Hoe kom je bij Asgard in Assassin’s Creed Valhalla

0
Hoe kom je bij Asgard in Assassin's Creed Valhalla

De legendes van de Noorse goden Thor, Loki en Odin zijn onuitwisbaar verbonden met het idee om een ​​Viking te zijn, en het is een gebied dat Assassin’s Creed Valhalla diepgaand onderzoekt.

Omdat het echter in een op Ravensthorpe gebaseerde side-quest zit, mis je het misschien wel. Dat zou heel jammer zijn, want het is in wezen een miniverhaal op zich.

Als je eenmaal naar Asgard gaat, speel je als Havi (of Odin, zoals we hem misschien kennen) en navigeer je door enkele klassieke Noorse mythen in het gezelschap van Freyja, Thor en Loki.

Het staat los van het verhaal van het hoofdspel van Eivor, maar heeft enkele symbolische links en voegt veel lagen toe aan het verhaal, en het is ook een prachtige locatie die het waard is om ontdekt te worden.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Lees onze Assassin’s Creed Valhalla-recensie
Speel het op: Xbox Series X | Xbox-serie S | PS5
PS5 versus Xbox Series X : welke next-gen console moet je kopen?
Nog geen kans gehad om Assassin’s Creed Valhalla te bemachtigen? Je kunt het vandaag ophalen en we hebben de beste beschikbare deals gevonden.

PS4
Andere
Assassin’s Creed Valhalla: …
3 deals beschikbaar

Amazon
Downloaden
US $ 34,99
BEKIJK DEAL
Amazon
Downloaden
US $ 39,99
BEKIJK DEAL
Amazon
Downloaden
US $ 49,99
BEKIJK DEAL
We controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen
Wat heb ik nodig om naar Asgard te gaan?
Assassin’s Creed Valhalla Asgard

(Afbeelding tegoed: Ubisoft)
Voordat de Asgard-missiereeks wordt geopend, moet je de zienershut in Ravensthorpe bouwen. Hier woont Valka, de vrouw die je de drank gaf die je visie in Noorwegen inspireerde.

Het zijn deze visioenen die de sleutel zijn om in Asgard aan te komen. De hut kost 800 voorraden en 60 grondstoffen en kan pas worden gebouwd als Valka in Engeland arriveert; dit gebeurt nadat uw schikking niveau 3 heeft bereikt.

Als het eenmaal is gebouwd, zal Valka vragen om met je te praten, en heeft ze wat planten nodig voor haar drankje. Gelukkig zijn deze planten gemakkelijk te vinden rond de waterval achter Valka’s hut voor de eerste reis.

Daarna vind je ze verder weg. Keer terug naar haar en ze zal de planten in een drankje veranderen, en nadat hij het heeft gedronken, zal Eivor flauwvallen en dan wakker worden in Asgard, met Havi’s lichaam.

De verhalende verklaring is dat deze drank Eivor in staat stelt om Odins herinneringen te ervaren en te beleven; het is eigenlijk een low-tech Animus in de high-tech Animus.

Wat doe je in Asgard?
Assassin’s Creed Valhalla Asgard

(Afbeelding tegoed: Ubisoft)
Asgard kan het beste worden gezien als een andere locatie in het spel, zoals Noorwegen of Engeland. Het heeft zijn eigen schatten, mysteries en gezichtspunten en kan elke keer dat je er heen gaat vrijelijk worden verkend.

Het heeft ook een centraal verhaal met een eigen lineair verhaal, opgedeeld in verschillende delen. Je kunt Asgard zo lang verkennen als je wilt en terugkeren naar de verhaallijn van Eivor door naar de uiterste noordwestelijke hoek van Asgard te gaan en door de poorten te gaan.

Naarmate je meer planten voor de ziener verzamelt, openen andere rijken zich met meer verhalen om te verkennen, maar je kunt altijd naar Asgard terugkeren om te verkennen door naar Valka’s hut te gaan.

In Asgard heeft Havi dezelfde wapens als Eivor, evenals dezelfde vaardigheden, vaardigheden en alle XP die je voor Havi krijgt, telt voor Eivor. Je paard is echter anders, omdat het een glorieuze eland wordt in plaats van een paard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *