Apple zou in ‘komende weken’ AirPods 3 en Apple Music HiFi-laag kunnen aankondigen

0
Apple zou in 'komende weken' AirPods 3 en Apple Music HiFi-laag kunnen aankondigen

Apple zou een nieuwe hifi-laag aan zijn Apple Music kunnen toevoegen, door muziekstreaming met hoge resolutie aan te bieden om beter te kunnen concurreren met Spotify. Bronnen in de buurt van Hits Daily Double beweren dat de aankondiging binnen enkele weken zal plaatsvinden. Dit betekent dat de nieuwe ‘Hi-Fi’-laag cd-kwaliteit, lossless audio naar iPhones en iPads zal brengen.

Details zijn momenteel vaag, maar de nieuwe Apple Music HiFi kost naar verluidt $ 9,99 per gebruiker, hetzelfde als de individuele plannen. In wezen biedt Apple Music HiFi luisteraars een hoogwaardige muziekervaring.

De nieuwe iMac, iPad Pro en Apple TV 4K van Apple zijn nu beschikbaar voor pre-orders
De verhuizing is duidelijk gericht op Spotify, ‘s werelds populairste muziekstreamingservice. Eerder dit jaar kondigde Spotify zijn premium “HiFi” -laag aan, waardoor muziekluisteraars meer diepte en helderheid in hun nummers kunnen ervaren . Tijdens de lancering zei de muziekstreaminggigant dat de nieuwe HiFi-laag later dit jaar in ‘geselecteerde markten’ zal worden uitgerold. Het is niet duidelijk of India tot de eerste golf van markten zal behoren of wanneer precies het premiumniveau beschikbaar zal zijn.

Momenteel biedt Apple Music geen audiolaag met hoge resolutie. Maar er zijn een aantal muziekstreamingservices die een verliesvrij niveau bieden, waaronder Amazon, Tidal en Deezer. Al deze services bieden een echte high-definition 96 kHz / 24-bit-ervaring.

AirPods 3 lanceren om de hoek
Hetzelfde rapport suggereert dat Apple dichter bij de onthulling van de derde generatie AirPods is. We horen al geruime tijd over AirPods 3 , waarvan wordt verwacht dat ze het ontwerp van de AirPods Pro bevatten zonder de ruisonderdrukkingstechnologie. Ze hebben mogelijk een kortere steel, verwisselbare uiteinden en een kleinere oplaadcassette dan de AirPods Pro. Het is niet duidelijk of de nieuwe AirPods op instapniveau een ruimtelijke audio- en transparantiemodus zouden hebben. Apple heeft officieel geen specifieke lanceringsdatum of evenement aangekondigd om het debuut van de AirPods 3 te markeren. Verwacht dat de AirPods 3 $ 159 gaat kosten, dezelfde prijs als de huidige AirPods.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *