hoeven te houden aan de strikte richtlijnen die zijn opgelegd door de app-winkels, wat hen ervan weerhoudt om malware binnen te sluipen onder de kleding van een legitieme app.

En weet u wat het meest voorkomende type mobiele malware tegenwoordig is? Malware voor cryptomining!

Q. Wacht, wat?

A. Ja, en dit brengt ons bij het tweede punt.

Zoals we al eerder zeiden, smartphones hebben niet het soort verwerkingsvermogen dat nodig is om op een zinvolle manier crypto te delven. Volgens schattingen zal de HTC Exodus 1S-smartphone, die wordt geleverd met een eigen mining-app, bijvoorbeeld meer dan een eeuw nodig hebben om genoeg cryptovaluta te delven om zichzelf terug te betalen!

De manier waarop de software die bitcoins mineert bijvoorbeeld wordt geschreven, terwijl de tijd die nodig is om een ​​bitcoin te produceren niet varieert, de rekenkracht die wordt gebruikt om het te produceren wel. Dit betekent dat naarmate meer mensen zich bij het Bitcoin-netwerk aansluiten en bitcoins proberen te minen, er meer rekenkracht wordt gebruikt om een ​​bitcoin te maken.

Hoewel het berekenen van de werkelijke kosten van het slaan van cryptocurrency een langdurig proces is en voortdurend in ontwikkeling is, is het veilig om te zeggen dat je uiteindelijk meer geld zult uitgeven aan elektriciteits- en koelingskosten dan de waarde van de gedolven crypto.

Dus in plaats van een supercomputer te lenen, kapen malwareschrijvers de processor in uw mobiele telefoon (en computers) en gebruiken ze deze om crypto te minen.

Het originele artikel gaat hieronder verder

Mijn crypto met behulp van een van deze beste cryptocurrency-mijnbouwinstallaties
Dit zijn de beste cryptocurrency-uitwisselingen voor het kopen en verhandelen van crypto
En hier zijn de beste cryptocurrency-portefeuilles om uw crypto te beschermen
De cryptocurrency mining-revolutie is niet langer alleen voor bleke nerds die belachelijk dure hardware-instellingen hebben. Hoewel bepaalde cryptocurrencies, zoals Bitcoin, nu alleen winstgevend kunnen worden gewonnen met gespecialiseerde apparatuur, kunnen andere, zoals Monero, worden gedolven met behulp van de CPU in uw Android-smartphone en de juiste app.

In deze gids leert u hoe u de MinerGate Android-app onder de knie krijgt om geld te verdienen met mijnbouw. Nadat u het eenvoudige installatieproces heeft doorlopen, kunt u de ingebouwde rekenmachine gebruiken om te zien hoeveel u elke dag kunt verdienen. Hoewel dit je niet van de ene op de andere dag rijk zal maken, is het een geweldige manier om kleine bedragen te verdienen als je Android-smartphone een beetje extra verwerkingskracht heeft.

Hoe te minen op een Android-telefoon

1. Installeer MinerGate
Om cryptocurrency te minen met de MinerGate-app, heb je een compatibel apparaat nodig. Gelukkig zijn de eisen van MinerGate niet al te zwaar. Je hebt een smartphone nodig met minimaal Android 4.1 (Jelly Bean). Je hebt ook ongeveer 30 MB vrije ruimte op je apparaat nodig.

Onthoud dat iedereen met fysieke toegang tot uw Android-smartphone uw mijninstellingen kan wijzigen en / of uw cryptocurrency kan stelen. U kunt de kans dat dit gebeurt verkleinen door uw Android-apparaat te versleutelen. Zie onze gids over hoe u dit hier kunt doen .

Om door te gaan, opent u de Google Play Store en zoekt u naar ‘MinerGate’. Hiermee gaat u naar de installatiepagina voor de mobiele app. Klik op ‘Installeren’. Zodra de installatie is voltooid, kiest u ‘Openen’ om het programma te starten.

Hoe te minen op een Android-telefoon

2. Maak een MinerGate-account aan
Wanneer de applicatie voor het eerst start, ziet u de opties om te beginnen met minen of in te loggen. Als u nog geen MinerGate-account heeft, klikt u op ‘Aanmelden’. MinerGate zal toegang vragen tot uw contacten. Voer in het veld ‘e-mail’ een geldig e-mailadres in. Voer een sterke wachtwoordzin in het veld ‘Wachtwoord’ in. Zorg ervoor dat u deze gegevens veilig bewaart, want ze kunnen worden gebruikt om uw mijninstellingen te wijzigen. Klik op ‘Aanmelden en begin met minen’ om door te gaan.

De MinerGate-app zal u nu vragen om een ​​viercijferige toegangscode te maken. U heeft deze nodig om opnames en overboekingen te autoriseren. Voer een gedenkwaardige pincode in en herhaal deze om deze te bevestigen.

Hoe te minen op een Android-telefoon

3. Begin met mijnbouw
MinerGate brengt u nu naar het hoofdscherm. Vanaf hier kunt u direct beginnen met minen op uw smartphone. Het bedrag dat u hiermee verdient, is afhankelijk van de verwerkingskracht van uw Android-apparaat en de elektriciteitskosten in uw eigen land. Sommige cyrptocurrencies zijn gemakkelijker te minen dan andere, bijvoorbeeld Monero kan worden gedolven met een eenvoudige CPU. Maar het delven van Bitcoin vereist gespecialiseerde apparatuur om winstgevend te zijn.

Gebruik het vervolgkeuzemenu op het hoofdscherm om uw cryptocurrency te kiezen. De Hash Power van uw apparaten zal verschijnen (bijv. 32,48 H / s). U kunt het aantal CPU-bronnen kiezen dat u aan de mijnbouw wilt toewijzen door de knoppen ‘Laag, Gemiddeld, Hoog’ onder aan het scherm te gebruiken.

Hoe te minen op een Android-telefoon

4. Controleer de winstgevendheid van de mijnbouw
De MinerGate-app bevat een handige rekenmachine waarmee u kunt berekenen hoeveel u kunt verdienen met mijnbouw op uw Android-smartphone. Hoewel deze bedragen geen rekening houden met de elektriciteitskosten, kan de calculator toch handig zijn om u een idee te geven van hoeveel u kunt verdienen.

Selecteer om te beginnen het menu linksboven en vervolgens ‘Rekenmachine’. Kies de ‘Hash Power’ van je smartphone. Als je al met mijnen bent begonnen, zou je een globaal idee moeten hebben van wat dit is. Kies vervolgens de cryptocurrency die u wilt minen met behulp van de vervolgkeuzeknop aan de rechterkant. De calculator voorspelt de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse winsten voor u.

Hoe te minen op een Android-telefoon

5. Controleer mijnpools
Hoewel u in theorie zelf cryptocurrencies kunt minen, is de kans dat u de oplossing ontdekt voor de complexe berekeningen die nodig zijn voor het minen, erg laag. In plaats daarvan combineren de meeste miners hun hasjkracht in verschillende miningpools.

U kunt meer lezen over pooled mining op de Bitcoin Wiki . Maar voor nu is het voldoende om te weten dat elke pool een andere manier heeft om vergoedingen voor services in rekening te brengen. Als u de MinerGate-app gebruikt, betekent dit dat u de pool gebruikt om cryptocurrencies te minen. Lees meer over MinerGate zwembad kosten hier . Om poolstatistieken voor de door u gekozen cryptocurrency te bekijken, selecteert u de knop in de rechterbovenhoek van de MinerGate app-pagina en selecteert u vervolgens uw specifieke valuta.

Hoe te minen op een Android-telefoon

6. Mijnbouw-chat
De MinerGate-app heeft een zeer handige chatfunctie, waarmee u in contact kunt komen met meer ervaren gebruikers. Dit kan erg handig zijn als u hulp nodig heeft bij het uitzoeken welke cryptocurrency u wilt minen en / of u dit winstgevend kunt doen op uw Android-smartphone.

Open om te beginnen het menu linksboven op de MinerGate app-pagina en kies ‘Chat’. Om deel te nemen aan het gesprek, typ je gewoon in het tekstvak onder aan het scherm. Als Engels niet uw eerste taal is, kunt u van taal wisselen met de opties boven aan het scherm.

Hoe te minen op een Android-telefoon

7. Verdien gratis cryptomunten
Als uw Android-smartphone niet genoeg hashkracht heeft om u van de ene op de andere dag miljonair te maken, overweeg dan om uw vrienden aan te melden voor het partnerprogramma van MinerGate. Hiermee kun je een percentage ontvangen van alle virtuele munten die ze minen.

Ga om te beginnen naar het menu linksboven en selecteer ‘Gratis munten’. De MinerGate-app genereert een verwijzingslink voor u. Kies kopiëren om dit in een tekstdocument of e-mail te plakken. U kunt ook de knop Delen selecteren om via chat / sociale netwerken te verzenden.

Het winstpercentage dat u ontvangt, is verdeeld in drie niveaus op basis van het aantal mensen dat zich abonneert via uw persoonlijke verwijzingslink. Kijk hier voor een volledig overzicht van hoe dit werkt.

Hoe te minen op een Android-telefoon

8. Cloud mining vanaf uw smartphone
Cloud mining omvat het gebruik van krachtige hardware om cryptocurrencies te minen. U kunt hierover meer lezen op de BitCoin Wiki . Er zijn een aantal cloud-mijnbouwbedrijven die Hash Power verhuren in hun faciliteiten, zodat u kunt mijnen zonder dure apparatuur te kopen. Met de MinerGate-app kun je cloud-mining starten via het datacenter. Alleen Bitcoin en Monero worden momenteel ondersteund.

Selecteer om te beginnen BTC of XMR in het vervolgkeuzemenu op de hoofdpagina en selecteer vervolgens ‘Cloud mining kopen’. Gebruik de schuifregelaar om de hoeveelheid hasjkracht te kiezen die je wilt kopen. Selecteer vervolgens ‘Kopen met XMR’.

Hoe te minen op een Android-telefoon

9. Uitbetalen
Als u klaar bent om uw cryptocurrencies om te zetten in contant geld, ga dan naar het menu linksboven in de MinerGate-app. Selecteer ‘Dashboard’. Vanaf hier kunt u uw exacte saldo voor alle gedolven cryptocurrencies bekijken.

Om geld op te nemen, heeft u een papieren of softwareportefeuille nodig voor de relevante cryptocurrency. Als je een aantal verschillende munten hebt gemijnd, kun je de Changelly-service van MinerGate gebruiken om van meer obscure valuta’s naar reguliere valuta’s zoals BTC te converteren.

Klik op het tabblad ‘Opnemen’ wanneer u klaar bent en selecteer uw valuta in het vervolgkeuzemenu. Voer het bedrag in dat u wilt opnemen. U heeft een minimum saldo nodig voordat opnames worden verwerkt. Als je dit doel niet hebt gehaald, ga dan gewoon door met mijnen.

Hoe te minen op een Android-telefoon

10. Zie ook …
MinerGate is een van de vele Android-apps die kunnen minen. Momenteel is de meest populaire Monero mijnbouw app in de Google Play Store is Coinhive . De app heeft een aantal coole functies, waaronder ondersteuning voor openbare sleutels, zodat je op meerdere apparaten kunt minen met hetzelfde Coinhive-account.

De eigen mijnbouwapp van Tony Monero is ook het vermelden waard, omdat deze een verscheidenheid aan cryptocurrencies en mijnbouwpools ondersteunt. Dit in tegenstelling tot MinerGate, die vereist dat u een eigen pool met zijn software gebruikt. De Monero Miner-app bevat ook een handige “fitnesstest” voor uw Android-smartphone om er zeker van te zijn dat u deze kunt gebruiken om winstgevend te mijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *