Apple Watch Series 7 komt volgende maand; dit is wat we tot nu toe weten

0
Apple Watch Series 7 komt volgende maand; dit is wat we tot nu toe weten

Apple zal naar verwachting een nieuwe wearable lanceren naast de iPhone 13-serie tijdens het algemeen verwachte lanceringsevenement in september. Hoewel details over de volgende smartwatch van het bedrijf op dit moment angstaanjagend zijn, wordt verwacht dat het merk de functionaliteit en mogelijkheden zal verbeteren ten opzichte van de Apple Watch Series 6 van vorig jaar.

De laatste wearables van Apple, de Apple Watch Series 6 en Apple Watch SE waren de grote lanceringen van het merk in september 2020 tot de iPhone 12-serie een maand later werd gelanceerd. Daarom lijkt het onwaarschijnlijk dat Apple het septemberteken voor een nieuw horloge mist.

Apple Watch Series 7: wat we tot nu toe weten
Bovendien zijn er online vermeende klonen van de Apple Watch Series 7 gespot, wat duidt op een nieuw ontwerp, Apple’s eerste voor zijn wearables sinds de Apple Watch Series 4 die in 2018 werd gelanceerd. De klonen tonen een nieuwe ontwerptaal met een plat display en veel plattere zijkanten, die contrasteren met de oudere Apple Watch-modellen en hun gebogen lichamen.

Apple Watch S7-kloon #Apple #AppleWatch pic.twitter.com/K2hjtleoAN

— Majin Bu ? (@MajinBuOfficial) 27 augustus 2021

Het display van de nieuwe Apple Watch is naar verluidt ook groter dan zijn voorgangers. Dit is iets waar Mark Gurman van Bloomberg ook op is ingegaan in zijn Power On- nieuwsbrief. Apple is ook van plan om dit jaar grotere hoesjes voor zijn horloges te maken, met twee maten van 41 mm en 45 mm die worden verwacht voor de Apple Watch Series 7.

Lees ook | iPhone 12s of iPhone 13? Wat te verwachten van de iPhone-vernieuwing van volgende maand
Apple zou ook meer wijzerplaten kunnen toevoegen die het grotere scherm beter kunnen gebruiken, stelde Gurman voor. Afgezien van ontwerpelementen wordt verwacht dat Apple ook de interne specificaties van de nieuwe Apple Watch zal verhogen. Verwachte veranderingen tot nu toe omvatten een snellere processor in het horloge.

Meer officiële details over de Apple Watch Series 7 kunnen binnenkort naar boven komen als we op weg zijn naar de op handen zijnde lancering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *