Hoe mensen en woorden op Twitter te dempen

0
Hoe mensen en woorden op Twitter te dempen

Soms is Twitter een handige manier om meer over de wereld te weten te komen, en soms niet. Het is dan ook handig dat er een eenvoudige manier is om accounts of woorden, hashtags en woordgroepen die u niet wilt zien, te negeren of te blokkeren.

Dit is een tool die zo breed of smal kan zijn als je wilt, waarbij je slechts één account wilt blokkeren of alle zinnen in de Engelse taal wilt verwijderen die je irriteren.

Om u te laten zien hoe, hebben we deze handleiding opgesteld over hoe u mensen en zinnen op Twitter kunt dempen. Lees verder voor een snelle uitleg en scroll naar beneden voor een meer diepgaande uitleg.

Hoe mensen op Twitter te dempen
Ga naar het profiel van het account.
Klik op het menu ‘Opties’.
Selecteer ‘Dempen’
Hoe woorden op Twitter te dempen
Ga naar het hoofdmenu Opties.
Klik op ‘Privacy en veiligheid’.
Scrol omlaag naar ‘Veiligheid’ en klik op ‘Gedempt’
Selecteer ‘Gedempte woorden’.
Klik op het plusteken in de bovenhoek.
Voer de woorden of zin in en pas de instellingen aan de demping aan.
Klik op ‘Opslaan’.
Twitter(Afbeelding tegoed: Shutterstock)
Mensen dempen op Twitter: een uitgebreide gids
Om individuele accounts op Twitter te dempen, moet je eerst naar hun profiel gaan. Maak je geen zorgen, je hoeft er niet lang naar te kijken.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Klik vervolgens op het menu ‘Opties’, dat bestaat uit drie puntjes in een cirkel. Op browsers bevindt dit zich links van de knop ‘Volgen’ op hun profiel en op smartphones bevindt het zich erboven in de omslagafbeelding.

Klik nu gewoon op ‘Dempen’. U kunt het account ook vanuit dit menu blokkeren of rapporteren.

Het is de moeite waard erop te wijzen dat u ook accounts van hun berichten kunt negeren. Klik eenvoudig op de naar beneden wijzende pijl rechts van hun naam op het bericht en selecteer vervolgens ‘Dempen’. Dit is hetzelfde op telefoons en browsers.

Twitter donkere modus(Afbeelding tegoed: Twitter)
Hoe woorden en zinnen op Twitter te dempen: een uitgebreide gids
Het dempen van woorden, zinnen of hashtags op Twitter is iets gecompliceerder en het is niet per se intuïtief om erachter te komen hoe je dit moet doen.

Ga naar het menu ‘Instellingen’ van Twitter. In browsers zijn dit de drie stippen in een cirkel onderaan de links uitgelijnde werkbalk, en op smartphones klik je op de afbeelding van je account linksboven in het scherm vanaf de startpagina.

Klik in dit menu op ‘Instellingen en privacy’ onder aan de lijst. U moet het opnieuw selecteren in het volgende menu dat ook verschijnt.

Nu heb je een langer menu met opties. Scrol omlaag naar het kopje ‘Veiligheid’ en selecteer ‘Gedempte woorden’. Dit is net onder ‘Gedempte accounts’ op smartphones, maar in browsers moet je op ‘Gedempt’ en vervolgens op ‘Gedempte woorden’ klikken .

Als je woorden al gedempt hebt, zie je ze hier, maar de lijst is leeg als dit de eerste keer is dat je op de lijst komt. Om nieuwe woorden of woordgroepen toe te voegen, klikt u op het plus-pictogram in de rechterbovenhoek van browsers of rechtsonder op smartphones.

Voeg nu het woord of de zin toe die u wilt dempen, en u kunt in plaats daarvan hashtags toevoegen als u dat wilt. U kunt ook de instellingen bewerken, door te kiezen waar het woord wordt gedempt (uw thuistijdlijn, of alleen uw meldingen, en wie het twittert) en hoe lang het dempen duurt.

Als je klaar bent, klik je op opslaan, rechtsboven voor smartphones en rechtsonder voor browsers, en het woord wordt toegevoegd aan je mute-lijst.

Nu is het dempen klaar. Super goed! U kunt negativiteit of giftigheid uit uw leven houden. Als je daarentegen liever in een kussen schreeuwt om gezond te blijven op internet, bekijk dan hier alle kussens op Amazon .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *