De langverwachte januari-update voor Google’s Pixel 6 en Pixel 6 Pro is nu live

0
De langverwachte januari-update voor Google's Pixel 6 en Pixel 6 Pro is nu live

De Pixel 6 heeft misschien de harten gewonnen van veel schrijvers hier bij Android Police – om nog maar te zwijgen van onze o zo begeerde prijs voor telefoon van het jaar – maar het heeft een paar zware maanden achter de rug. Na een bugstart en een softwarevertraging, arriveerde de december-patch vorige maand met een heleboel fixes op sleeptouw . Helaas brak het ook de celontvangst op de Pixel 6 en 6 Pro , wat leidde tot verminderde signaalsterkte voor gebruikers over de hele wereld voordat Google eindelijk de stekker eruit trok . Als je geduldig hebt gewacht op een update van januari om deze problemen eindelijk op te lossen, hebben we eindelijk onze eerste hints over wanneer deze eraan komt.

De Canadese luchtvaartmaatschappij Fido – een bedrijf dat eigendom is van Rogers – houdt een spreadsheet bij voor aankomende en geplande updates voor al zijn ondersteunde telefoons. Bovenaan de lijst staat na de update van vandaag de Pixel 6, met de beveiligingspatch van januari en al zijn verschillende fixes gepland voor 17 januari. Als die datum klopt, kan maandag enige verlichting brengen voor al die belegerde Pixel-bezitters die nog steeds vastzitten op de patch van november.

pixel-6-jan-fido
Zoals bij elke door een luchtvaartmaatschappij geplande lancering, moet u dit met een korreltje zout nemen. Hoewel een lancering op maandag goed past bij Google’s “eind januari”-schema , is het ook een feestdag in de Verenigde Staten – een vreemde tijd voor een in de VS gevestigd bedrijf om een ​​grote update te lanceren. Toch lijkt deze laatste hint veel goeds te voorspellen voor een soort release volgende week, ook al is het niet precies op de 17e.

Google staat onder grote druk om deze patch bij de gebruikers te krijgen – en, nog belangrijker, om het goed te doen. Zelfs volgens de normen van een Pixel-lancering is deze nieuwste release buggy en het is al erg genoeg om sommige prominente gebruikers helemaal af te schrikken. Deze week maakte YouTuber MKBHD op Twitter duidelijk dat hij tot zijn volgende recensie terugkeerde naar een S21. Dat is een slechte blik voor Google, vooral van iemand met een aanhang van zijn grootte.

Mijn Pixel 6 Pro is sinds de lancering in oktober langzaam zo buggy geworden dat ik hem niet langer kan aanbevelen voor $ 900. In combinatie met de laatste mislukte update was het gewoon een slechte ervaring. Mijn simkaart zit weer in een S21 Ultra tot de volgende review.

— Marques Brownlee (@MKBHD) 12 januari 2022
Met 17 januari nog maar een paar dagen voor de boeg, zal het niet lang duren om erachter te komen of het een juiste lanceringsdatum is. Dus als je last hebt van hoofdpijn na hoofdpijn na een upgrade naar de Pixel 6, sla dan een zucht van verlichting in. Je worstelingen komen misschien eindelijk tot een einde.

UPDATE: 2022/01/14 15:15 GESCHAT DOOR WILL SATTELBERG
OTA-bestanden nu live

Google heeft vrijdagmiddag de OTA- en fabrieksafbeeldingsbestanden voor de januari-update van de Pixel 6 en 6 Pro gepubliceerd. We hebben onze dekking bijgewerkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *