Genshin Impact: hoe u gemakkelijk duizenden Primogems kunt verdienen

0
Genshin Impact: hoe u gemakkelijk duizenden Primogems kunt verdienen

Ben je nieuw bij Genshin Impact en vraag je je af hoe je nieuwe personages en wapens kunt krijgen? Nou, spelers zouden genoeg Primogems moeten hebben om ‘Wishes’ te kopen. Je hebt minimaal 10 wensen nodig om een ​​4-sterrenkarakter te krijgen en 90 wensen voor een 5-sterrenkarakter. Elke wens kost je 160 Primogems.

Maar als je nieuw bent, moet je eerst Mondstadt verkennen en je concentreren op het voltooien van speurtochten, dagelijkse missies en het bereiken van een hoge avontuurrang omdat je geen nieuwe personages nodig hebt op de eerste niveaus. Voor het geval je het niet weet, het hoofdpersonage dat je gratis krijgt, is een 5-sterrenpersonage. Wanneer je niveau 20 bereikt, begint het eigenlijke spel en zul je de behoefte voelen om goed ontwikkelde personages of wapens te hebben om elk gevecht te winnen.

Laten we het nu hebben over hoe je duizenden Primogems kunt verdienen.

Genshin Impact: hoe u gemakkelijk duizenden Primogems kunt verdienen
Genshin Impact, Genshin Impact gratis primogems, Genshin Impact primogems, hoe gratis primogems te krijgen, hoe primogems te verdienen, Genshin Impact koop primogems, hoe primogems te kweken, Genshin Impact update, Genshin Impact nieuws, Genshin Impact gids, Genshin Impact beginnersgids Spiral Abyss (express afbeelding)
? Spiral Abyss ?

Spiral Abyss is een van de beste manieren om duizenden Primogems te verdienen. Het is echter ook een van de moeilijkste uitdagingen van het spel en vereist nogal wat pogingen op een verdieping om efficiënt te wissen. Daarover gesproken, je moet acht verdiepingen vrijmaken als je in totaal 2.400 Primogems wilt. Elke verdieping levert 300 Primogems op en elke verdieping heeft drie kamers die je in één keer moet leegmaken.

Zodra je de eerste verdieping betreedt, moet je alle vijanden in een beperkte periode verslaan om sterren te verdienen. Als het je lukt om genoeg sterren te verdienen, dan krijg je 300 Primogems. Houd er rekening mee dat je minimaal zes sterren nodig hebt om door te gaan naar de volgende verdieping. Er zijn bepaalde beperkingen in Spiral Abyss als je drie kamers achter elkaar uitdaagt. Het is niet toegestaan ​​om van groepslid te veranderen, of voedsel te consumeren, of artefacten/wapens te veranderen, of karakters te verhogen/stijgen.

Zodra je alle acht verdiepingen hebt leeggemaakt, ontgrendelt het spel nog vier verdiepingen (9-12) en elke verdieping biedt 450 Primogems. Het spel wordt gereset als je de laatste vier verdiepingen niet voltooit. Als je verdieping 11 voltooit en het spel reset voordat je verdieping 12 bereikt, dan kun je opnieuw spelen vanaf verdieping 9 en Primogems blijven verdienen. Je krijgt dus 1.800 Primogems na het voltooien van de laatste vier verdiepingen.

Spiral Abyss geeft een totaal van 4.200 Primogems als je 12 verdiepingen voltooit; het is echter niet zo eenvoudig om deze vloeren in één keer af te werken. Je hebt krachtige personages (en wapens) nodig als en wanneer je verder komt in het spel.

?Avontuurhandboek

Adventure HandBook is nog een andere manier om veel Primogems te krijgen. Dit hangt echter af van hoe snel je elk hoofdstuk kunt voltooien.

In het gedeelte Ervaringen vind je hoofdstukken en elk daarvan biedt veel Primogems. Er zijn kleine missies die je moet voltooien. Zodra je de eerste vier hoofdstukken hebt voltooid, krijg je 100 Primogems, aangezien je in eerste instantie slechts 50 van elk hoofdstuk krijgt.

Genshin Impact: hoe krijg ik gratis Primogems?
Je krijgt 300 Primogems gratis wanneer de nieuwe versie van Genshin Impact arriveert. (Express afbeelding)
Maandelijkse beloningen: er is een website voor beloningen voor dagelijks inchecken. Het biedt verschillende beloningen als u dagelijks incheckt met uw miHoYo-account. De spelers krijgen ook maximaal 60 Primogems per maand. Naast Primogems geeft de site onder andere Fowl, Mora en Adverture’s Experience.

Genshin Impact livestream-evenement: miHoYo geeft gratis Primogems elke keer dat een nieuwe update wordt uitgebracht, eens in de zes weken. Elke versie biedt altijd 300 Primogems gratis en 60 Primogems (als vergoeding) per extra uur serveronderhoud. Je moet echter Adventure Rank 10 hebben om gratis Primogem-codes in Genshin Impact in te wisselen.

Genshin Impact Login-gebeurtenis: het spel zegent je soms met inloggebeurtenissen die voor een beperkte periode geldig blijven. Het enige wat je hoeft te doen is dagelijks tot zeven dagen in te loggen om gratis veel Primogems te verdienen. Dit is echter een zeldzame gebeurtenis en u moet er niet op vertrouwen.

Testrun: Er is een tabblad ‘Test Run’ onder het gedeelte ‘Evenementenoverzicht’, waarmee je 20 gratis Primogems kunt verdienen voor het testen van het nieuwe personage dat de game heeft uitgebracht. Als er meerdere personages zijn, maak je misschien kans op meer dan 20 Primogems.

Genshin Impact: andere manieren om veel Primogems te kweken
Genshin Impact, Genshin Impact gratis primogems, Genshin Impact primogems, hoe gratis primogems te krijgen, hoe primogems te verdienen, Genshin Impact koop primogems, hoe primogems te kweken, Genshin Impact update, Genshin Impact nieuws, Genshin Impact gids, Genshin Impact beginnersgids Genshin Impact Battle Pass (express afbeelding)
Battle Pass: Als je 50 Battle Pass (BP) levels voltooit, dan verdien je 680 Primogems. Het is niet moeilijk om elk BP-niveau te voltooien. Je hoeft alleen maar je BP-missies dagelijks te voltooien, wat niet veel tijd kost. Het is belangrijk op te merken dat BP beschikbaar is op Adventure Rank 20. De Battle Pass-niveaus bieden andere middelen, waaronder Adventurer’s Experience, Mystic Enhancement Ores, Moras, Hero’s Wits en meer.

Dagelijkse commissies: Het spel biedt elke dag vier dagelijkse commissies en elk daarvan geeft 20 Primogems. Het duurt minder dan 10 minuten om deze commissies te voltooien. Daarna moet je Katheryne bezoeken, die je zal belonen met 20 Primogems voor het voltooien van commissies. Katheryne is een receptioniste en je vindt haar in Mondstadt of Liyue city. Het is belangrijk op te merken dat dagelijkse missies beschikbaar worden gemaakt wanneer je Adventure-rang 12 bereikt.

Genshin Impact speciale evenementen: De speciale evenementen bevatten veel missies en zodra je ze allemaal hebt voltooid, word je beloond met Primogems. De beloning kan variëren van 10 tot 60 Primogems. Het Windblume-festival en Lantern Rite-evenement boden bijvoorbeeld meer dan 1.000 Primogems.

Prestaties: Er is een sectie Prestaties in Genshin Impact. Wanneer spelers een aantal prestaties voltooien, krijgen ze maximaal 100 Primogems. Je kunt deze sectie ook rechtstreeks bezoeken en de missies bekijken om Primogems te verkrijgen nadat je ze hebt voltooid. Spelers moeten eerst proberen die prestaties te voltooien die 10 of 20 Primogems opleveren.

Genshin Impact General Quests, Archon Quest: De algemene quests of missies die je krijgt, bieden een beloning en ook Primogems. De beloningen voor de Archon-zoektocht zijn veel beter en kunnen variëren van 60 tot 180 Primogems.

Genshin Impact-kisten: als je het spel hebt gespeeld, weet je dat de kisten letterlijk over de hele wereld van Genshin Impact zijn verspreid. Er zijn verschillende soorten kisten en elk van hen biedt beloningen, waaronder Artifacts, Primogems en meer.

De gewone kist geeft 0-2 Primogems, Exquise kist 2-5, Kostbare kist 5, Luxe kist 10-40 en Shrine biedt 40 Primogems. Je hoeft ze niet te zoeken, want er is een interactieve kaart die je kunt gebruiken om kisten (of iets anders) in Genshin Impact te spotten.

Avontuurrang: Ten slotte, wanneer je elke Avontuurrang voltooit, geeft Katheryne je beloningen die wensen, Primogems of iets anders kunnen bevatten. Het goede ding is dat je 100 Primogems krijgt voor het nivelleren tot bepaalde Adventure-rangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *