Een nieuwe iPad mini met een geheel nieuwe ontwerptaal zou later dit jaar kunnen worden aangekondigd

0
Een nieuwe iPad mini met een geheel nieuwe ontwerptaal zou later dit jaar kunnen worden aangekondigd

Apple ‘s volgende generatie iPad Mini wordt naar verwachting later dit jaar gelanceerd, en degenen die bekend zijn met de plannen van Cupertino verwachten grote veranderingen in het ontwerp. Mark Gurman van Bloomberg beweerde in zijn laatste “Power On”-nieuwsbrief dat de bijgewerkte iPad Mini het “grootste herontwerp” zal krijgen voor de kleine tablet van Apple sinds het eerste model zijn debuut maakte in 2012.

Hoewel belangrijke details ontbreken, beweerde Gurman eerder dat Apple de home-knop zou verwijderen en het apparaat zou lanceren met een moderne esthetiek, inclusief slankere randen. De iPad Mini heeft een speciale plaats in Apple’s iPad-reeks, een kleine tablet die ideaal is om te schrijven en te tekenen. Veel journalisten geven de voorkeur aan de iPad Mini om aantekeningen te maken, dankzij de mogelijkheid om de eerste generatie Apple Pencil-ondersteuning te ondersteunen.

Apple heeft de 5e generatie Pad Mini in 2019 ge├╝pdatet met een snelle A12 Bionic-processor, maar van buitenaf is hij bijna identiek aan de oude iPad Mini 4. Kortom, de iPad Mini is toe aan een ontwerpvernieuwing. Velen hoopten zelfs dat Apple het vernieuwde model zou lanceren op de WWDC van dit jaar, maar het bedrijf besloot zich te concentreren op de software-updates.

Geruchten over de vernieuwde iPad Mini die dit najaar komt, zijn niet nieuw. Eerder dit jaar beweerde Apple-leaker Jon Prosser dat de zogenaamde iPad mini 6 een iPad Pro-ge├»nspireerd edge-to-edge display zou hebben. Denk aan een Apple iPad Mini (2020) – maar kleiner van formaat. Om precies te zijn, er wordt gesproken over de nieuwe iPad mini die de Apple Pencil van de tweede generatie ondersteunt.

2021 wordt een druk jaar voor Apple, aangezien het bedrijf later dit jaar al verschillende belangrijke producten plant. De line-up van de iPhone 13 zal natuurlijk de topattractie zijn. Er zijn gesprekken geweest over de nieuwe high-end versie van de Mac Mini naast de bijgewerkte MacBook Pro’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *