Google Pixel Fold wordt naar verwachting later dit jaar gelanceerd

0
Google Pixel Fold wordt naar verwachting later dit jaar gelanceerd

Naar verwachting zal Google ergens in de loop van dit jaar de markt voor opvouwbare telefoons betreden. Een nieuwe tip van Senior Director bij Display Supply Chain Consultants, David Naranjo, onthult dat de lanceringsdatum dichterbij kan zijn dan we denken.

Advertentie
LEES OOK
Google Pixel 6 Pro-specificaties gelekt uit schermafbeeldingen van telefoons
Zijn laatste tweet laat zien dat de Google Pixel Fold dit jaar tijdens het vierde kwartaal kan worden gelanceerd met een LTPO AMOLED-display. Dit geeft aan dat we niet alleen een weergave met een hoge verversingssnelheid mogen verwachten, maar ook ondersteuning voor variabele verversingsfrequenties.

De onderstaande lijst toont telefoons die momenteel LTPO OLED-panelen van SDC gebruiken en naar verluidt gebruiken.

De lijst toont ook een lanceringsdatum voor de aankomende Google Pixel 6, die naar verwachting op 19 oktober wordt aangekondigd. Google heeft ons al een vroege blik gegeven op het Pixel 6-duo en zijn specificaties, maar de Pixel Fold werd nooit genoemd.

Aangezien de opvouwbare telefoon naar verwachting tijdens het vierde kwartaal wordt gelanceerd, bestaat de kans dat we deze tijdens het Pixel 6-evenement als een “nog één ding” -aankondiging zien.

Er is niet veel bekend over de Pixel Fold, maar een eerdere patentaanvraag van Google liet ons zien dat het bedrijf mogelijk werkt aan een camera onder het scherm die debuteert met zijn opvouwbare camera. Er zijn ook berichten geweest over een 7,6-inch opvouwbaar scherm dat door Samsung zal worden geleverd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *