Hoe verwijderde afspeellijsten in Spotify te herstellen

0
Hoe verwijderde afspeellijsten in Spotify te herstellen

Heb je een zorgvuldig samengestelde Spotify-afspeellijst verwijderd waarvan je later zou willen dat je die niet had? Vrees niet, want Spotify houdt een lijst bij van de afspeellijsten die u hebt verwijderd, en u kunt ze binnen enkele seconden terughalen – hier is hoe u het moet doen.

De functie bevindt zich op internet, maar niet in de daadwerkelijke webplayer, en kan worden gebruikt om afspeellijsten te herstellen die je hebt verwijderd uit de desktop-app, online app en mobiele apps. We kunnen elke verwijzing naar een vervalperiode vinden in de helpdocumentatie van Spotify, dus vermoedelijk zijn uw verwijderde afspeellijsten voor altijd beschikbaar (maar reken er niet op).

Ga naar www.spotify.com/us/account/recover-playlists (je wordt gevraagd om in te loggen als je dat nog niet bent) en klik op Herstellen naast een van de afspeellijsten die je terug wilt halen. Hey presto – je lijst met nummers is hersteld. Met dezelfde accountportal kunt u uw offline apparaten beheren (voor premium gebruikers), uw abonnement controleren en uw meldingsinstellingen bewerken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *