Hands-on met Immortals Fenyx Rising, een nieuwe open-wereld-RPG die je het beste kunt spelen met de voice-over uitgeschakeld

0
Hands-on met Immortals Fenyx Rising, een nieuwe open-wereld-RPG die je het beste kunt spelen met de voice-over uitgeschakeld

Het is altijd spannend om een ​​gerenommeerde gamestudio een gloednieuwe IP te zien lanceren, vooral wanneer die studio enkele van de grootste hits van het decennium ontwierp, zoals Assassin’s Creed: Odyssey, Watch Dogs en Assassin’s Creed: Black Flag. Oorspronkelijk geplaagd op E3 ​​2019 onder een andere naam (en met een andere hoofdheld), belooft Immortals Fenyx Rising een nieuw avontuur dat zich afspeelt in de annalen van de Griekse mythologie. Ik speel de laatste paar dagen de nieuwste titel van Ubisoft op Stadia, en dit zijn mijn eerste indrukken.

In-game beelden van Immortals Fenyx Rising vastgelegd op Stadia met 1080p/60fps

Immortals Fenyx Rising begint met de introductie van Fenyx, een schilddrager wiens roem is dat ze nog steeds in leven zijn na een schipbreuk en een vloek die hun overgebleven scheepsmaten in steen heeft veranderd. Nadat je het geslacht, het kapsel, de oogkleur en andere kenmerken van je held hebt geselecteerd, begin je eigenlijk helemaal opnieuw. Voorbij zijn de vleugels die je misschien hebt gedragen in de Immortals Fenyx Rising-demo . Je hebt ook geen wapen en je kunt niet eens rennen of dubbelspringen, hoewel deze allemaal binnen het eerste uur van het spel worden verzoend.

Afbeeldingengalerij (1 afbeeldingen)

Male Fenyx verkent de diepten van Tartarus

Afbeeldingengalerij (1 afbeeldingen)

Vrouwelijke Fenyx versterkt door de verlichting van Zeus

Technisch gezien presteert Immortals Fenyx Rising goed op Stadia. De beelden zijn levendig en leuk. De besturing voelt strak en nauwkeurig aan. De game laat spelers ook kiezen of ze prioriteit willen geven aan framesnelheden tot 60 fps of resolutie tot 4K – een optie die alle Stadia-games zouden moeten gebruiken. Tijdens mijn playthrough merkte ik enkele zeer kleine sprongen in de audio terwijl Fenyx sprak, maar je kilometerstand kan variëren.

Afbeeldingengalerij (1 afbeeldingen)

Het zwaard van Achilles vinden

Afbeeldingengalerij (1 afbeeldingen)

Staande naast Hermes, de god van de rijkdom

Nu, het niet zo goede: voor beter of slechter, het verhaal gedreven door Zeus en Prometheus is opzettelijk bizar. Hoewel ik hun gekibbel (en onbetrouwbare verhalen vertellen) enigszins vermakelijk vond in korte uitbarstingen gedurende de demo, is het duidelijk dat lange perioden van luisteren naar deze twee onophoudelijk doordreunen vervelend kan worden. Gelukkig is dit eenvoudig te verhelpen door alle voice-overs in de instellingen uit te schakelen.

Afbeeldingengalerij (1 afbeeldingen)

Standaardbedieningen

Afbeeldingengalerij (1 afbeeldingen)

Opnieuw toegewezen bedieningselementen

Ik ben ook geen fan van het besturingsschema van Immortals Fenix ​​Rising, en ik zou heel graag willen dat Ubisoft een alternatieve besturingslay-out zou toevoegen, zoals het deed met Assassin’s Creed: Odyssey. Ja, je kunt de bedieningselementen zelf opnieuw toewijzen, maar ik heb ontdekt dat elke comfortabele configuratie erin slaagt iets anders in het proces te breken. Dit is echter slechts een persoonlijke klacht, en het is misschien niet zo’n groot probleem voor u.

Wanneer je Immortals Fenyx Rising kunt spelen
Over het algemeen voelt Immortals Fenyx Rising zich sterk geïnspireerd door The Legend of Zelda: Breath of the Wild, van de gemakkelijk afnemende uithoudingsvermogenbalk tijdens het klimmen, zwemmen en rennen, tot het veelkleurige pinsysteem wanneer je door Far Sight tuurt, en zelfs de cartoonachtige kunststijl. Dat wil niet zeggen dat dit een slechte zaak is. Het oude gezegde luidt: “imitatie is de meest oprechte vorm van vleierij”, en ondanks wat ergernissen (ik kijk naar jou, Zeus), is de nieuwste IP van Ubisoft een leuk avontuur dat geschikt is voor elke RPG-kenner.

Afbeeldingengalerij (2 afbeeldingen)

Links: Veelkleurig pinsysteem in Far Sight; Rechts: uithoudingsvermogen verliezen tijdens het klimmen

De vleugels van Daedalus aantrekken

Immortals Fenyx Rising is vandaag beschikbaar voor pre-order en wordt morgen gelanceerd op Stadia vanaf .99 voor de basisversie en .99 voor de gouden editie . Terwijl de eerste je alleen de game oplevert, bevat de laatste dat plus een seizoenspas voor toekomstige DLC’s en extra digitale inhoud , zoals het Hades Shadowmaster-personagepakket, het Orion’s Blessed Weapons-pakket en Prism-vleugels. Bekijk hier onze volledige Stadia-dekking voor meer informatie over het eersteklas cloudgamingplatform van Google .

UPDATE: 2020/12/02 23:34 uur PST DOOR ZACH LAIDLAW
De prestatieschakelaar waarmee spelers prioriteit konden geven aan framesnelheden tot 60 fps of resolutie tot 4K, is tijdelijk verwijderd uit de lanceringsversie van Immortals Fenyx Rising. We hebben contact opgenomen met Google voor commentaar en het bevestigde dat de schakelaar binnenkort opnieuw zal worden toegevoegd, hoewel we geen tijdschema hebben gekregen.

UPDATE: 2020/12/10 10:03 uur PST DOOR ZACH LAIDLAW
Na een korte afwezigheid heeft de FPS / resolutie-prestatieschakelaar zijn weg terug gevonden in Immortals Fenyx Rising. Je kunt het vinden door naar “opties” te gaan en de grafische modus onder “weergave” te zoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *