Call of Duty: Vanguard aangekondigd, volledige onthulling op 19 augustus

0
Call of Duty: Vanguard aangekondigd, volledige onthulling op 19 augustus

Activision heeft nu officieel Call of Duty: Vanguard aangekondigd, de volgende game in de serie. De game-ontwikkelaar plaatste een korte teaservideo op Twitter die ons een glimp geeft van wat de titel op tafel zou kunnen brengen. Hoewel de teaser niet veel onthult over de titel, toont het beelden van vier verschillende locaties. De game speelt zich naar verwachting af tijdens de Tweede Wereldoorlog, waarschijnlijk op de vier fronten van de oorlog.

Hoewel we tot nu toe niet veel weten over andere details over de game, zal er meer worden onthuld over Call of Duty: Vanguard tijdens een evenement in Call of Duty: Warzone, de versie van de serie over een gratis te spelen Battle Royale-shooter , op 19 augustus.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Sledgehammer Games ontwikkelt WWIICall of Duty: Vanguard. De studio staat bekend om het eerder ontwikkelen van games, waaronder Call of Duty: Advanced Warfare en Call of Duty: WWII.

Een recent rapport van Video Games Chronicle suggereerde dat de titel zich zowel in de Stille Oceaan als in de Europese regio’s van de Tweede Wereldoorlog zal afspelen. Bovendien suggereert het rapport dat het plot zich zou kunnen concentreren op de geboorte van moderne geallieerde speciale troepen en verschillende gameplay-modi zal bevatten, waaronder een campagne, een zombiemodus en een multiplayer-modus.

Moet lezen | Call of Duty: Vanguard: releasedatum en alles wat je moet weten
Call of Duty: Vanguard: Verwachte lanceringsdatum
Call of Duty: Vanguard wordt naar verwachting gelanceerd in de periode van oktober tot november. Verschillende games in de franchise zijn altijd in november of oktober gelanceerd, vaak op vrijdag. Als Activision besluit dit voorbeeld te volgen met de nieuwe game, kunnen we verwachten dat Call of Duty: Vanguard op de eerste of tweede vrijdag van november van dit jaar uitkomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *