10 trucs om van jezelf een Instapaper-meester te maken

0
10 trucs om van jezelf een Instapaper-meester te maken

Goed nieuws: de beste read-it-later-service, Instapaper , geeft nu gratis premiumfuncties weg, wat betekent dat de meesten van ons een heleboel nieuwe goodies hebben om mee te spelen. Hier zijn tien van de beste functies van Instapaper die u misschien nog niet kent.

1. Doorzoek artikelen in een handomdraai
Illustratie bij artikel getiteld 10 trucs om van jezelf een Instapaper-meester te maken
Als u de naam van een artikel niet meer weet, maar wel een opvallende zin, kunt u met zoeken in volledige tekst de naam terugvinden. Gebruik de zoekbalk bovenaan de lijst met hoofdartikelen om te zoeken naar namen, onderwerpen, publicaties of iets anders dat u nodig heeft om uit een opgeslagen artikel te graven.

2) Zoek iets nieuws om te lezen
Geen artikelen in uw Instapaper-wachtrij? Geen probleem. Gebruik het tabblad Bladeren op internet of mobiele interfaces om een ​​selectie van voorgestelde artikelen te krijgen, geproduceerd door een mix van de mensen die je volgt, Instapaper’s eigen algoritmen en tijdige inhoud die van internet is geplukt.

3) Voeg een onbeperkt aantal notities toe
Illustratie bij artikel getiteld 10 trucs om van jezelf een Instapaper-meester te maken
Notities kunnen worden toegevoegd aan Instapaper-artikelen door een tekstblok te markeren en te klikken op het notitiesymbool dat verschijnt (aan de rechterkant); ga naar Notes op de voorpagina om ze opnieuw te vinden. Voorheen konden gratis gebruikers slechts vijf notities per maand toevoegen, maar niet meer.

4) Druk uw artikelen af
Instapaper is een vrij uitgebreide oplossing om dingen later te lezen, maar misschien wil je je artikelen om welke reden dan ook in fysieke vorm brengen (zoals een week buiten de grid). Om dit te doen, kiest u Downloaden in het menu rechtsboven op internet en klikt u vervolgens op Afdrukbaar .

5) Laat uw artikelen voorlezen
Illustratie bij artikel getiteld 10 trucs om van jezelf een Instapaper-meester te maken
Tekst-naar-spraak-afspeellijsten zijn een van de beste functies op Instapaper voor iOS en Android . U zet de artikelen in de wachtrij die u voorgelezen wilt hebben en leunt achterover en ontspant. Tenzij je rijdt, houd dan je ogen op de weg … maar je begrijpt het wel.

6) Verbind Instapaper met bijna alles
Met het Instapaper-kanaal op IFTTT (If This Then That) kun je de read-it-later-service verbinden met een heleboel andere apps. Je kunt je gemarkeerde passages naar Evernote verzenden, links in je tweets met ster importeren of zelfs artikelen tegelijkertijd aan Pocket en Instapaper toevoegen.

7) Verbeter uw snelheidsmeting
Illustratie bij artikel getiteld 10 trucs om van jezelf een Instapaper-meester te maken
Snel lezen was voorheen beperkt tot 10 artikelen per maand voor niet-betalende Instapaper-gebruikers, maar nu kan iedereen het zo vaak gebruiken als ze willen. Klik op de knop voor snelheidsmeting (een pictogram van een snelheidsmeter) bovenaan elk artikel en laat het één woord tegelijk zien.

8) Stuur artikelen naar elke e-reader
Door de magie van Calibre kunt u Instapaper-artikelen naar elke gewenste e-reader sturen. Zoek in het venster Fetch News naar Instapaper, voer uw Instapaper-gebruikersnaam en -wachtwoord in en u kunt automatische of handmatige synchronisaties instellen met een ondersteunde e-reader.

9) Stuur artikelen naar een Kindle
Illustratie bij artikel getiteld 10 trucs om van jezelf een Instapaper-meester te maken
Waar kun je beter al je lezen inhalen dan je Kindle? Instapaper-naar-Kindle-integratie is redelijk goed gedaan en met toegang tot premiumfuncties kun je nu artikelen rechtstreeks naar je e-reader sturen vanaf je mobiele apparaat of de officiële bookmarklet .

10) Maak automatisch Kindle-samenvattingen
Kindle-samenvattingen kunnen worden ingesteld via je Instapaper-account op internet, via de instellingenpagina. Je kunt automatisch maximaal 50 artikelen naar je Kindle sturen op basis van bepaalde criteria, zodat je ze niet handmatig hoeft over te zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *