Poco M3 wordt op 2 februari gelanceerd; Hier is wat je kunt verwachten

0
Poco M3 wordt op 2 februari gelanceerd; Hier is wat je kunt verwachten

Poco zal de M3 op 2 februari in India lanceren. De Poco M3 werd onlangs onthuld in een teaservideo die bevestigde dat de telefoon naar India zal komen. De Poco M3 werd vorig jaar november wereldwijd gelanceerd. De Poco M3 kan waarschijnlijk rond de Rs 10.000 worden geprijsd – Rs 11.000 is een budgettelefoon.

Via een videoteaser voor de telefoon kunnen we zien dat de Poco M3 in drie verschillende kleuren gelanceerd zou kunnen worden. Deze zijn blauw, zwart en geel.

Poco M3 verwachte specificaties
De specificaties van de Poco M3 zijn officieel niet bekend in India. Het is echter wereldwijd gelanceerd en we hebben een redelijk idee van wat we kunnen verwachten van het budgetgeoriënteerde apparaat. De Poco M3 zou kunnen lanceren met een 6,53-inch scherm met een FHD + -resolutie en Corning Gorilla Glass 3-bescherming.

De verwachting is dat de telefoon wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 662-chipset met de Adreno 610 GPU. Mogelijk zien we meerdere opslagvarianten met 64 GB of 128 GB intern geheugen, met uitbreidbaar geheugen.

Top tech nieuws nu
Collega’s stoppen met Facebook om YouTube voor audio te starten, en vinden al vroeg succes
Dingen om te overwegen bij het kopen van een gaming-laptop
Volgende generatie iPad Pro met A14X-chip die past bij de prestaties van Apple M1
KLIK HIER VOOR MEER
In termen van camera-optica zien we mogelijk een drievoudige camera-instelling, in tegenstelling tot de opstelling met vier camera’s van de Poco M2. Dit kan een 48 MP hoofdsensor, een 2 MP dieptesensor en een 2 MP macro sensor zijn. Er kan een enkele 8 MP camera aan de voorkant in een waterdruppel zijn. Beide camera’s kunnen waarschijnlijk tot 1080p 30fps videobeelden opnemen.

Net als de wereldwijde variant, konden we ook zien dat de telefoon een aan de zijkant gemonteerde vingerafdruksensor, een 6000 mAh-batterij, 18 W snelladen en een USB Type-C-poort aan de onderkant heeft, samen met de 3,5 mm-poort.

Merk op dat Poco ervoor kan kiezen om enkele van deze specificaties te wijzigen voorafgaand aan de lancering in India. Wereldwijde smartphones kunnen soms zijn voorzien van gewijzigde specificaties om gelijke tred te houden met de lokale concurrentie wanneer ze in India worden gelanceerd. We zouden meer details dichter bij de lancering aanstaande dinsdag moeten zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *