De OnePlus 9 Pro voor $ 800 zou de beste Black Friday-telefoondeal kunnen zijn

0
De OnePlus Buds Z2-oordopjes bieden ANC en andere 'Pro'-goodies voor slechts $ 99

Voor deze Black Friday biedt OnePlus enkele solide deals aan op zijn nieuwste vlaggenschiptelefoons. Zowel de OnePlus 9 als de 9 Pro zijn gedaald tot hun laagste prijzen die we tot nu toe hebben gezien, en zelfs de 8T van vorig jaar heeft een behoorlijke korting gekregen in de geest van deze feestdagen.

De 9 Pro is de telefoon die OnePlus naar de grote klasse van vlaggenschipfabrikanten heeft voortgestuwd. Het grootste deel van de eer gaat naar die Hasselblad-compatibele camera’s die een verbeterde kleurwetenschap naar het vlaggenschip van OnePlus brengen. Deze verbeteringen betekenden ook dat de prijs van de 9 Pro zeer dicht bij de $ 1000 kwam. Maar tijdens de Black Friday-uitverkoop van OnePlus is het beschikbaar voor slechts $ 800 – en dat is voor de duurdere variant van 12 GB + 256 GB. Vergeleken met andere opties in dit bereik is de 9 Pro zeker een verleidelijke koop.

OnePlus 9 Pro Black Friday 2021-deal Amazon
OnePlus heeft het niet-Pro-model ook niet achtergelaten. De OnePlus 9 geeft je de meeste toeters en bellen van zijn Pro-broer of zus, en je kunt er een kopen voor $ 600, lager dan de adviesprijs van $ 729. En als u deze feestdagen niet over het budget heen wilt gaan, blijft de 8T een goede prestatie leveren met een stevige Snapdragon 865-processor. Het wordt meestal verkocht voor $ 500 (tegenover de lanceringsprijs van $ 750), maar je kunt er nu een kopen voor $ 449 in de online winkel van OnePlus (Amazon verkoopt het nog steeds voor $ 500). En alsof dat nog niet genoeg is, kun je zelfs je bestaande telefoon inruilen om nog meer te besparen op deze reeds verlaagde prijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *