Xiaomi lanceert 32-inch Mi LED TV 4C in India, prijs begint vanaf Rs 15.999

0
Xiaomi lanceert 32-inch Mi LED TV 4C in India, prijs begint vanaf Rs 15.999

Xiaomi heeft stilletjes een nieuwe 32-inch Mi LED TV 4C gelanceerd, die momenteel op de officiële site staat. De nieuwste 32-inch budget-tv van Xiaomi kost Rs 15.999 en is alleen verkrijgbaar in zwarte kleur. De Smart TV is op 5 augustus om 12.00 uur te koop. Geïnteresseerde gebruikers kunnen deze Android TV kopen via Mi.com.

Er is ook een directe kortingsaanbieding tot Rs 1.000, maar dit is alleen geldig op HDFC-bankkaarten en EasyEMI. Xiaomi verkoopt met name al een Mi TV 4C Pro, die in 2018 werd gelanceerd. Dit is een 32-inch HD-ready tv, die wordt verkocht voor Rs 16.999, volgens de Mi India-website. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van deze budget-tv, lees dan verder om er meer over te weten.

Moet lezen | Xiaomi lanceert 32-inch Mi LED TV 4C in India, prijs begint vanaf Rs 15.999
Xiaomi Mi LED TV 4C: specificaties, functies
Xiaomi’s nieuwste Mi LED TV 4C is uitgerust met een 32-inch HD-ready display met een verversingssnelheid van 60 Hz, een kijkhoek van 178 graden en een responstijd van 8 ms. De Smart TV heeft twee 10W speakers met ondersteuning voor DTS HD audio.

Het wordt aangedreven door Xiaomi’s Vivid Picture Engine en wordt geleverd met de PatchWall-interface van het bedrijf, die is gebaseerd op Android TV. De 32-inch Mi LED TV 4C wordt zelfs geleverd met een Mi Quick Wake-functie, die volgens het bedrijf het tv-scherm in minder dan vijf seconden kan inschakelen.

Er is ook een ingebouwde Chromecast, zodat je de inhoud van je smartphone op een groter scherm kunt spiegelen. De Android TV ondersteunt ook Google Assistant, zodat gebruikers de tv met hun stem kunnen bedienen. Het bedrijf levert een afstandsbediening met een spraakassistent-knop en een speciale Netflix- en Amazon Prime Video-knop. Men vindt er ook een Kids-modus met een functie voor ouderlijk toezicht.

Xiaomi’s nieuwe Mi LED TV 4C is voorzien van een 64-bits Amlogic Cortex A53 quad-coreprocessor, die wordt ondersteund door Mali-450 MP3 GPU. De televisie wordt geleverd met 1 GB RAM en 8 GB opslagruimte. Op het gebied van connectiviteit ondersteunt de 32-inch Mi LED TV 4C Bluetooth v4.2, Wi-Fi, drie HDMI-poorten, twee USB 2.0-poorten, een AV-poort, Ethernet-poort en meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *