De Equity-crew riffs op het Intuit-Mailchimp-nieuws

0
De Equity-crew riffs op het Intuit-Mailchimp-nieuws

SAN FRANCISCO, CALIFORNIA - OCTOBER 03: (L-R) TechCrunch Editorial Manager Danny Crichton, Mailchimp Co-founder & CEO Ben Chestnut and Kabbage Co-Founder & President Kathryn Petralia speak onstage during TechCrunch Disrupt San Francisco 2019 at Moscone Convention Center on October 03, 2019 in San Francisco, California. (Photo by Kimberly White/Getty Images for TechCrunch)

Hallo en welkom terug bij Equity , TechCrunch’s op durfkapitaal gerichte podcast waarin we de cijfers achter de krantenkoppen uitpakken.

We zijn terug! Van vanmorgen, denk ik. Maar de nieuwscyclus wacht niet op ons publicatieschema, dus de Equity-crew kwam bij elkaar om te zeuren over de overname van Intuit-Mailchimp .

Een deal van 12 miljard dollar, bestaande uit aandelen en contanten, het is een grote. En aangezien Mailchimp zowel een geschiedenis van bootrapen als een oprichtingsverhaal heeft in een niet-Silicon Valley-stad, hadden we veel om over te praten.

Als algemene herinnering: als je naar de show luistert, stuur ons dan een bericht op Twitter, want we doen steeds meer van deze Spaces. Ze zijn goed en ontspannen leuk, dus neem ze niet te serieus. Wij houden van plezier maken.

Oké, Equity is terug op woensdag met onze regelmatig geplande programmering. Chat dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *