Hoe u automatisch onbekende bellers op uw iPhone gratis kunt blokkeren

0
Hoe u automatisch onbekende bellers op uw iPhone gratis kunt blokkeren 1

India heeft een enorm probleem met spamoproepen en iedereen die een simkaart in India heeft, krijgt waarschijnlijk een paar ongevraagde telefoontjes van mensen die creditcards proberen te verkopen, persoonlijke leningen aanbieden of zelfs bizarre opbrengsten beloven als je op de aandelenmarkt belegt. Als je met dit probleem te maken hebt gehad, ben je blij te horen over een nieuwe iOS 13-functie waarmee je alle onbekende bellers in één klap kunt blokkeren. Ja, deze iOS 13-functie dempt oproepen van alle onbekende nummers. Het is een extreme optie, maar een die u veel kan helpen als vervelende telemarketeers u keer op keer bellen.

Deze optie is geweldig omdat deze is ingebouwd in iOS. U hoeft geen apps van derden te gebruiken en u betaalt met uw privacy in ruil voor gemoedsrust. Volgens Apple zal iOS 13 , als deze instelling is ingeschakeld, de intelligentie van Siri gebruiken om oproepen naar uw telefoon te laten overgaan van nummers die u vindt in de apps Contacten, Mail en Berichten op uw apparaat, dus met andere woorden, oproepen van mensen die u heb contact gehad met in het verleden zal nog steeds doorkomen, zelfs als je hun nummer niet hebt opgeslagen. Alle andere oproepen worden automatisch naar uw voicemail gestuurd.

Bestanden downloaden met Safari op uw iPhone of iPad

Het is ook redelijk om te erkennen dat deze methode niet voor iedereen ideaal zal zijn. Als u bijvoorbeeld op een vacature wacht of belangrijke telefoontjes verwacht van onbekende nummers, is deze methode niets voor u. Als u de ongevraagde telefoontjes echter beu bent, lees dan verder.

Voordat we naar de stappen gaan, moet u weten dat deze functie alleen werkt met iOS 13 en niet met oudere versies van iOS.

iPhone 11 of iPhone XR: wat is de beste iPhone voor India?
Hoe u oproepen van onbekende nummers op uw iPhone 13 blokkeert
Volg deze stappen om ongewenste spam-oproepen op uw iPhone met iOS 13 te blokkeren :

1. Ga naar de Instellingen- app op je iPhone en ga naar Telefoon .
2. Scrol hier omlaag naar OPROEPONDERDRUKKING EN GEBLOKKEERDE CONTACTEN .
3. Schakel hieronder Onbekende bellers stilzetten in .

En door deze eenvoudige stappen te volgen, worden al die ongewenste en spam-oproepen geblokkeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *