Apple werkt zijn opvouwbare iPhone-patent bij met nieuwe functies

0
Apple werkt zijn opvouwbare iPhone-patent bij met nieuwe functies

We zien al jaren bewijs op een opvouwbare iPhone. Dit komt in de vorm van vroege renders, analistenrapporten en zelfs enkele van Apple’s patenten voor het opvouwen van iPhones. Een van deze patenten is nu geüpdatet met een paar tweaks.

Advertentie
Het betreffende patent heet “Elektronische apparaten met uitschuifbare uitschuifbare displays” en is zojuist vernieuwd. De update verzacht enkele van de belangrijkste details van de opvouwbare iPhone, maar werpt licht op enkele van zijn andere functies. Het algehele ontwerp is hetzelfde.

Dit patent beschrijft een opvouwbare iPhone die bij het openen een verborgen scherm onthult. Zo legt Apple het uit:

Een deel van een flexibel display kan worden opgeslagen in een binnengebied van de behuizing wanneer de behuizing zich in de niet-uitgezette toestand bevindt. In de niet-uitgezette toestand kan het flexibele beeldscherm een ​​of meer bochten hebben en kan het zichzelf een of meer keren verdubbelen.

Het lijkt erop dat Apple een telefoon met twee of drie vouwen heeft die lijkt op TCL en de concepttelefoons van Samsung die op tentoonstellingen worden getoond.

Omdat het echter alleen patent is, kan het uiteindelijke ontwerp altijd anders zijn. Het is ook mogelijk dat Apple al aan een prototype werkt en na het testen de gegevens heeft geproduceerd die nodig zijn om het patent te wijzigen.

Zoals altijd heeft Apple de drie uitvinders gecrediteerd, waaronder Michael B. Wittenberg, die ook scharnierende scharnieren had voorgesteld voor Apple’s eerdere opvouwbare iPhone-patenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *