Genshin Impact 1.5-update: gratis inwisselbare Primogem-codes, gameplay-functies en meer

0
Genshin Impact 1.5-update: gratis inwisselbare Primogem-codes, gameplay-functies en meer

Genshin Impact 1.5-update wordt op 28 april uitgebracht en voorafgaand aan de release heeft miHoYo alle nieuwe personages, uitdagingen en andere gameplay-functies onthuld die je in de komende patch zult krijgen. Zoals gewoonlijk onthulde het nieuwste livestream-evenement van Genshin Impact voor de 1.5-update ook de inwisselbare codes die in totaal 300 Primogems gratis aanbieden. Lees verder om er meer over te weten.

Genshin Impact 1.5-update: nieuwe functies, personages en meer
Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-versie, Genshin Impact-codes, Genshin Impact-inwisselcodes, Genshin Impact-primogems, Genshin Impact-vrije primogems, how to primogems in Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-releasedatum, Genshin Impact 1.5-updategegevens, Genshin Impact 1.5-functies , Genshin Impact 1.5 huisvestingssysteem Het huisvestingssysteem in Genshin Impact. (Express afbeelding)
Genshin Impact huisvestingssysteem details

Een van de grootste features die de 1.5-update van de Genshin Impact met zich meebrengt, is een ‘housing-systeem’. Spelers kunnen dus nieuwe huizen bouwen en deze met verschillende items versieren. Je krijgt verschillende huis- en rijksstijlen, elk met voldoende ruimte voor buitenrecreatie en luxe binnen. Het interessante is hoe dit zal werken.

De hoofdpersoon krijgt een gadget genaamd Serenitea Pot, waarmee je een compleet nieuwe wereld kunt betreden om huizen te maken. Ga er echter niet vanuit dat u dat item krijgt zonder extra inspanningen te leveren. Het kan worden gemaakt door Liyue’s Adepti en spelers zullen een zoektocht moeten spelen om het te krijgen. Spelers kunnen een aantal van de vrienden uitnodigen in hun nieuwe huis om wat beloningen te winnen.

Zodra je de Serenitea Pot hebt, krijg je drie verschillende rijkslay-outs. In het rijk zien spelers Tubby en moet je zijn vertrouwensrang verhogen om 60 Primogems te krijgen. U kunt zijn vertrouwen winnen door nieuwe meubels voor uw huis te creëren. Spelers krijgen ook ‘Realm Currency’ voor het bouwen van een huis. U kunt die valuta gebruiken om verschillende materialen en beloningen te krijgen.

Nieuwe personages, wapens in Genshin Impact 1.5-update

Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-versie, Genshin Impact-codes, Genshin Impact-inwisselcodes, Genshin Impact-primogems, Genshin Impact-vrije primogems, how to primogems in Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-releasedatum, Genshin Impact 1.5-updategegevens, Genshin Impact 1.5-functies , Genshin Impact 1.5 huisvestingssysteem Eula, een nieuw Genshin Impact-personage. (Express afbeelding)
De update introduceert twee nieuwe speelbare personages, namelijk Eula en Yanfei. Er is ook een nieuwe banner van Zhongli, een Geo-personage met 5 sterren.

Eula is een vijfsterrenpersonage en is de Spindrift Knight en Captain of the Knights of Favonius Reconnaissance Company. Met een claymore en de kracht van Cryo kan ze AoE-schade aanrichten en haar weerstand tegen onderbreking vergroten met haar elementaire vaardigheid en elementaire uitbarsting. Ondertussen is Yanfei een viersterren Pyro-gebruikende katalysator-wielder. Ze zal verschijnen in Zhongli’s evenementwens – Gentry of Hermitage. ‘

Afgezien hiervan worden in de komende update ook een nieuw 5-sterrenwapen (Claymore) en 2 sets Artifacts uitgebracht. Je krijgt de nieuwe 5-star Artifacts via een nieuw domein, genaamd Ridge Watch.

Nieuwe uitdagingen / vijanden in Genshin Impact 1.5-update

3 nieuwe bazen: Azhdaha, Cryo Hypostasis en Abyss Lector.

Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-versie, Genshin Impact-codes, Genshin Impact-inwisselcodes, Genshin Impact-primogems, Genshin Impact-vrije primogems, how to primogems in Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-releasedatum, Genshin Impact 1.5-updategegevens, Genshin Impact 1.5-functies , Genshin Impact 1.5 huisvestingssysteem Azhdaha, de nieuwe wekelijkse baas in Genshin Impact. (Express afbeelding)
In de nieuwste Genshin Impact 1.5-update vind je twee nieuwe formidabele vijanden die wachten op avonturiers om te vechten en te plunderen. Er zal een nieuwe Trounce Domain-tegenstander zijn, Azhdaha, de “Lord of Vishaps.” Interessant is dat dit monster zijn elementen kan veranderen. Dus als het je lukt om de nieuwe wekelijkse baas te verslaan, ontvang je één keer per week zeldzame beloningen.

Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-versie, Genshin Impact-codes, Genshin Impact-inwisselcodes, Genshin Impact-primogems, Genshin Impact-vrije primogems, how to primogems in Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-releasedatum, Genshin Impact 1.5-updategegevens, Genshin Impact 1.5-functies , Genshin Impact 1.5 huisvestingssysteem Cryo Hypostasis, de nieuwe wekelijkse baas in Genshin Impact. (Express afbeelding)
Naast Dragonspine zal de Cryo Hypostasis ook verschijnen als een nieuwe Boss Enemy. Het bedrijf zegt: “Net als andere vijanden in de Hypostasis-serie heeft de Cryo Hypostasis een uniek aanvalspatroon en levert het kostbare hulpbronnen wanneer het wordt verslagen, waaronder Character Level-Up Materials.”

Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-versie, Genshin Impact-codes, Genshin Impact-inwisselcodes, Genshin Impact-primogems, Genshin Impact-vrije primogems, how to primogems in Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-releasedatum, Genshin Impact 1.5-updategegevens, Genshin Impact 1.5-functies , Genshin Impact 1.5 huisvestingssysteem Abyss Lector, de nieuwe wekelijkse baas in Genshin Impact. (Express afbeelding)
Er is nog een vijand in Abyss, genaamd Abyss Lector: Violet Lightning. De ontwikkelaars merkten op dat sommige van de Abyss Lector-aanvallen de elementaire energie van je personages verminderen zodra ze hun tegenstanders raken.

De update brengt ook een aantal andere gameplayverbeteringen met zich mee, waaronder het halveren van de kosten voor het claimen van de eerste drie Trounce Domain-beloningen per week en het verdubbelen van de hoeveelheid Companionship EXP die verdiend wordt in de Co-Op-modus. Er zullen ook een paar evenementen zijn, namelijk Energy Amplifier Initiation, Battlefront: Misty Dungeon, Windtrace, Mimi Tomo en meer.

Het voegt ook nieuwe verhaallijnen toe in het gedeelte Hangout-evenementen. Dus Genshin Impact-spelers kunnen nu tijd doorbrengen met Diona (in Act 1) en Noelle (in Act 2) zal er nog steeds zijn. Gebruikers zullen ook een Zhongli-zoektocht zien.

Gratis personage in Genshin Impact 1.5-update

Net als elke andere update brengt ook deze een nieuw gratis personage. Zodra de Genshin Impact 1.5-update is uitgebracht, zullen gebruikers getuige zijn van een evenement waarbij je na voltooiing van het evenement gratis een viersterrenpersonage, Diona, krijgt.

Genshin Impact toekomstige update-teaser

Het live streaming-evenement gaf ons ook een glimp van Inazuma, de derde grote stad en regio van Genshin Impact. U kunt de onderstaande foto’s bekijken.

Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-versie, Genshin Impact-codes, Genshin Impact-inwisselcodes, Genshin Impact-primogems, Genshin Impact-vrije primogems, how to primogems in Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-releasedatum, Genshin Impact 1.5-updategegevens, Genshin Impact 1.5-functies , Genshin Impact 1.5 huisvestingssysteem Inazuma, de derde grote stad en regio van Genshin Impact. (Express afbeelding)
Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-versie, Genshin Impact-codes, Genshin Impact-inwisselcodes, Genshin Impact-primogems, Genshin Impact-vrije primogems, how to primogems in Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-releasedatum, Genshin Impact 1.5-updategegevens, Genshin Impact 1.5-functies , Genshin Impact 1.5 huisvestingssysteem Inazuma, de derde grote stad en regio van Genshin Impact. (Express afbeelding)
Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-versie, Genshin Impact-codes, Genshin Impact-inwisselcodes, Genshin Impact-primogems, Genshin Impact-vrije primogems, how to primogems in Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-releasedatum, Genshin Impact 1.5-updategegevens, Genshin Impact 1.5-functies , Genshin Impact 1.5 huisvestingssysteem Inazuma, de derde grote stad en regio van Genshin Impact. (Express afbeelding)
Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-versie, Genshin Impact-codes, Genshin Impact-inwisselcodes, Genshin Impact-primogems, Genshin Impact-vrije primogems, how to primogems in Genshin Impact, Genshin Impact 1.5-releasedatum, Genshin Impact 1.5-updategegevens, Genshin Impact 1.5-functies , Genshin Impact 1.5 huisvestingssysteem Inazuma, de derde grote stad en regio van Genshin Impact. (Express afbeelding)
Genshin Impact codes gratis Primogems
1) FS6SU367M279 (Deze geeft 100 Primogems + 10 Mystic enhancement ertsen)

2) 4BNSD3675J8D (de tweede code biedt 100 Primogems + 5 Hero’s verstand)

3) ATPTUJPP53QH (de derde code geeft 100 Primogems + 50.000 Mora)

Genshin Impact codes: Hoe claim je gratis Primogems
Methode 1:
Stap 1: Open het Genshin Impact-spel op je mobiel of pc.

Stap 2: Tik op het profielpictogram, dat u in de linkerbovenhoek van het scherm vindt.

Stap 3: Ga naar het gedeelte Instellingen> Account.

Stap 4: Tik op Nu inwisselen en plak de code en klik op de knop “Uitwisselen”. Kopieer en plak de bovengenoemde Genshin Impact-codes en tik op deze knop om het inwisselingsproces te voltooien.

Stap 5: Om 300 Primogems te claimen, moet je de e-mailsectie van de game bezoeken, die zich in de profielsectie bevindt.

Stap 6: Klik op de knop “Alles claimen” in de mail om alle Primogems te ontvangen.

Methode 2:
Stap 1: Ga naar de website genshin.mihoyo.com/en/gift en log in met uw Genshin Impact-inloggegevens.

Stap 2: Eenmaal ingelogd, selecteer de server waarop je speelt.

Stap 3: Voer de bovengenoemde inwisselcode in, je naam in het spel en de server (Europa, Azië enz.) Die je gebruikt. Tik op de knop Inwisselen.

Je zult hetzelfde proces drie keer moeten volgen om alle Primogems gratis te krijgen. Je kunt dan 300 Primogems claimen via de mailsectie van het spel. Houd er rekening mee dat de codes gedurende een beperkte periode beschikbaar zijn en slechts één keer kunnen worden geclaimd. De codes voor gratis Primogems vervallen binnenkort, dus je moet opschieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *