Binnenkort kun je op de achtergrond naar WhatsApp-spraaknotities luisteren

0
Binnenkort kun je op de achtergrond naar WhatsApp-spraaknotities luisteren

WhatsApp-spraakberichten worden de laatste tijd steeds beter: gebruikers kunnen nu hun afspeelsnelheid regelen en ernaar luisteren voordat ze worden verzonden . De manier waarop ze verschijnen is ook verbeterd, omdat de golfvorm nu direct zichtbaar is in het gesprek. Een langverwachte verbetering is ook in de maak, waardoor gebruikers eindelijk naar een spraakbericht kunnen blijven luisteren terwijl ze door andere gesprekken bladeren.

WhatsApp-spraakberichten op de achtergrond
WABetaInfo heeft zojuist onthuld dat de functie in ontwikkeling is, met de toevoeging van een kaart die boven op het WhatsApp-venster wordt weergegeven tijdens het bladeren door andere threads. Gebruikers kunnen daarom het afspelen van een spraakbericht pauzeren, hervatten of stoppen zonder bij het gesprek te blijven. Dit is vooral handig als u op een andere thread wilt antwoorden terwijl u naar het spraakbericht blijft luisteren.

Helaas is de functie nog niet beschikbaar, zelfs niet voor b├Ętagebruikers, maar we hebben in ieder geval bevestiging dat de functie in de nabije toekomst beschikbaar zou moeten komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *