WhatsApp krijgt nieuwe functies: betalingsachtergronden, overdracht van chatgeschiedenis en meer

0
WhatsApp krijgt nieuwe functies: betalingsachtergronden, overdracht van chatgeschiedenis en meer

WhatsApp voegt nieuwe functies toe aan zijn app om gebruikers een betere ervaring te bieden. Het Facebook- eigendom heeft een functie voor betalingsachtergronden toegevoegd. De berichtenservice heeft nog een functie uitgerold waarmee iOS- gebruikers de chatgeschiedenis kunnen overzetten naar een Android- telefoon. Met WhatsApp kun je nu zelfs verdwijnende foto’s verzenden en opnieuw deelnemen aan gesprekken. Blijf lezen om meer te weten te komen over de nieuwe functies.

Achtergronden van betalingen
WhatsApp heeft aangekondigd dat gebruikers in India nu betalingsachtergronden kunnen toevoegen terwijl ze geld naar vrienden en familie kunnen sturen via de berichten-app. WhatsApp zegt dat deze functie is ontworpen voor India en dat het mensen helpt om gemakkelijk een gevoel over te brengen samen met het verzenden van geld.

Moet lezen | WhatsApp-tips en -trucs: berichten verzenden zonder te typen
“Het kernidee van deze functie-update is om een ​​meer gepersonaliseerde ervaring te creëren voor zowel de afzender als de ontvanger door een expressief element toe te voegen wanneer vrienden en familie geld wisselen. Of het nu vrienden zijn die de rekening verdelen na een maaltijd, geld sturen naar dierbaren als teken van je liefde of je zus cadeau doen ter gelegenheid van Rakshabandhan, betalingsachtergronden maken het verzenden van geld persoonlijk en brengen het verhaal achter elke betaling tot leven.” zei het bedrijf.

iOS-bèta krijgt functie voor overdracht van chatgeschiedenis
WhatsApp heeft ook de chatgeschiedenisfunctie voor iOS-gebruikers uitgebracht. WaBetaInfo meldde dat degenen die de iOS-bètaversie 2.21.160.16 gebruiken, deze functie kunnen zien. Je vindt dit in het gedeelte Instellingen > Chats. Hier is er een “Verplaats chats naar Android” optie. XDA-ontwikkelaars meldden dat men hun WhatsApp-gegevens van een iPhone naar een telefoon kan verplaatsen met behulp van een Lightning-naar-USB-C-kabel.

Het is belangrijk op te merken dat WhatsApp de functie voor het overzetten van chatgeschiedenis nog niet beschikbaar heeft gemaakt voor Android-gebruikers. Momenteel kunnen alleen degenen die de Samsung Galaxy Z Fold 3 of Galaxy Z Flip 3 gebruiken deze functie gebruiken. Gebruikers kunnen hun spraaknotities, foto’s en gesprekken verplaatsen als ze ervoor kiezen om van mobiel besturingssysteem te wisselen.

Eenmalige functie bekijken
WhatsApp heeft onlangs de functie voor verdwijnende foto’s toegevoegd aan de stabiele versie van de app. Dus als je het nog niet hebt geprobeerd, kun je het nu bekijken. WhatsApp noemt deze functie – “Een keer bekijken”. Wanneer u een foto verzendt met deze functie, verdwijnt deze zodra de ontvanger deze opent en de chat verlaat. Maar u moet Media eenmaal bekijken selecteren telkens wanneer u een eenmaal bekeken foto of video wilt verzenden.

Moet lezen | WhatsApp voegt eindelijk de functie voor verdwijnende foto’s toe: hoe deze in te schakelen?
Om deze functie te gebruiken, tik je gewoon op WhatsApp en tik je op het bijlagepictogram. Ga vervolgens naar Galerij en selecteer de foto of video die u naar uw contactpersoon wilt verzenden. Nadat je het hebt geselecteerd, zie je een klokachtig pictogram in de balk ‘Een bijschrift toevoegen’, tik erop om de functie ‘Eenmaal bekijken’ in te schakelen. Zodra je het hebt ingeschakeld, toont de app een bericht met de tekst ‘Foto ingesteld op eenmaal bekijken’. U kunt vervolgens verdwijnende foto’s naar uw vrienden en familieleden sturen.

Opnieuw deelnemen aan gesprekken
Met WhatsApp kun je nu zelfs opnieuw deelnemen aan een oproep die je moest ophangen of die je misschien hebt gemist. De joinable oproepen Featur e maakt het mogelijk voor mensen om de groep gesprekken te koppelen wanneer ze kunnen maken door naar het tabblad van de app ‘gesprekken’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *