De nieuwe Windows 10-taakbalk biedt Google Feed-achtige gepersonaliseerde updates

0
De nieuwe Windows 10-taakbalk biedt Google Feed-achtige gepersonaliseerde updates

De klassieke Windows 10-taakbalk wordt opnieuw ontworpen door Microsoft . In een nieuwe update geeft de taakbalk van Windows 10 gepersonaliseerde inhoud weer, zoals nieuws en andere interessante onderwerpen, naast de programma’s en schakelaars van de gebruikers. Deze informatiebits zijn gebaseerd op gebruikersvoorkeuren en zullen in de loop van de tijd voortdurend veranderen.

De update zal ergens in de komende maanden worden uitgerold, zoals Microsoft heeft voorgesteld. Het in de VS gevestigde bedrijf wil de nieuwe personalisatiefuncties naar de taakbalk zelf brengen, omdat veel gebruikers voor vele doeleinden op hun apparaten vertrouwen, waaronder het controleren van de tijd, het weer en snelle nieuwsupdates.

Door updates over deze relevante onderwerpen rechtstreeks naar de taakbalk te brengen, kunnen Microsoft-gebruikers direct vanaf hun taakbalk op de hoogte blijven. Bekijk hieronder de video die door Microsoft wordt gedeeld.

Windows 10-taakbalkupdate: wat is er nieuw?
Het weerpictogram van de Windows 10-taakbalk toont gebruikers in realtime het huidige weer in hun gebied. Een ander pictogram helpt gebruikers om de nieuwste inhoud voor nieuws, sport, aandelen en verkeer weer te geven. Met de functies kunnen gebruikers op een snelle en gemakkelijke manier toegang krijgen tot deze informatiebits, zonder nog een paar apps te openen en ertussen te schakelen.

Wanneer u updates leest zoals een nieuwsbericht wanneer u haast hebt, kunt u met de taakbalk ook snel inhoud opslaan om deze later op uw gemak te lezen.

Top tech nieuws nu
Met Zoom Escaper kunt u uw oproepen onderbreken en vroeg vertrekken
De taakbalk van Windows 10 toont binnenkort gepersonaliseerde updates
AirTag FAQ: al uw vragen beantwoord over Apple’s Bluetooth-tracker
KLIK HIER VOOR MEER
Het is ook mogelijk om aan te passen hoe uw taakbalk eruitziet met deze nieuwe functies. Gebruikers die te allen tijde meer informatie op het scherm willen hebben, kunnen de taakbalk het weer in volledige tekstvorm laten weergeven. Evenzo, als gebruikers op zoek zijn naar een minimale configuratie om taakbalkruimte te besparen, kunnen ze eenvoudig een weerpictogram weergeven en niet de volledige tekst. Gebruikers kunnen ook andere informatie organiseren, zoals mode, sport en meer, afhankelijk van hun interesse. .

Gebruikers die geen van deze functies willen en hun taakbalk vrij willen houden van alles behalve programma’s en snelle schakelingen, kunnen er ook eenvoudig voor kiezen om de pictogrammen voor het weer en andere updates uit te schakelen via de nieuwe functie Interest Manager. De toevoeging voor nieuws en interesse-updates zal naar verwachting in de komende weken worden uitgerold. Andere functies zullen naar verwachting kort daarna worden toegevoegd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *