Hoe HQ Trivia te spelen – het virtuele quizspel is terug

0
Hoe HQ Trivia te spelen - het virtuele quizspel is terug

HQ Trivia was een populaire quizgame op je telefoon waarmee je echt geld kon winnen door 12 vragen correct te beantwoorden, maar het werd begin 2020 abrupt afgesloten toen investeerders zich terugtrokken uit de app.

Het goede nieuws is dat HQ Trivia terug is en weer actief is met nieuwe investeerders, en het lijkt erop dat het weer reguliere games zal hosten.

Dit komt op een moment dat velen hun eigen quizzen houden om zichzelf te vermaken tijdens de Covid-19-pandemie. We hebben deze gids samengesteld met alles wat je moet weten over HQ Trivia en hoe je het kunt spelen.

Hoe HQ Trivia te spelen
Allereerst moet u de app hebben gedownload naar uw iPhone of Android-apparaat. Je vindt het hier voor degenen met iOS , terwijl het hier ook in de Google Play Store staat .

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Als je het hebt gedownload, open je de app en druk je op Aan de slag . Het zal om je telefoonnummer vragen om je login te verifiëren – dit is zodat je het systeem niet kunt bedriegen met meerdere accounts – en zodra je de viercijferige code hebt ingevoerd, ben je in het spel.

Als u rechtsonder op drukt, ziet u een afbeelding die uw account vertegenwoordigt. Daarin vind je een sectie met de naam Meldingen die je wilt inschakelen als je op de hoogte wilt worden gehouden wanneer een nieuwe game start.

Hoe werken HQ Trivia-spellen?
Je speelt tegen duizenden anderen in de live games waar HQ Trivia beroemd om is geworden. Als je wilt zien hoe de game werkt, kun je bovenaan het startscherm van je app op de dagelijkse uitdaging drukken .

Dit laat je zien hoe het spel werkt, maar je speelt hier niet tegen iemand anders, dus er is geen mogelijkheid om geld te winnen.

In alle spellen wordt u 12 algemene kennisvragen gesteld met elk 10 seconden om te beantwoorden. Elke vraag heeft een meerkeuze uit drie opties, dus je hebt een kans van 33,3% om het juiste antwoord te raden, zelfs als je het niet weet.

Als je een vraag niet beantwoordt, ben je uit het spel. Als je alle 12 vragen hebt beantwoord (verrassend genoeg doen veel mensen het), dan kun je een gelijkmatige verdeling van de pot met geld claimen die HQ Trivia voor het oprapen heeft.

Dit kan van game tot game verschillen – de eerste game terug was een deel van $ 1000 – dus er kunnen verschillende prijzen beschikbaar zijn. Heel vaak winnen honderden mensen, dus verwacht niet van de ene op de andere dag rijk te worden door deze app te winnen.

Wanneer is de volgende game?
De eerste game in de nieuwe serie van de app was wereldwijd speelbaar op zondag 29 maart en begon om 21:00 ET. Dat is 18:00 uur PST op dezelfde dag, of 2:00 uur BST / 12:00 uur AEST de volgende dag.

Nieuwe games worden nog steeds gespeeld om 21:00 ET, en de app heeft aangekondigd dat het binnenkort nieuwe tijdslots zal aankondigen.

HQ Trivia heeft nog geen details gedeeld over de vraag of er Britse of Australische spellen zullen terugkeren naar de service. TechRadar heeft HQ Trivia gevraagd om het exacte schema te bevestigen.

Kan ik mijn geld claimen?
Als je eerder geld had gewonnen via HQ Trivia, maar je kon niet uitbetalen voordat de app werd afgesloten, dan zou je nu moeten zien dat je geld in de app staat wanneer je inlogt.

De oprichters hebben gezegd dat ze bestaande saldi van de oorspronkelijke run van het spel zullen respecteren. Een van de presentatoren van de show heeft gezegd dat het zal komen in de week van 30 maart 2020, maar we moeten nog leren wanneer het precies mogelijk zal zijn.

Rus Yusupov, CEO van HQ Trivia, zei in een verklaring: “Het hoofdkantoor is altijd een community-gedreven ervaring geweest en we zijn er trots op terug te komen in een tijd waarin we een bron kunnen zijn voor onze spelers, vooral omdat we samen door deze onzekere tijden heen navigeren. en bewust maken voor de doelen die we steunen.

“De loyaliteit en de enorme steun van onze fans de afgelopen weken was een drijvende factor achter ons rendement en het geeft ons nog meer energie om een ​​positief verschil te maken.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *