228 geweldige, belachelijke en ronduit griezelige Gboard-emoji-combo’s die je zou moeten proberen

0
228 geweldige, belachelijke en ronduit griezelige Gboard-emoji-combo's die je zou moeten proberen

Het is meer dan een jaar geleden dat Google de optie introduceerde om twee emoji’s in Gboard te combineren om een ​​geheel nieuwe mashup-sticker te maken die beide belichaamt, en toch sta ik nog steeds versteld als ik een nieuwe combinatie ontdek die ik niet was tegengekomen voordat. Dit is snel mijn favoriete Gboard-functie geworden – mogelijk zelfs de favoriete functie op elk softwaretoetsenbord dat ik ooit heb gebruikt, en ik weet zeker dat ik niet de enige ben.

De collectie herbergt duizenden en duizenden combinaties en Google voegt er steeds meer en zelfs meer aan toe . De resulterende mashups voegen zoveel meer persoonlijkheid toe aan bestaande emoji’s en stellen ons in staat om gemengde emoties te creëren die een enkele niet goed zou overbrengen, maar de keuzes kunnen behoorlijk overweldigend zijn. We hebben genoeg tijd besteed aan het uitproberen van veel van de combo’s en het ontdekken van de resultaten, van schattig tot verontrustend , dus we gaan het je gemakkelijk maken en onze favorieten met je delen.

Dit bericht kan het beste worden bekeken op een apparaat dat alle nieuwste emoji’s ondersteunt. Als u het op uw bureaublad bekijkt en enkele lege vierkanten ziet, schakelt u over naar uw telefoon. Alles met Android 11 en hoger zou de meeste hiervan correct moeten kunnen weergeven.

Emoji Kitchen van Gboard gebruiken
Emoji Kitchen is alleen een functie van het first-party toetsenbord van Google op Android. Om het te gebruiken, moet je Gboard downloaden en installeren , het vervolgens openen en instellen als het standaardtoetsenbord op je telefoon. Zorg er in de instellingen van Gboard ook voor dat Emoji, Stickers & GIF’s > Suggesties tijdens typen > Emoji’s is ingeschakeld. Dit is wat ervoor zorgt dat de functie is ingeschakeld.

Ga nu naar een compatibele app (lijst hieronder) en typ twee emoji’s. Boven op het toetsenbord en onder het tekstveld zou een strook moeten verschijnen met een paar grote voorgestelde emoji-stickers. De eerste aan de linkerkant is een combinatie van de laatste twee emoji’s die je hebt getypt; in het onderstaande voorbeeld is het het knipogende gezicht met een hand voor de mond in een licht ondeugende combo.

Afbeeldingengalerij (2 afbeeldingen)

Links : De ’emoji’s’ moeten zijn ingeschakeld . Rechts : Stickerbalk boven het toetsenbord.

Gboard – het Google-toetsenbord
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
4.5
Downloaden
Compatibele apps
Deze emoji-combo’s werken niet overal op je telefoon. Sommige apps ondersteunen ze, maar de meerderheid niet. Als algemene regel geldt dat degenen die dat wel doen, stickers zijn die al stickers ondersteunen (omdat de combo eigenlijk een sticker is). We hebben geverifieerd dat de functie in deze apps werkt, maar de kans is groot dat deze ook compatibel is met tal van andere sms-berichten en sociale netwerken:

Google Berichten
WhatsApp
Telegram
Twitter
Instagram
Facebook messenger
Signaal
Tekst Nu
LinkedIn
Alle ondersteunde emoji’s (280+)
Het kost de ontwerpers van Google waarschijnlijk veel tijd om elk ontwerp te bedenken, vooral degenen die geen eenvoudige mix van twee emoji’s zijn, maar een meer doordachte combinatie (varken + vuur = spek, sneeuwpop + vuur = gesmolten sneeuwpop, enz…), dus het is begrijpelijk dat de combo’s niet voor alle emoji’s beschikbaar zijn. We hebben hieronder alle soorten opgesomd die met zichzelf of met een andere emoji kunnen worden gepureerd, maar houd er rekening mee dat sommige een beetje beperkt kunnen zijn. De 100 punten of lint bijvoorbeeld zijn vrij beperkt in wat ze kunnen combineren.

Het meest opvallend zijn handgebaren en alle menselijke en activiteitemoji’s, dus je kunt een duim omhoog, schouderophalen, dokter of voetbal niet combineren met iets anders. Vlaggen worden ook niet ondersteund en het aantal compatibele emoji’s in de categorieën voedsel, objecten en symbolen is zeer beperkt.

Smileys en emoticons
?????????????????

️????????????

️?????

??????????????????

?????????????????

️?‍????????????????

️??⭐?✨?????️??

️????????♥️??????

️❤️‍??❤️‍?????️

Dieren en natuur (eindelijk, hond is toegevoegd!)
️?️☃️⛄❄️?☀️☁️?⭐

??✨???????????????

?????????????????

️?

??

En ja, ik herhaal dit totdat iemand bij Google me hoort: WAAR IS DE HOND?! Hoe komt het dat we veel dierencombo’s krijgen maar geen hond?! Ik ben eerlijk gezegd woedend. Dit is niet aanvaardbaar. En probeer me niet te vertellen dat het een onbedoelde vergissing is, dit is een kwaadaardig plan dat door alle kittens bij Google tot in de perfectie is uitgedacht en uitgevoerd. ( Update : er was mij beloofd dat ze snel zouden komen , en in feite zijn er nu eindelijk honden !)

Eten en drinken
️??????☕??️

Reizen en plaatsen
️???

Activiteiten en evenementen
️???

???

Voorwerpen
️??????

symbolen
️?????????????♥️

Onze favorieten ‘modifiers’
Gezien het brede scala aan beschikbare opties, wilde ik benadrukken wat ik onze favoriete ‘modifiers’ zal noemen. Dit zijn de emoji’s die heel goed werken met de meeste anderen en vaak goede of interessante resultaten opleveren. Probeer ze gewoon met een andere gezichtsreactie of ander dier en overtuig uzelf.

Je kunt bijvoorbeeld van alles een geest ?, robot ?, alien ?, pompoen ?, schedel ? of cyclops ? maken. Je kunt elke emoji in een gat ?, een kristallen bol/sneeuwbol ?, op een schaal plaatsen, er een topevenement van maken in een krant ?, of hem een ​​koptelefoon geven ?.

Het omgekeerde gezicht ? draait elke emoji om, het gemaskerde gezicht ? voegt een masker toe aan alles en de vallende ster ? maakt elke emoji duizelig. Vuur ?, boom ?, tornado ?, ballon ? en cake ? wijzigen alle emoji’s op een funky manier.

De schildpad ? en de kat ? zijn schattig bij alles; de egel ?, het hert ? en de lama ? zijn ook schattig. Er zijn ook de emoji’s voor hotdog ? en kak , die vrijwel belachelijk zijn met alles wat je eraan toevoegt. En laten we de nieuw toegevoegde hond ? en al zijn afgeleiden niet vergeten, die eindelijk gerechtigheid brengen voor ons allemaal hondenliefhebbers.

Maar het allerbelangrijkste is dat je de geliefde blobs terug kunt brengen door magie (? of ✨) toe te voegen aan elke emoji.

68 beste emoji-intensificatiecombinaties
*wrijft in handen*

Ah, we komen nu bij het leuke gedeelte. Laten we eerst beginnen met de mash-ups die gemaakt zijn door dezelfde emoji te intensiveren, dwz twee keer in te voegen. De resultaten zijn over het algemeen geweldig (zelfs als ze soms voorspelbaar zijn), maar we gaan ons concentreren op enkele van de meest speciale combo’s.

Belachelijk grappig
?+? = leeg gezicht
?+? = hmmmmm mmmmm mmmmmm
?+? = belangrijk nieuws!!!!!
☕+☕ = sterke kop
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = te oud voor een paar kaarsen
?+? = van het worstenleven houden
?+? = niets horen, niets zien, niets zeggen
☠️+☠️ = echt dood
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = dikke leugenaar
?+? = goede vriend!
?+? = onschuldige Dr. Strange
?+? = De gemaskerde zanger
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = brrrrrrrooooozzzzzzzeeeennnnn
?+? = maar je zou de andere man moeten zien
?+? = zelfs de thermometer ving mijn koorts
?+? = gaat kaboem
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = de wereld stelt me ​​teleur
?+? = ontregeld
?+? = mijn stilte houdt jou ook stil
?+? = wanneer je vrienden je slechte memes sturen, maar je nog steeds van ze houdt
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = mijn toorn heeft geen einde
?+? = rokend
?+? = groot zijoog
?+? = vereist nader onderzoek
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

Enigszins onverwacht
?+? = ik kom in vrede
?️+?️ = lekker eten
?+? = fruitschaal
?️+?️ = ooouhhh, sexy
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = verbijsterd
?+? = heet! heet! heet! *fans zelf*
?+? = buitenaards wezen komt in vrede / verklaart overwinning
?+? = chocolade-ijs / een portie druipende kak
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = naar de top van mijn longen
?+? = aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
?+? = depressie heeft nog nooit een betere emoji gehad
?+? = vinger gunz
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = smirktastic
?+? = kus van de chef
?+? = fluiten
?️+?️ = de Twister -tornado in emoji-vorm
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = geroosterd
?+? = bonzen
?+? = zich verlaten voelen
?+? = wanneer het leven je twee citroenen geeft
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

Ronduit schattig
☺️+☺️ = een berg verlegenheid
?+? = kawaii schattigheid
?+? = dubbele regenboog
?+? = gedeeltelijke zonsverduistering (van het hart)
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = zalige slaap
?+? = flirt je met me?
?+? = robotica
⛄+⛄ = een paar sneeuwmannen
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = oubollig, eenhoornig
?+? = als twee aardbeien echt van elkaar houden
?+? = een vleugje magie
?+? = extra wazig
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

Gewoon vreemd
?+? = je enge stalker
?+? = een vlotter, denk ik
?️+?️ = vallen in de deeeeeeeeep
?+? = ik kan zo ver in de toekomst kijken dat ik mezelf de toekomst zie zien
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

Speciale dierencombo’s
?+? = rondhangen
?️+?️ = je ergste angst
?+? = extra stekelige egel
?+? = pluizige tweekoppige lamma
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = de langzaamste rit
?+? = de grootste konijnenfamilie
?+? = de leukste ouder
?+? = de slechtste kattenvermomming
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

100 beste verschillende emoji-combo’s
Dingen worden nog interessanter wanneer je uit het eenvoudige pad stapt om dezelfde emoji twee keer te combineren en verschillende samen te mengen. Je kunt bijvoorbeeld elk dier een uitdrukking geven (zolang ze door de functie worden ondersteund), verschillende gekleurde harten mengen met verschillende emoji’s voor onverwachte effecten (probeer ze met de verjaardagstaart, cupcake of zonnebril, om een ​​naam te noemen paar), maak van alles een tornado, en veel, veel, veel meer. Er is niet genoeg tijd in de wereld om ze allemaal te proberen, maar we zullen hier degenen met je delen die we hebben ontdekt en waarvan we hielden.

Gezichten en uitdrukkingen
?+? = rits het dicht en sluit het
?+? = de nerd van de klas
?+? = hmmmmonderzoek
?+? = dronken cowboy
Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)

?+? = het is een verrassingsverjaardagsfeestje — verpest het niet, Beth!
?+? = nog meer verbijsterd
?+? = gewoon een verkoudheid
?+? = koorts en koude rillingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *