Poco C31’s ontwerp en specificaties geplaagd

0

Xiaomi’s Pocophone staat op het punt binnenkort een nieuwe telefoon te lanceren. De nieuwe Poco C31 wordt, zoals de naam al zegt, een update over de Poco C3 van vorig jaar. De telefoon wordt op 30 september gelanceerd en de bestemmingspagina is zojuist bijgewerkt met afbeeldingen en belangrijke functies.

Advertentie
Poco C31 zal de meeste specificaties delen met de Poco C3. In feite zal het er ook bijna uitzien als de Poco C3 met een inkeping in waterdruppels en een dikke onderrand. Het zal worden aangedreven door de MediaTek Helio G35-chipset op instapniveau met 4 GB RAM.

De bestemmingspagina gaat niet in op details, maar er staat dat de Poco C31 een lange batterijduur zal hebben. De telefoon wordt ook geleverd met versterkte hoeken, een vingerafdrukscanner en gezichtsontgrendeling. De overige details zijn nog onduidelijk.

Zoals eerder vermeld, zal de Poco C31 de meeste specificaties delen met zijn voorganger, de Poco C3. De Poco C3 kwam niet met een vingerafdruksensor, maar deze zal en zal naar verwachting ook enkele ontwerpverbeteringen brengen.

Samenvattend wordt de Poco C3 geleverd met een 6,53-inch LCD-scherm met HD + resolutie, 13 MP hoofdcamera, Helio G35-chip, 4 GB / 64 GB geheugen en een batterij van 5.000 mAh. Het start Android 10 uit de doos met MIUI 10, maar het kan in 2021 worden ge├╝pgraded.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *