Dyson Omni-glide review: gaat overal mee naartoe, reinigt alles

0
Dyson Omni-glide review: gaat overal mee naartoe, reinigt alles

De pandemie heeft de meesten van ons gedwongen om atmanirbhar te zijn, in ieder geval in zaken van ons huishouden. Van het doen van de afwas tot het dweilen van de vloeren, we realiseerden ons dat zelfbediening het beste is, omdat we wekenlang thuis opgesloten zaten. Dit heeft velen van ons ook ertoe aangezet om te investeren in technologie om ons te helpen. Geconfronteerd met tonnen servies na eindeloze werkuren, heb ik geïnvesteerd in een vaatwasser en een schoonmaakrobot. Beide zullen erfenissen zijn van de pandemie voor mijn huishouden.

Dit is dezelfde mentaliteit die Dyson hoopt te verzilveren met zijn nieuwe Omni-glide-handstofzuigers.

Dyson Omni-Glide
De nieuwe Dyson Omni-Glide is in de eerste plaats bedoeld voor diegenen die geobsedeerd zijn door het schoonmaken van harde vloeren, wat zich vertaalt naar de meeste Indiërs. Zie dit als een gemotoriseerde versie van je dweil, zonder water. Bovendien is dit een zeer lichtgewicht model, waardoor je langer kunt schoonmaken zonder dat je handen het opgeven.

Dyson Omni-glide, Dyson, Dyson Omni-glide review, Dyson Omni-glide prijs in India, Dyson Omni-glide prestaties, Dyson Omni-glide functies, Omni-glide handstofzuiger, stofzuiger, handstofzuiger De Dyson Omni-glide kost Rs 34.900. (Fotocredit: Nandagopal Rajan / Express-afbeelding)
De Dyson Omni-Glide is ook gebaseerd op het lichtzwaardontwerp van het bedrijf, maar is meer stick-achtig en biedt niet de handgreep zoals in eerdere modellen uit de V-serie. het ontbreken van de grip betekent dat dit minder ruimte heeft om een ​​grotere batterij vast te houden en een relatief kortere looptijd heeft van ongeveer 45 minuten op een volledige lading.

Het ontwerp is stijlvol, elegant en ook futuristisch, met de meeste dingen van Dyson – ik had nooit gedacht dat ik dit soort zinnen voor een stofzuiger zou schrijven. Ook heeft Dyson in de poging om dit compact te maken een aantal interessante aanpassingen gedaan. Het spleetmondstuk heeft een borstel die kan worden ingetrokken, de donzige reinigingskop kan bijna plat worden gevouwen en kan in kleine ruimtes worden geperst en de bak is relatief kleiner dan eerdere modellen.

De pluizige reiniger is waar Dyson het meest blij mee lijkt te zijn. Ik was ook onder de indruk van hoe het werkt, bijna als een Gillette meskop, draaiend en draaiend naar de contouren van mijn woonkamervloer en de vele obstakels die het met zich meebrengt. Het vouwt bijna plat om onder de bank te gaan en kan zijwaarts glijden om de ruimte tussen de koelkast en de muur schoon te maken. Allemaal erg handig.

Dyson Omni-glide, Dyson, Dyson Omni-glide review, Dyson Omni-glide prijs in India, Dyson Omni-glide prestaties, Dyson Omni-glide functies, Omni-glide handstofzuiger, stofzuiger, handstofzuiger Dyson Omni-glide heeft een stijlvol, elegant en ook futuristisch design. (Fotocredit: Nandagopal Rajan / Express-afbeelding)
Ook, terwijl het goed werk doet op de harde vloeren, realiseerde ik me dat deze kop ook beter was voor de tapijten, omdat het er uiteindelijk geen vuur uit haalt zoals harde borstels. Dan is het handig dat de pluizige koppen eruit kunnen worden getrokken en indien nodig kunnen worden schoongemaakt.

Er is een kleinere kop met borstels voor het geval je het stof van een tapijt of van de matras wilt schudden om het voorgoed schoon te maken. Het spleetgereedschap helpt je de hoge plekken te bereiken en zuigt spinnen zoals de Ghost Busters naar binnen, een functie waar mijn 10-jarige zeer dankbaar voor was.

De Omni-glide heeft twee snelheden. Ik schakelde uiteindelijk nogal wat over naar max om hard vuil van de grond te zuigen of om dingen uit mijn stoffen tapijt te trekken. Maar de max-modus maakt ook de batterij sneller leeg en dit is duidelijk waarom Dyson de minder krachtige modus de standaard heeft gemaakt.

Het ontwerp en het gewicht van de Omni-glide maken hem erg handig en je kunt hem op veel verschillende manieren gebruiken en naarmate de tijd vordert, zul je ook nieuwere manieren ontdekken om te improviseren. En dit is voor mij een van de beste aspecten van deze stofzuiger.

Dyson Omni-glide, Dyson, Dyson Omni-glide review, Dyson Omni-glide prijs in India, Dyson Omni-glide prestaties, Dyson Omni-glide functies, Omni-glide handstofzuiger, stofzuiger, handstofzuiger De Dyson Omni-glide heeft een zeer lichtgewicht ontwerp. (Fotocredit: Nandagopal Rajan / Express-afbeelding)
Het is erg handig om opgehoopt stof, vuil, spinnenwebben en Legoblokjes uit de prullenbak te verwijderen. De bak kan zelfs worden schoongemaakt als u de binnenkant duidelijk wilt zien elke keer dat u het apparaat gebruikt.

Aan de negatieve kant was mijn enige probleem de levensduur van de batterij. Je zou je realiseren dat de Omni-glide leeg is net op het moment dat je hem wilde gebruiken. Maar dat is alleen omdat ik geen walldock gebruikte. Als je hem na elk gebruik zoals bedoeld aan het oplaadstation hangt, is er hier geen probleem.

De Dyson Omni-glide is voor wie het heft in eigen handen wil nemen, letterlijk. Het is echter niet goedkoop, zoals met alles van Dyson, en heeft een premium prijskaartje van Rs 34.900. Maar dan zijn er niet veel andere bedrijven die stofzuigers maken die je in de woonkamer kunt laten zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *