Facebook, Instagram en WhatsApp weer online na grote wereldwijde storing

0
Facebook, Instagram en WhatsApp weer online na grote wereldwijde storing

Socialmediaplatforms Facebook, WhatsApp en Instagram zijn weer online nadat ze waren uitgevallen na een reeks technische problemen die de toegang tot de applicaties urenlang blokkeerden.

Advertentie
Mensen ondervonden problemen om toegang te krijgen tot de apps van Facebook nadat het centrale systeem van het bedrijf blijkbaar een duikvlucht had genomen, wat leidde tot een ongeplande sluiting.

LEES OOK
Facebook, WhatsApp en Instagram zijn over de hele wereld down
Downdetector, een platform dat storingen op internet in de gaten houdt, onthulde dat alle Facebook-platforms enige tijd na 20.00 uur Pakistaanse standaardtijd begonnen te haperen. Sommige Facebook-gebruikers konden inloggen op de app, maar de meeste rapporten over Downdetector suggereerden dat er een volledige black-out was.

Zoals vaak het geval is met deze storingen, sloeg deze willekeurig over de hele wereld, waardoor sociale netwerken voor gebruikers werden verstoord. Daartoe gebruikten gebruikers Twitter om hun frustratie te uiten over het niet kunnen verbinden met vrienden, familie en collega’s.

LEES OOK
Xiaomi introduceert nieuwe toevoegingen aan de op de maker gerichte Xiaomi 11-familie
Het is vermeldenswaard dat bij de laatste grote storing van een Facebook-platform, in januari, de website en app van Instagram over de hele wereld ongeveer twee uur plat gingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *