Hoe u de goedkoopste vliegtickets voor internationale reizen kunt vinden

0
Hoe u de goedkoopste vliegtickets voor internationale reizen kunt vinden

Vluchten zijn een van de grootste uitgaven voor een internationale reis en afhankelijk van de locatie waar u naartoe vliegt, kan dit ongeveer de helft van het totale budget voor de reis zijn. Daarom is het vinden van goedkope vliegtickets de moeite waard om wat extra moeite te doen. Het is niet moeilijk om goede deals te vinden voor internationale vluchten en deze tips helpen je de goedkoopste vliegtickets te vinden.

Een paar basissuggesties
Voordat u op zoek gaat naar de goedkoopste internationale vluchten, zijn er een paar dingen die u moet weten. Wanneer u uw reis plant, moet u idealiter vermijden om tijdens het hoogseizoen naar een bestemming te gaan. Als je in augustus naar Europa wilt, zullen de tarieven over de hele linie duur zijn en heb je veel geluk met het vinden van een redelijk geprijsde vlucht.

Als u vervolgens op zoek bent naar de beste vluchtaanbiedingen, moet u ook flexibel zijn met uw reisdata en bestemmingen. Soms kan het verschuiven van uw reisdata met een paar dagen een veel betere deal opleveren. U moet ook openstaan ​​voor reizen van en naar nabijgelegen luchthavens. In Europa zou je bijvoorbeeld een goedkopere vlucht naar Amsterdam kunnen nemen in plaats van rechtstreeks naar Praag te gaan en dan een andere vlucht naar je bestemming boeken of over de weg gaan. Het is echter mogelijk dat het in India niet werkt als u naar Delhi moet vliegen voordat u een vlucht uit het land haalt. Hoe drukker de luchthaven, hoe groter de kans om een ​​goedkoop vliegticket te vinden. Zoals duidelijk is, is het mogelijk om een ​​goede deal te vinden, maar het brengt ook wat ongemakken met zich mee. Het is aan jou om te beslissen of de afweging het kostenverschil waard is.

Een andere goede tip is om u aan te melden voor frequent flyer-programma’s bij luchtvaartmaatschappijen. Voor internationale reizen verzamelt u veel mijlen op een retourvlucht en dit zal uiteindelijk leiden tot veel voordelen, zoals gratis vluchten, ticketupgrades, instappen met prioriteit, hogere bagagelimieten en nog veel meer, waarvan sommige kunnen compenseren, zelfs als u niet per se de goedkoopste vliegtickets vindt.

google vluchten sc Google Flights

We raden u ook aan om tijdens het zoeken naar vluchten geen moeite te doen om cookies te wissen of privé-browsingmodi te gebruiken. Deze methoden zullen u waarschijnlijk geen goedkopere tarieven opleveren, gebaseerd op rapporten op meerdere websites. U kunt proberen een VPN te gebruiken om een ​​goedkoper tarief te krijgen (soms bieden luchtvaartmaatschappijen lagere tarieven in bepaalde valuta’s), maar deze methode brengt voor de meeste mensen te veel gedoe met zich mee. Lastminutedeals zijn ook een mythe. Bijna geen enkele luchtvaartmaatschappij biedt lagere tarieven als u op het laatste moment een ticket boekt – de meeste van die tarieven worden verhoogd om zakenreizigers meer te laten betalen.

Nu dat uit de weg is, kun je als volgt goede deals vinden voor internationale vluchten.

Zoekmachines Vluchtzoekmachines
zijn uw beste vriend als u op zoek bent naar goede deals. We vermelden degenen die de moeite van het bekijken waard zijn, met hun unieke kenmerken beschreven in een zin.

Google Flights : Google Flights is misschien wel de snelste manier om naar vluchtprijzen over de hele wereld te kijken. De interface is leuk en je krijgt snel resultaten.
ITA Matrix : deze service is eigendom van Google en ondersteunt Google Flights. Als u echter extra zoekopties wilt, zoals het toestaan ​​van luchthavenwijzigingen en bereid bent langer te wachten totdat de resultaten zijn geladen, is ITA Matrix redelijk goed.
Skyscanner : Skyscanner is een populaire prijsvergelijkingswebsite voor vliegtickets. Het heeft een nette interface, toont redelijk snel resultaten, laat je prijsalerts instellen zodat je de goedkoopste vliegtickets niet mist en is ook beschikbaar via smartphone apps.
Momondo : Momondo is ook redelijk goed in het vinden van de goedkoopste vlucht en beoordeelt elk resultaat op een schaal van 10. Hoe hoger de score, hoe beter de duur / prijsverhouding van de vlucht. U wilt geen 31-uur durende vlucht (normale tijd 10 uur) naar het VK nemen om Rs te besparen. 2.500 op een retourvlucht.
Priceline : Priceline is een andere goede zoekmachine voor vluchten met een handige zijbalk die het laagste tarief van elke luchtvaartmaatschappij toont, zodat u snel kunt zien welke van uw favoriete luchtvaartmaatschappijen op dit moment de goedkoopste vliegtickets aanbieden.
Kiwi : Kiwi.com biedt soms lagere tarieven dan welke andere zoekmachine dan ook, en het is de moeite waard om een ​​keer te kijken voordat je je ticket boekt.
Deze methoden leggen de verantwoordelijkheid om al het werk aan u te doen, maar als u dat niet wilt, kunt u altijd een aantal services gebruiken die de goedkoopste vluchten voor u vinden.

momondo sc Momondo

Diensten die de beste vluchten voor u vinden
We hebben een heleboel diensten gevonden die u via e-mail informeren over echt goede vluchtaanbiedingen. Degenen die we aanbieden, zijn afhankelijk van abonnementsgeld om hun bedrijf draaiende te houden, wat betekent dat ze zich richten op het vinden van geweldige deals en niet op vluchten die hen de beste commissie opleveren. Nogmaals, deze services sturen u waarschuwingen op basis van uw regio, dus als u aangeeft dat u waarschuwingen wilt voor vluchten die afkomstig zijn uit Azië, ontvangt u alleen e-mails voor vluchten uit die regio.

Zolang u flexibel bent met uw planning en de luchthaven van bestemming, kunnen deze services buitengewoon nuttig zijn. Als je een Amerikaans toeristenvisum hebt dat 10 jaar geldig is en je wilt het land dit jaar op elk moment bezoeken, kan dit soort service je waarschuwen voor geweldige deals en kun je je reis dienovereenkomstig plannen. We zagen onlangs een retourvlucht van Colombo naar Milaan voor Rs. 20.000, onder andere deals via sommige van deze diensten.

Scott’s Cheap Flights : Ze e-mailen u vluchtaanbiedingen vanuit uw regio. De gratis laag heeft een aantal advertenties die via e-mail worden verzonden en u krijgt minder deals, ook ongeveer 30 minuten na de premiumlaag. Een premium-abonnement kost $ 39 (ongeveer Rs. 2.500) per jaar. Deze service heeft meer in Azië gevestigde deals gedeeld dan andere die we hebben geprobeerd, dus het is misschien beter geschikt voor Indiërs.
Flystein : op zoek naar meer persoonlijk advies? Flystein helpt u bij het vinden van de goedkoopste vluchten voor een bepaalde reisdata. U vertelt ze uw bestemming en de datums, en hun team zal het goedkoopste alternatief vinden. Het voordeel is dat deze service per verzoek in rekening wordt gebracht, dus u kijkt naar $ 49 (ongeveer Rs. 3.150) voor elke rondreis of reis met meerdere steden waarvoor u vluchtdeals wilt.
tas paspoort pixabay sc Paspoort

We kwamen ook een heleboel andere diensten tegen, zoals Get Me To Europe en I Want That Flight , die misschien beter aan uw behoeften voldoen als u op zoek bent naar de goedkoopste vliegtickets voor een reis tussen de VS en Europa of als u in Australië woont. .

Over kaartverkoop voor
verborgen steden Kaartverkoop voor verborgen steden is een riskante praktijk waarbij u soms het laagst mogelijke tarief kunt krijgen ten koste van een of twee extra tussenstops tijdens uw reis. De gemakkelijkste manier om deze term uit te leggen is via een voorbeeld. Als u van Mumbai naar Delhi wilt gaan, is soms de goedkoopste vlucht een vlucht Mumbai-Lucknow die stopt in Delhi. Verborgen stad-kaartverkoop is wanneer u die vlucht Mumbai-Lucknow boekt en de luchthaven in Delhi verlaat.

Dit werkt alleen als u alleen handbagage heeft, omdat ingecheckte bagage helemaal doorgaat tot het laatste deel van de reis. We raden af ​​om dit te proberen, tenzij je wanhopig te weinig geld hebt. Houd er rekening mee dat luchtvaartmaatschappijen deze praktijk afkeuren en u mogelijk verbieden om te vliegen of uw frequent flyer-privileges wegnemen. Als u de risico’s goed vindt, helpen sites zoals Skiplagged u om de beste van dergelijke deals te vinden.

Wat zijn jouw favoriete tips voor het vinden van goedkope vliegtickets? Laat het ons weten via de reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *