Afspeellijsten overzetten tussen streaming muziekapps

0
Afspeellijsten overzetten tussen streaming muziekapps

Spotify weggooien voor Rdio? Samen met Deezer Tidal proberen? Als je zorgvuldig samengestelde afspeellijsten in één streamingdienst hebt, ben je misschien terughoudend om helemaal opnieuw te beginnen met een nieuwe, maar met Soundiiz kun je je lijst met nummers met een minimum aan gedoe overbrengen tussen apps.

Ga naar de Soundiiz Beta- website en klik op de knop Start converteren om te beginnen. Spotify, Rdio, Deezer, Last.fm, SoundCloud, Tidal, Napster, YouTube, iTunes, Qobuz en Xbox Music worden allemaal ondersteund, en als je eenmaal je accountgegevens hebt bevestigd, kun je eenvoudig afspeellijsten tussen elke service slepen en neerzetten.

Vanwege de verschillende muziekbibliotheken die bij elke app beschikbaar zijn, werkt de conversie mogelijk niet elke keer perfect, maar in onze tests ontdekten we dat deze snel en nauwkeurig was. Als je lange lijsten met nummers tussen services moet verschuiven, dan is Soundiiz zeker de moeite van het bekijken waard, zelfs met af en toe een bug die je van een bèta-service zou verwachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *