Realme kondigt MagSafe-achtige draadloze MagDart-opladers aan

0
Realme kondigt MagSafe-achtige draadloze MagDart-opladers aan

Realme kondigde een geheel nieuw ecosysteem aan met de introductie van MagDart, de nieuwe manier van het bedrijf om smartphones op te laden. Net als het MagSafe-mechanisme van Apple , gebruikt MagDart magnetische technologie die verschillende accessoires voor telefoons aandrijft, hetzij als oplaad- of stroomoplossingen of andere accessoires.

MagDart-hoesje
Het bedrijf zal zijn MagDart-technologie naar telefoons zoals de Realme GT brengen, die een nieuwe hoes krijgt, de MagDart-hoes, die ondersteuning voor draadloos opladen op de telefoon kan toevoegen.

De behuizing ziet er ook niet slecht uit met een achterkant van volledig koolstofvezel. Het laat ook een USB-C-poort open voor gebruik, wat betekent dat je de telefoon nog steeds op een laptop kunt aansluiten, bijvoorbeeld terwijl je de case gebruikt om op te laden.

MagDart-opladers van 50 W en 15 W
Realme lanceerde ook een flinke MagDart draadloze oplader. De 50 W-adapter is momenteel de snelste magnetische draadloze oplader voor telefoons en kan een batterij van 4.500 mAh in minder dan een uur opladen, zoals Realme demonstreerde met de Flash-concepttelefoon.

Een ingebouwde ventilator in de adapter houdt hem koel samen met het apparaat dat hij oplaadt. Hoewel behoorlijk krachtig en snel (bijna net zo snel als 50 W bekabeld opladen), wil niet iedereen deze forse adapter meenemen.

Realme MagDart, MagDart, MagDart-accessoires, Realme’s 50W en 15W MagDart-opladers. (Afbeeldingsbron: Realme)
Daarom lanceerde Realme ook een minder krachtige magnetische draadloze oplader van 15 W. De 3,9 mm dunne oplaadadapter is nog dunner dan Apple’s MagSafe en laadt apparaten op met 15W. Realme beweert dat het een batterij van 4.500 mAh in 90 minuten volledig kan opladen.

MagDart Powerbank-basis
Realme onthulde ook nog een andere oplaadadapter, deze keer een die je apparaat draadloos kan opladen en ook kan fungeren als een stroomoplossing voor onderweg. Het deel dat als standaard voor de telefoon fungeert, kan daadwerkelijk van de basis worden losgemaakt en onderweg als draadloze powerbank worden gebruikt. Het accessoire is ook gemaakt van veganistisch leer en aluminium.

Realme MagDart, MagDart, MagDart-accessoires, Realme onthulde ook nog een andere oplaadadapter met een afneembare draadloze powerbank. (Afbeeldingsbron: Realme)
Top technisch nieuws nu
AMD zegt ‘alles te doen’ om chiptekort te verminderen
Epos Adapt 560 review: word luid en duidelijk gehoord
Wat Google signaleert door Tensor SoC te gebruiken voor Pixel 6
KLIK HIER VOOR MEER
Andere accessoires
Realme gebruikte ook zijn MagDart-technologie om nog een paar accessoires te lanceren. Deze omvatten de MagDart Beauty Light, die fungeert als een draagbare flitser met 60 LED’s. Het heeft geen eigen batterij, maar gebruikt het MagDart-mechanisme om wat stroom van de telefoon omgekeerd op te laden.

Realme MagDart, MagDart, MagDart-accessoires, Realme gebruikte ook zijn MagDart-technologie om nog een paar accessoires te lanceren, zoals de MagDart Beauty Light en MagDart Wallet. (Afbeeldingsbron: Realme)
Er is de MagDart-portemonnee die maximaal drie creditcards of betaalpassen kan bevatten en ook wordt geleverd met een ingebouwde standaard die kan worden gebruikt om de telefoon op een plat oppervlak te houden. Ook dit accessoire is gemaakt van aluminium en vegan leer.

Realme heeft de exacte beschikbaarheid of prijzen van de MagSafe-accessoires niet aangekondigd. De beschikbaarheid van hetzelfde is ook nog niet bevestigd voor India, maar Realme zal de producten waarschijnlijk op een later tijdstip in het land brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *