De eenvoudigste manieren om meerdere accounts vanaf één telefoon uit te voeren

0
De eenvoudigste manieren om meerdere accounts vanaf één telefoon uit te voeren

Als je Gmail gebruikt en je kantoor Google Apps gebruikt of je wilt meerdere Facebook-accounts aanhouden, dan kan het bedienen van een telefoon een nachtmerrie zijn. Meerdere aanmeldingen betekent constant uitloggen bij apps en vervolgens weer inloggen – een proces dat alleen maar ondraaglijker wordt als je tweefactorauthenticatie hebt (en je zou eigenlijk tweefactorauthenticatie moeten hebben ).

Maar er is een manier om meerdere accounts te hebben zonder met meerdere telefoons te jongleren of met meerdere aanmeldingen op één telefoon te jongleren. Hier zijn een paar tips om je leven gemakkelijker te maken.

Meerdere accounts beheren binnen apps
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Sommige apps doen het goed om meerdere accounts helemaal zelf af te handelen. Gmail is daar een voorbeeld van: de apps voor iOS en Android kunnen heel goed omgaan met verschillende Google e-mailadressen. In feite doen de apps het veel beter dan de webinterface. Je kunt zelfs andere accounts toevoegen , zoals Yahoo en Outlook, en al je inboxen combineren via de link Accounts beheren in het app-menu.

Met Twitter kun je meerdere accounts beheren vanuit de officiële apps voor iOS en Android . Open op iOS de Ik tik, tik op het Accounts- pictogram (twee portretten), kies vervolgens Meer opties en Maak een nieuw account aan . Tik op Android op je avatar en tik vervolgens op de pijl-omlaag bovenaan het menu en kies Bestaand account toevoegen . U kunt accountstreams niet samenvoegen, maar u kunt er snel tussen schakelen.

Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Een andere app die we kunnen toevoegen aan de lijst met native-handles-multiple-accounts is Instagram voor iOS en Android . Ga naar je profielpagina, tik op de menuknop (drie stippen op Android, een tandwielpictogram op iOS) en kies vervolgens Account toevoegen . Er kunnen maximaal vijf verschillende accounts worden toegevoegd (schakel ertussen door op de gebruikersnaam op de profielpagina te tikken) en je krijgt pushmeldingen voor alle accounts waar waarschuwingen zijn ingeschakeld.

Ondertussen heeft ondersteuning voor meerdere accounts ook Facebook Messenger voor iOS en Android bereikt. Als u bovenaan op uw profielafbeelding tikt en vervolgens van Account wisselen kiest , kunt u inloggen met verschillende inloggegevens, zodat u uw gesprekken over verschillende accounts kunt bijhouden.

Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Andere apps zijn niet zo genereus: Snapchat, WhatsApp, Signal en de primaire Facebook-app staan ​​je niet toe om meerdere accounts te beheren zonder herhaaldelijk in en uit te loggen (hoewel je zou kunnen inloggen op een ander Facebook-account in je mobiele webbrowser) . Het goede nieuws is dat er een handvol apps zijn die kunnen helpen, hoewel de belangrijkste voorlopig alleen op Android werken, waarbij het besturingssysteem van Apple beperkter is in wat het apps laat doen.

Er zijn een paar oplossingen voor iOS waarvoor niet-geverifieerde software van onbekende bronnen moet worden geïnstalleerd, dus we zijn niet erg comfortabel met het aanbevelen ervan. Als u bereid bent om op eigen risico verder te gaan, zal een snelle zoekopdracht op internet enkele opties opleveren voor het uitvoeren van meerdere instanties van WhatsApp of Snapchat op een iPhone.

Meerdere accounts beheren met een app van derden
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Eerst kijken we naar de enige app die betrouwbaar op Apple-apparaten werkt: vriendelijk. Het is beschikbaar voor zowel iOS als Android . Het werkt als een soort wrapper voor de mobiele Facebook-website en belooft het opslag- en datagebruik te verminderen in vergelijking met de officiële app, en voegt wat extra bonussen toe, zoals ondersteuning voor meerdere accounts.

Installeer en log in op Friendly en u kunt één voor één inloggen op uw Facebook- (en Instagram-) accounts en vervolgens met een tik tussen de accounts wisselen. Het is niet de snelste of meest stijlvolle app die we ooit hebben gezien, en je moet een paar dollar betalen om de advertenties te verwijderen, maar als je iOS gebruikt, is dit de beste keuze die momenteel beschikbaar is.

Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Android-gebruikers zullen het veel gemakkelijker hebben om meerdere instanties van een app te ondersteunen. App Cloner doet ongelooflijk goed werk. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt er een kloon van uw oorspronkelijke app gemaakt die u kunt instellen met een alternatieve set gebruikersreferenties, zodat u twee instanties van dezelfde app naast elkaar kunt gebruiken. Met App Cloner kunt u de naam en pictogramstijl van het tweede exemplaar van uw apps aanpassen en zelfs de snelkoppeling verbergen in de app-lade als u dat wilt.

Het werkt met onder meer Facebook, Skype en Spotify, hoewel je bij sommige apps bugs kunt tegenkomen en het worstelt met apps die Google-accounts vereisen. Als je een upgrade naar de premium-versie van de app uitvoert, krijg je toegang tot meer aanpassingsopties voor je gekloonde apps en kun je WhatsApp en Facebook Messenger klonen.

Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Even indrukwekkend in zijn mogelijkheden is Parallel Space , dat ongeveer hetzelfde werk doet als App Cloner. De lijst met ondersteunde apps is zelfs langer dan die van App Cloner en bevat gratis WhatsApp. Al uw dubbele apps worden afgehandeld via de Parallel Space-interface, waardoor ze wat lastiger te gebruiken zijn.

Sommige gebruikers hebben problemen met crashes en overmatig batterijverbruik op Parallel Space gemeld, maar we hebben tijdens onze tests geen grote problemen met de app opgemerkt, maar met zoiets kan het natuurlijk op elk moment kapot gaan als ontwikkelaars updaten hun code en aanmeldingsprocessen veranderen. Houd er ook rekening mee dat apps zoals WhatsApp zijn gekoppeld aan uw mobiele nummer, dus u heeft een tweede nummer nodig om een ​​apart exemplaar van de app in te stellen. De app bevat ook veel advertenties, maar u kunt die verwijderen met een in-app-aankoop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *