Amazfit T-Rex Pro review: dit fitnesshorloge is een klasse apart

0
Amazfit T-Rex Pro review: dit fitnesshorloge is een klasse apart

Huami’s Amazfit T-Rex Pro Falls is niet je gewone smartwatch, of het nu gaat om het ontwerp of de functies. Het zal een beroep doen op degenen die van fitness en avontuur houden. Maar hoe zijn de prestaties en nauwkeurigheid? Ik heb het horloge bijna 10 dagen gebruikt en hier is mijn recensie.

Amazfit T-Rex Pro recensie
Het eerste dat me opviel nadat ik de smartwatch uit de doos had gehaald, was de robuustheid ervan. Het heeft geen gebogen of strakke randen en is duidelijk geïnspireerd op Casio G-Shock. Met een behuizing van polycarbonaat is hij zeker steviger en zwaarder dan veel smartwatches, maar nog steeds lichter dan hij eruitziet. De band is gemaakt van siliconen en zit comfortabel om de pols met twee kleurtonen.

Amazfit T Rex Pro, Amazfit T Rex Pro India lancering, Amazfit T Rex Pro review, Amazfit T Rex Pro prijs India, Amazfit T Rex Pro vs amazfit t rex, Amazfit T Rex Pro sensoren, Amazfit T Rex Pro trainingsmodi Amazfit T-Rex Pro wordt geleverd met een Always On-display (Express Photo: Arun Rawal)
De bouwkwaliteit van de smartwatch is absoluut van topklasse en het bedrijf beweert dat het 15 tests van militaire kwaliteit heeft doorstaan ​​en de MIL-STD-810G-certificering heeft behaald, wat betekent dat het bestand is tegen extreme omstandigheden. In termen van waterbestendigheid overtreft de T-Rex Pro zijn voorganger omdat hij een 10ATM-classificatie heeft.

Als u van diepduiken houdt, kunt u het horloge gemakkelijk meenemen. Het horloge wordt ook geleverd met de toevoeging van SpO2-monitoring, wat een veelvoorkomend kenmerk is geworden op smartwatches tijdens de Covid-19- pandemie . Ik moest de riem echt strakker maken om mijn bloedzuurstofniveaus te controleren, wat een beetje vervelend werd.

Er zijn vier knoppen (omhoog, omlaag, selecteren en terug) om te helpen navigeren rond een 1,3-inch AMOLED-display met een resolutie van 360 × 360, dat ook een Always-On-wijzerplaat heeft. Ik kon het display zelfs ‘s middags gemakkelijk buiten zien. De knoppen zijn handig als het buiten regent of als je zweterige handen hebt.

Amazfit T Rex Pro, Amazfit T Rex Pro India lancering, Amazfit T Rex Pro review, Amazfit T Rex Pro prijs India, Amazfit T Rex Pro vs amazfit t rex, Amazfit T Rex Pro sensoren, Amazfit T Rex Pro trainingsmodi Amazfit T-Rex Pro heeft een nauwkeurige stappentelling (Express Photo: Arun Rawal)
Het horloge opzetten is eenvoudig. Download de Zepp-app, scan de code en voeg het apparaat toe. De gebruikersinterface is verbeterd. Er zijn subtiele wijzigingen aangebracht om de navigatie slimmer te maken. Als je omlaag veegt, kun je snelle acties zien, zoals een zaklamp, nachtmodus, batterijbesparingsmodus, mijn telefoon zoeken, enz. Omhoog vegen toont activiteitsdoel, enz. De inhoud kan worden aangepast. Naar rechts vegen geeft toegang tot meldingen, terwijl naar links vegen de app-lade opent. Tijdens mijn gebruik merkte ik geen vertraging tijdens het vegen of bij het gebruik van een van de apps.

Amazfit T Rex Pro, Amazfit T Rex Pro India lancering, Amazfit T Rex Pro review, Amazfit T Rex Pro prijs India, Amazfit T Rex Pro vs amazfit t rex, Amazfit T Rex Pro sensoren, Amazfit T Rex Pro trainingsmodi Amazfit T-Rex Pro heeft meer dan 100 sportmodi (Express Photo: Arun Rawal)
T-Rex Pro kan stressniveaus en hartslag volgen. Er zijn een aantal trainingsmodi op deze smartwatch, afgezien van de standaardmodi, zoals hardlopen, fietsen, zwemmen etc. Het varieert van Muay Thai tot kitesurfen en langlaufen tot touwtrekken. Kortom, het kan elke fysieke activiteit of sport volgen die u maar kunt bedenken.

Het wordt ook geleverd met automatische trainingsdetectie. De Zepp-app toont je ook gegevens zoals de hoogste / laagste temperatuur, trainingsbelasting, hartslag tijdens de laatste ronde en meer tijdens verschillende trainingen, wat de gebruiker het broodnodige inzicht kan geven.

Amazfit T Rex Pro, Amazfit T Rex Pro India lancering, Amazfit T Rex Pro review, Amazfit T Rex Pro prijs India, Amazfit T Rex Pro vs amazfit t rex, Amazfit T Rex Pro sensoren, Amazfit T Rex Pro trainingsmodi Amazfit T-Rex Pro hartslagmeting (Express Photo: Arun Rawal)
Van een fitnessgericht horloge als dit wordt verwacht dat het een nauwkeurige stappentelling biedt en het stelt niet teleur. Ik vond dat de slaapgegevens nauwkeurig waren. Het merkte de tijd dat ik midden in de nacht of ‘s morgens vroeg wakker was. Het vergelijkt het aandeel van diepe slaap en lichte slaap gedurende de dagen. Er is ook een kwaliteitsfunctie voor slaapademhaling die momenteel in bètatests wordt uitgevoerd. Het houdt ook rekening met korte dutjes, maar ik heb het niet kunnen meten. Niet iedereen zal het horloge echter in bed dragen, aangezien het meer dan 59 gram weegt.

Het heeft een barometer om de luchtdruk te meten en een kompas. Beide kunnen van pas komen als u gaat wandelen. Het horloge heeft een ingebouwde GPS om uw routes te volgen tijdens hardlopen, wandelen, fietsen, enz. Het doet de basishandelingen, zoals het weergeven van meldingen, oproepwaarschuwingen of muziekbediening. U kunt geen oproepen van het horloge aannemen, omdat u het alleen kunt weigeren of op trilling kunt zetten. De muziekbediening laat geen albumhoezen zien, maar laat je van nummer wisselen en het volume regelen.

Amazfit T Rex Pro, Amazfit T Rex Pro India lancering, Amazfit T Rex Pro review, Amazfit T Rex Pro prijs India, Amazfit T Rex Pro vs amazfit t rex, Amazfit T Rex Pro sensoren, Amazfit T Rex Pro trainingsmodi De Zepp-app van Amazfit
Op de batterijafdeling beweert het bedrijf dat het negen dagen kan duren als het volledig is opgeladen. Ik moest het opladen na vijf dagen gebruik. Maar ik had voor elke sensor 24-uurs bewaking ingeschakeld en had altijd een volle helderheid, wat van invloed is op de levensduur van de batterij. Het horloge wordt geleverd met een magnetische oplader die op de achterkant kan worden bevestigd. Het kostte me bijna 90 minuten om volledig op te laden met een oplader van 5 W. Het heeft ook een energiebesparende modus, die alleen stappen en slaapinformatie registreert.

Moet je Amazfit T-Rex Pro kopen?
Amazfit T-Rex Pro is niet voor iedereen en het probeert ook niet, hoewel het een relatief betaalbare prijs heeft van Rs 12.999. Het heeft knoppen voor navigatie, wat een groot pluspunt is voor iemand die niet van swipen op een klein scherm houdt. Het doet alles wat een fitness-smartwatch doet en meer.

Ik zou het aanraden aan iemand die nog steeds het G-Shock-horloge gebruikt en wil upgraden naar een smartwatch of aan school- / universiteitskinderen die van sport houden. Voor mensen die van avontuurlijke sporten houden en hun reisplannen omvatten: wandelen, zwemmen in open water, zeilen en anderen, is T-Rex Pro een perfecte metgezel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *