Snapchat voegt nieuwe lenzen toe om Vriendschapsdag te vieren: zo kun je het proberen

0
Snapchat voegt nieuwe lenzen toe om Vriendschapsdag te vieren: zo kun je het proberen

Snapchat heeft nieuwe lenzen of filters geïntroduceerd om Vriendschapsdag te vieren, waarmee gebruikers virtuele knuffels, leuke momenten en andere uitdrukkingen kunnen delen met hun vrienden op het platform. Vriendschapsdag wordt gevierd op de eerste zondag van augustus, dit jaar 1 augustus.

De lenzen zouden zijn ontworpen voor vrienden om zich gemakkelijk uit te drukken en samen memorabele momenten te creëren. Snapchat voegt meestal een reeks nieuwe filters toe rond aankomende festivals en evenementen, en de Friendship Day-lenzen zijn slechts een voortzetting van deze trend.

Gebruikers kunnen eenvoudig de ‘Snap’-code in de onderstaande afbeelding scannen met hun Snapchat-camera-app om toegang te krijgen tot deze Lenzen. Alle vier deze Lenzen kunnen voor een beperkte periode worden ontgrendeld, variërend van 24 uur tot 48 uur. Met de lenzen kunnen verschillende soorten games met de camera worden gespeeld. Dit is vrij typerend voor wat meer AR-drive lenzen op Snapchat bieden.

Lees meer | Hoe verander je in een stripfiguur voor je volgende Zoom-gesprek met de Snap Camera
Onlangs introduceerde Snapchat een functie waarmee gebruikers een driedimensionale versie van zichzelf in het profiel kunnen bekijken. Snapchat heeft ook een nieuw uiterlijk gegeven aan profielen, waarmee gebruikers kunnen bladeren door meer dan 1200 combinaties van lichaamshoudingen, gezichtsuitdrukkingen, gebaren en achtergronden om digitale avatars beter te personaliseren.

Gebruikers kunnen hun 3D Bitmoji afstemmen op hun stemming, waaronder vredestekens, gebedshanden, schilderachtige stranden en achtergronden met dierenprint. Het bedrijf zegt dat Snapchat-gebruikers door gebruik te maken van 3D-mogelijkheden van Pixar-kwaliteit verbeterde details van hun aangepaste avatar kunnen bekijken, inclusief kledingtexturen en unieke versieringen van hun favoriete modelabels.

Snpacat-lenzen, Snapchat-update, De lenzen zouden zijn ontworpen voor echte vrienden om zich gemakkelijk uit te drukken en samen memorabele momenten te creëren (Bron afbeelding: Snapchat)
Hoe je de nieuwe Snapchat Friendship Day-lenzen kunt uitproberen
Open je Snapchat-app en schakel over naar de achteruitrijcamera.

Tik op het scherm en wijs het naar een van deze codes. De camera moet een scan doen. Het geeft aan dat er een nieuwe lens is gevonden en ontgrendeld voor 24 uur of 48 uur, afhankelijk van de lens.

Dat is het, communiceer nu met de Lense en probeer hem uit voor Friendship Day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *