Hoe u geld kunt verdienen met een VPN

0
Hoe u geld kunt verdienen met een VPN

Virtual Private Networks of VPN’s worden snel populairder, met name in landen als het VK en Australië, waar internetvrijheden beginnen te worden betrapt door paranoïde regeringen. Dat betekent dat de markt groeit en dat u zich in de perfecte positie bevindt om er een deel van te nemen – zelfs als u zelf nog niet de apparatuur heeft om dat te doen.

Er zijn wereldwijd tal van diensten die potentiële verbindingen in bulk aanbieden in plaats van aan de kleine man te verkopen. Als u bereid bent om het geld in te steken voor een groot deel van de netwerkbandbreedte, kunt u het doorverkopen aan individuele gebruikers en de winst gebruiken om uw eigen banksaldo op te vullen. Het zal niet gemakkelijk worden, en u zult wat kapitaal, zakelijk inzicht en marketinginspanning nodig hebben om een ​​goed rendement op die investering te zien. Maar zoals we zullen ontdekken, heb je geen tekort aan opties.

Populaire provider verhoogt de beveiliging met een nieuwe coderingstool
Een andere browser biedt een gratis VPN aan , maar met een addertje onder het gras
ExpressVPN verhoogt gelijktijdige VPN-verbindingen naar vijf
Afbeelding tegoed: VPNShazamAfbeelding tegoed: VPNShazam (Afbeelding tegoed: VPNShazam)
1. Zoek een provider
Er is veel keuze – en een verscheidenheid aan prijzen – in de wereld van VPN-resellers. Als je net begint, kijk dan eens naar VPNShazam . Het is een basisservice, maar de prijzen zijn laag en de netwerkspecificaties zijn goed, met ondersteuning voor alle belangrijke protocollen (PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, OpenVPN, meer dan 1.800 servers, 140 landen en meer dan 300.000 IP’s. Het kost slechts $ 49 om aan de slag te gaan, en de back-end van VPNShazam kan automatisch nieuwe accounts voor u aanmaken, waardoor admin-rompslomp tot een minimum wordt beperkt.

Of je nu voor VPNShazam gaat of voor concurrenten zoals RapidVPN , Hide.me of NordVPN – de lijst gaat maar door – het belangrijkste waar je als reseller naar moet zoeken, is de mogelijkheid om de services die je bij je krijgt volledig opnieuw te labelen. eigen merk. Als iemand merkt dat u actief de backend van een ander bedrijf doorverkoopt, gaan ze waarschijnlijk rechtstreeks naar de bron, tenzij u een zeer goede deal aanbiedt.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Afbeelding tegoed: TechRadarAfbeelding tegoed: TechRadar (afbeelding tegoed: toekomst)
2. Bepaal uw prijs
De prijs die u voor uw service betaalt, zal in de eerste plaats sterk afhankelijk zijn van de prijs die u betaalt voor levering, maar u werkt in een steeds drukkere markt, dus u moet ervoor zorgen dat je bent in ieder geval concurrerend met andere resellers. U kunt dit bereiken door te bezuinigen op uw provider, of u kunt meer klanten aantrekken met een meer complete service. De keuze is aan jou; we neigen echter meer naar het laatste.

Als u een gids nodig heeft over waar uw verwachte prijs / servicebalans zal komen te liggen, ga dan naar onze Beste VPN-gids om onze selectie van toonaangevende providers te zien. Kies uw naaste concurrent in termen van voorziening en onderboei deze voor zover uw overheadkosten dit toelaten.

Afbeelding tegoed: snelle VPNAfbeelding tegoed: snelle VPN
3. Wees bij de hand
Uw provider biedt misschien een uitgebreid technisch ondersteuningspakket, maar dat is waarschijnlijk eerder voor u dan voor uw klanten. Dat betekent dat jij degene bent die aansprakelijk is voor eventuele problemen die gebruikers mogelijk hebben – zorg ervoor dat je alle beschikbare documentatie dupliceert en geef nieuwe aanmeldingen uitgebreide instructies om mogelijke problemen te verminderen.

Het registreren van nieuwkomers is ook uw verantwoordelijkheid, dus kijk indien mogelijk naar de backend-faciliteiten die uw potentiële groothandelaar biedt voordat u zich definitief vastlegt. Sommige zijn absoluut briljant, waardoor u wachtwoorden, gebruikersnamen en toegangsniveaus snel en gemakkelijk kunt beheren; andere zijn een brutale oefening in zinloosheid. In een ideale wereld zult u deze beheertools meerdere keren per dag gebruiken, dus het loont de moeite om ervoor te zorgen dat u de juiste interface voor u krijgt.

Afbeelding tegoed: ProxyRackAfbeelding tegoed: ProxyRack (afbeelding tegoed: ProxyRack)
4. Merk, merk, merk
We hebben branding kort genoemd, maar laten we dit duidelijk maken: u levert misschien niet de infrastructuur, maar u levert de service. Uw merk is in wezen uw bedrijf hier. Zorg er dus voor dat u een professionele uitstraling heeft en pas de beschikbare tools aan met de branding van uw bedrijf.

Elke goede provider die zijn zout waard is (Proxyrack is hierboven afgebeeld) biedt u tools met witte labels die klaar zijn om te wijzigen – van computergebaseerde dialers via webgebaseerde aanmeldingsformulieren tot mobiele apps. Deze aanpassing kan zelfs verder gaan dan het aanbrengen van uw eigen label op dingen, dus u kunt mogelijk de opties configureren die beschikbaar zijn voor uw gebruikers, waardoor u een meer vereenvoudigde of complexe service biedt, afhankelijk van de filosofie achter uw merk.

Zorg ervoor dat u investeert in een goed logo en misschien wat op maat gemaakt ontwerp. Bouw ook een goede website met een gedenkwaardige, korte domeinnaam, omdat het zowel klanten helpt terug te keren naar uw site als diezelfde klanten helpt uw ​​service aan vrienden aan te bevelen.

Afbeelding tegoed: RapidVPNAfbeelding tegoed: RapidVPN (Afbeelding tegoed: RapidVPN)
5. Bekijk de vergoedingen
De groothandelskosten variëren vaak enorm tussen providers, dus zorg ervoor dat u ze bekijkt – mogelijk moet u rechtstreeks contact opnemen met een bedrijfsvertegenwoordiger om erachter te komen wat u betaalt, aangezien deze vaak niet worden vermeld op white label-websites. Let goed op mogelijke geldschieters terwijl u aan het winkelen bent – er is waarschijnlijk een scheiding tussen royalty’s en vaste vergoedingen, waardoor uw service onbetaalbaar wordt naarmate deze populairder wordt, en vice versa.

We raden u aan om op royalty’s gebaseerde schema’s waar mogelijk te vermijden. Ja, de installatiekosten zijn waarschijnlijk hoger als u een hogere vergoeding per gebruiker betaalt, maar als uw VPN-service een redelijke omvang krijgt – of als u deze koppelt aan een bestaand internetbedrijf – deelt u een deel van uw de winst kan enigszins pijn doen. Dat gezegd hebbende, reken maar uit – uw provider kan een op royalty’s gebaseerd schema aanbieden dat op de lange termijn goedkoper blijkt, vooral als u uw gebruikersbestand niet wilt uitbreiden.

Afbeelding tegoed: NordVPNAfbeelding tegoed: NordVPN (Afbeelding tegoed: NordVPN)
6. Aangesloten programma’s
Als je een fatsoenlijke online aanwezigheid hebt en niet de neiging hebt om een ​​kliek van behoeftige gebruikers te beheren, hoef je misschien helemaal geen VPN te gebruiken. Er zijn VPN-services die een zeer goede commissie bieden op de verkoop van hun waren. U moet een of twee advertenties hosten en mogelijk direct naar uw publiek shillen, maar als het de juiste doelgroep is – of als u de technische expert in uw kringen bent, adviseert u degenen die hun bezoekers niet willen ontvangen gevolgd door de overheid – er kan voor u een behoorlijk rendement in zitten.

Om een ​​voorbeeld te geven: topprovider NordVPN biedt 100% commissie op maandelijkse abonnementen, 40% op al het andere en 30% op verlengingen. Hoewel dit je geen stapels geld oplevert – je verdient ongeveer $ 2,80 per maand in het eerste jaar van een jaarabonnement – kan het een goede verdiener zijn als je het niet erg vindt om het hard te verkopen.

Afbeelding tegoed: StreisandAfbeelding tegoed: Streisand (Afbeelding tegoed: Streisand)
7. Doe het zelf
Als je een onafhankelijk type bent, een beetje technische kennis hebt en echt naam wilt maken in de VPN-wereld, dan moet je misschien andere providers vergeten en zelf een VPN opstarten. Oké, dus een wereldklopper worden zal niet gemakkelijk zijn, maar het is verrassend hoeveel een VPN-newbie kan bereiken.

U hoeft bijvoorbeeld geen eigen dedicated servers te kopen – een spotgoedkoop cloudhostingpakket is voldoende om u op weg te helpen. U hoeft niet eens gedetailleerde kennis te hebben over hoe u dingen moet instellen. Het open-source Streisand Effect is een handige tool die het proces van het maken van servers met OpenVPN, WireGuard, Shadowsocks, Stunnel en meer vereenvoudigt. Het ondersteunt cloudproviders, waaronder Amazon Web Services (AWS), Digital Ocean en Google Compute Engine (GCE), zodat u misschien gratis aan de slag kunt, en als het klaar is, stelt u de server in met instructies voor het gebruik ervan ( een demo site is hier ).

Dit wordt natuurlijk geen geweldige setup. U moet clients van derden installeren, de snelheden zijn waarschijnlijk laag en u staat er alleen voor als er iets misgaat. Maar het is misschien goed genoeg voor eenvoudige taken, je kunt het delen met vrienden en familie, en zelfs als het je niet veel geld oplevert, kan het je misschien wat besparen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *