Tesla-games, software en updates: hier is een complete gids voor Tesla Arcade

0
Tesla-games, software en updates: hier is een complete gids voor Tesla Arcade

Tesla’s elektrische voertuigen zijn misschien de toekomst van de auto-industrie, maar de auto’s van Elon Musk hebben ook een leuk trucje voor de boeg: de mogelijkheid om een ​​volledig spelsysteem te worden: ja, de Tesla Model 3, Model S en Model X kunnen dat ze spelen allemaal een handvol klassieke Atari-videogames, evenals een nieuwere genaamd Beach Buggy Racing 2.

Toegegeven, gamen in een auto is niet erg gebruikelijk, wat leidt tot veel vragen als ‘hoe krijg je toegang tot games op een Tesla?’ of ‘zijn games op Tesla Arcade gratis?’, beide geweldige vragen.

Ben je benieuwd hoe je deze spellen kunt gaan spelen, hoeveel ze kosten en of je videogames kunt spelen tijdens het rijden? We hebben de antwoorden die u zoekt met alles wat met Tesla-gaming te maken heeft.

Elke Tesla-game is nu beschikbaar
Vanaf augustus 2019 en autosoftwareversie 2019.28.1 zijn er acht games beschikbaar. De meeste beschikbare spellen bevatten klassieke Atari-spellen, oorspronkelijk uitgebracht in de jaren ’70 en ’80.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Super Break out
Missile Command
Duizendpoot
Storm
Maanlander
Asteroïden
Schaken (nieuw!)
Beach Buggy Racing 2 (nieuw!)
Voor het geval je je hoofd krabt, ja, Pole Position was op een gegeven moment opgenomen, maar is verwijderd. De meest recent toegevoegde spellen zijn onder meer Chess en Beach Buggy Racing 2. BBR is het meest moderne spel dat is uitgebracht en is ook beschikbaar op iOS en andere platforms.

Tesla, of meer specifiek Elon, heeft aangekondigd dat het modernere videogames voor zijn auto’s zou opnemen, waaronder Cuphead en Fallout Shelter.

Zijn games gratis? Hoe download je ze?
Als u niet voor games wilt betalen, hoeft u zich geen zorgen te maken, alle games zijn tot dusver gratis gedownload, inbegrepen in de autosoftware. Zelfs als u de videogames niet wilt spelen, zijn ze beschikbaar voor alle modellen in de Arcade-sectie.

Daartoe hoeft u niets te doen om Tesla-videogames te downloaden. Er wordt al lang gerommeld over een app store voor Tesla-auto’s, maar tot nu toe is dat niet gebeurd en wordt alle software automatisch gedownload.

Als je wacht tot de nieuwste game je auto raakt, blijf dan gewoon wachten, het zal snel genoeg gebeuren.

Hoe werkt Tesla Arcade?
Alle Tesla-auto’s hebben touchscreen-displays, zo speel je deze videogames op de middenconsole. Elk spel plaatst virtuele bedieningselementen op het scherm om het te spelen.

Het racespel Beach Buggy gaat een stap verder en laat één speler het stuur gebruiken om het spel te spelen. Ja, de autobanden bewegen ook als je aan het wiel draait.

Daarom is veiligheid een grote zorg wanneer mensen horen dat videogames beschikbaar zijn. Momenteel kunnen videogames niet worden gespeeld door de bestuurder of passagier terwijl de auto in beweging is. De auto moet geparkeerd staan ​​om het spelgedeelte beschikbaar te maken.

Terwijl de auto rijdt, zijn de spellen grijs en kunnen ze niet worden geopend. Dit kan op een bepaald moment in de toekomst veranderen, nu volledig zelfrijden meer een realiteit wordt , maar tot nu toe zijn deze spellen alleen bedoeld om de tijd te doden op een parkeerplaats of terwijl de auto oplaadt.

(Afbeelding tegoed: vectoreenheid)
Kan ik in plaats daarvan een controller gebruiken?
Ja! Voor degenen die een stap verder willen gaan, worden sommige gamecontrollers ondersteund, waaronder volledige ondersteuning voor bekabelde, USB Xbox One- en PlayStation 4-controllers. De bekabelde USB-vermelding is de sleutel. Bluetooth-gamecontrollers worden nog niet rechtstreeks door de auto ondersteund. Als u toch draadloos wilt, kunt u wellicht een Windows-computeradapter gebruiken om dit probleem op te lossen, maar dit is niet gegarandeerd.

Helaas zijn er tegenstrijdige berichten op Tesla’s forums dat Xbox 360-controllers wel en niet werken, dus het aantal kilometers kan variëren, en mensen hebben geprobeerd een USB-joystickcontroller te gebruiken die uitstekend werkt met de Atari-games.

Er zijn ook opmerkingen op Reddit over verschillende merken controllers die mensen van Amazon hebben afgekocht en of ze wel of niet werken.

Tesla Supercharger(Afbeelding tegoed: Tesla)
Hoe begin ik eraan?
U kunt op twee manieren naar de videogames in de auto gaan. De eerste manier is via het “paasei” -menu. Tik op het Tesla-logo bovenaan het middenconsolescherm.

Dit levert een menu op met veel “verborgen” trucs voor de auto. Tik op de games om alle games te zien die momenteel beschikbaar zijn om te spelen.

De recentere toevoeging staat in het hoofdmenu van het scherm. Op een Model 3, bijvoorbeeld, opent de pijl omhoog naast het muziekpictogram een ​​menu met apps. Arcade wordt uiterst rechts weergegeven. Tik erop om alle beschikbare spellen te verkennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *