Hoe u Google Assistant tijdens uw reizen kunt gebruiken

0
Hoe u Google Assistant tijdens uw reizen kunt gebruiken

Denk je aan Google Assistant , dan denk je misschien meteen aan het aanbod aan slimme speakers van Google met onder meer de superslimme stemassistent .

De Google Assistent heeft echter ook een belangrijke plek in je smartphone, waardoor hij je kan helpen op reis. Als je een Android-smartphone hebt, heb je waarschijnlijk al een ingebouwde app, terwijl iPhone-gebruikers deze gratis kunnen downloaden in de App Store.

Het hebben van een AI-assistent in uw zak heeft veel voordelen, zoals de mogelijkheid om u te helpen tijdens uw reizen. Dus als u een vakantie naar een nieuwe bestemming boekt of gewoon uw dagelijkse woon-werkverkeer plant, kunt u Google Assistant als volgt gebruiken voor al uw reisbehoeften.

Hier is alles wat u moet weten over Google Assistant
Hoe gebruik ik Google Assistant?
Android-apparaten hebben een voorsprong op iOS-apparaten als het gaat om het gebruik van Google Assistant op uw smartphone. Het mobiele besturingssysteem van Google is immers ontwikkeld door Google.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Als je Android 5.0 of hoger gebruikt, kun je de Home-knop ingedrukt houden of ‘OK Google’ zeggen om de assistent in te schakelen. Als u deze functie heeft uitgeschakeld, zal uw telefoon u vragen om deze in te schakelen. U kunt de Google Assistent vervolgens een vraag stellen of een opdracht geven.

Je kunt Google Assistant ook inschakelen door de Google Assistant-app te openen, of als je een Pixel 2 , Pixel 3 of Pixel 3A hebt , kun je gewoon in de onderste helft van je telefoon knijpen, wat best netjes is.

Als je een iPhone hebt , moet je de Google Assistant-app downloaden uit de App Store en deze elke keer openen als je hem een ​​opdracht wilt geven of een vraag wilt stellen.

Er is echter een hack die u kunt gebruiken om spraakactivering voor de AI-

assistent in te schakelen , wat betekent dat u Siri kapt. Schakel gewoon een Siri-snelkoppeling in waarmee je de Google Assistent-app kunt openen met een zin, bijvoorbeeld ‘Hé Siri, Hé Google’.

Een artikel in Lifewire beschrijft het proces dat u hiervoor moet voltooien, en het kan een nuttige functie blijken te zijn als u dezelfde functies wilt als een Android-gebruiker.

google assistent(Afbeelding tegoed: AngieYeoh / Shutterstock.com)
Hoe Google Assistant te gebruiken met Google Maps
Een gemakkelijke manier om Google Assistant te gebruiken om u te helpen tijdens uw reizen, is door deze te gebruiken met Google Maps. iPhone-gebruiker? Download de app eerst uit de App Store.

Als u bijvoorbeeld wilt dat de Google Assistent u helpt bij het vinden van de beste manier om van uw werk naar huis te gaan, moet u een adres als ‘Thuis’ invoeren in de Google Maps-app.

Als u klaar bent, kunt u ‘breng me naar huis’ zeggen tegen Google Assistent, en deze haalt informatie op van Google Maps om de beste route te tonen of mondeling uit te leggen op basis van uw huidige locatie.

U kunt ook controleren of er verkeersupdates zijn en de laatste informatie krijgen over omleidingen en afgesloten wegen, wat vooral handig is als u aan het rijden bent en u niet naar uw telefoon kunt kijken.

google assistent(Afbeelding tegoed: BigTunaOnline / Shutterstock.com)
Hoe u hotels en vluchten boekt met Google Assistant
Als u een vakantie plant, kunt u Google Assistant gebruiken om uw hotel te boeken en de beste vluchtopties te verkennen, waardoor het boeken van een reis wordt vergemakkelijkt.

Als je een hotel wilt boeken, kun je de Google Assistent opdrachten geven als ‘boek een kamer bij [naam hotel] op [locatie] of’ boek een kamer bij [naam hotel] op [locatie] voor [reisdatum] ‘.

Je kunt de Google Assistent ook vragen om geschikte vluchten te onderzoeken door vragen te stellen als ‘hoeveel kost het om naar Berlijn te vliegen?’ of commando’s als “zoek vluchten naar Rome”.

Heeft u al een vlucht geboekt? Als u zich in de Verenigde Staten bevindt, kunt u zelfs uw vlucht bekijken en nagaan of deze vertraagd is, al moet u er rekening mee houden dat deze functie alleen werkt voor binnenlandse vluchten in de VS.

Wanneer je op je bestemming aankomt, kun je de Google Assistent om vakantietips vragen, zoals vragen naar “dingen die je in Londen kunt doen”.

Valuta omrekenen en taal vertalen
Weet u niet zeker hoeveel Zweedse kronen u krijgt voor uw Amerikaanse dollars? U kunt Google Assistant vragen voor bijna alle conversies die u maar kunt bedenken.

Hetzelfde geldt voor vertalingen. Als u zich afvraagt ​​wat het woord voor “hallo” in het Zweeds is, kunt u gewoon zeggen “Wat is het Zweedse woord voor” hallo “?” En de assistent antwoordt direct met het juiste antwoord: “Hej!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *