12 Tools en apps die het werken vanuit huis gemakkelijker maken

0
12 Tools en apps die het werken vanuit huis gemakkelijker maken

Met ongeveer 34 procent van de Amerikaanse beroepsbevolking die nu freelancen, verlaten steeds meer van ons de traditionele kantooromgeving voor overal waar we wifi kunnen krijgen, en als u een inwoner van New York City bent, zit u waarschijnlijk thuis vast hoe dan ook, gevangen door de afbrokkelende infrastructuur van het metrosysteem van NYC .

Buiten een kantoor werken, biedt zijn eigen unieke reeks uitdagingen. Als u nog niet bent overgestapt naar een online kantoorsuite (zoals die van Google , Apple of Microsoft ), raden we dat als eerste stap aan. Dit betekent niet alleen dat u kunt inloggen en werken vanaf elke computer, het maakt het delen van uw werk en het samenwerken met anderen veel eenvoudiger.

Maar vanaf daar is er een hele reeks apps en tools beschikbaar om uw werk gemakkelijker te maken. Dit zijn onze favorieten.

Workfrom ( web )
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Werken in pyjama’s heeft zijn aantrekkingskracht, maar uiteindelijk moet je het huis verlaten of riskeer je gek te worden. Maar scrollen door de lijsten van Starbucks op Yelp is niet de gemakkelijkste of snelste manier om een ​​goede plek te vinden om een ​​werkproduct uit te zoeken. Dat is waar Workfrom om de hoek komt kijken: een door mensen samengestelde lijst van goede externe werkplekken in meer dan 1.250 steden wereldwijd. Als je wilt weten waar de beste wifi en de meeste stopcontacten zijn, van coffeeshops tot co-workingruimtes, zal Workfrom je dat vertellen, en als je zelf een nieuwe plek vindt, kun je deze toevoegen aan de hoofddatabase.

Wi-Fi-kaart ( iOS , Android )
Afbeelding: Wi-Fi-kaart
Afbeelding: Wi-Fi-kaart
Als je te asociaal bent om een ​​coffeeshop of een gedeelde werkruimte te zoeken en je wilt online kunnen gaan wanneer je onderweg bent, dan is Wi-Fi Map een van de beste apps om je naar een aantal te leiden veilige, snelle openbare wifi waar u gebruik van kunt maken – u kunt de vergelijkbare snelheden van elk netwerk lezen en zelfs wachtwoorden krijgen als ze door andere gebruikers zijn ingediend.

Dropbox ( iOS , Android , internet )
Afbeelding: Dropbox
Afbeelding: Dropbox
Bijna altijd heeft kantoorsuite en besturingssysteem een ​​soort cloudopslagoplossing. Toch beheerste Dropbox de back-up- en synchronisatieroutine van bestanden toen OneDrive en iCloud slechts respectvolle twinkelingen waren in de ogen van Microsoft en Apple, en als je een centrale opslagplaats nodig hebt van bestanden die overal vanaf internet toegankelijk zijn, onmiddellijk bijgewerkt op al je machines, en niet afhankelijk van OS dan is het ideaal (hoewel helaas niet gratis boven de standaard 2GB). Het blinkt ook uit in het eenvoudig delen van bestanden en mappen via internet met mensen, ongeacht hun eigen cloudopslagoplossing., Essentieel voor werken op afstand.

Asana ( iOS , Android , internet )
Afbeelding: Asana
Afbeelding: Asana
Er is geen tekort aan tijdregistrerende projectbeheertools en takenlijsten die er zijn, maar Asana is een van de beste opties en is dat al een tijdje. Oorspronkelijk gericht op grote en kleine bedrijven, werkt het ook goed voor alleenstaande externe werknemers en freelancers. Vooral omdat de basisfunctionaliteit gratis is. Met de app kunt u uw projecten en taken intuïtief instellen, bijhouden waar uw tijd naartoe gaat, herinneringen voor dringende taken instellen en met meerdere verplichtingen tegelijk goochelen. Het is ook een van de mooiste taakmanagers die er zijn. En als u toevallig samenwerkt, kunt u heel eenvoudig extra mensen toevoegen en zelfs taken toewijzen

NowDoThis ( web )
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Over het beheren van taken gesproken, soms is Asana gewoon te complex voor uw behoeften. Als je niet met tientallen projecten met veel bewegende delen jongleert, heb je misschien een veel eenvoudigere takenlijst nodig. We hebben in de loop der jaren veel takenlijstbeheerders gebruikt en NowDoThis is een van de meest elementaire en een van de beste. Tik op de banen die je moet doorlopen, klik op Gereed en vink ze een voor een aan, zonder andere afleiding of opties. Het is vooral handig als u gefocust wilt blijven en zo snel mogelijk door uw werk wilt ploegen, maar als het niet voor u is, zijn er ook tal van andere opties .

TeamViewer ( iOS , Android , web , Windows , macOS )
Afbeelding: TeamViewer
Afbeelding: TeamViewer
Het is moeilijk om te benadrukken hoe belangrijk het is om op afstand in te kunnen loggen op computers voor de gemiddelde externe medewerker. Velen van ons hebben een oplossing opgelegd door ons IT-team, maar als u flexibiliteit (of geen IT-team) heeft, maakt TeamViewer het hele proces eenvoudig en probleemloos (en als u het alleen voor uzelf gebruikt, er zijn geen kosten aan verbonden). Download de bestanden en apps op uw thuiscomputer gemakkelijk, waar u ook bent. Doe het zonder geknoei met IP-doorsturen of moeilijke instellingen in uw bedrijf.

Noisli ( iOS , Android , internet )
Afbeelding: Noisli
Afbeelding: Noisli
Als je een coffeeshop of gedeelde werkruimte niet kunt halen, dan wil je misschien een soundtrack voor je dag. We zijn consequent onder de indruk van zowel de glans van de apps van Noisli als het verschil dat ze maken wanneer we ons eigen werk op afstand doen. Noisli kan kunstmatig geluiden genereren, van het gezoem van de wind in de bomen tot het gerinkel en geroezemoes van een coffeeshop, en u kunt kiezen uit een vermelde mix van audio of uw eigen mix configureren. De geluiden zijn van topkwaliteit en effectief en omvatten weer, reizen en witte ruis om u te helpen concentreren.

Calmly Writer ( web )
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Een van de uitdagingen van werken op afstand is geconcentreerd blijven en afleiding vermijden als er geen manager over je schouder meekijkt. Hoewel afleidingsvrije tekstverwerkers nooit iets zullen vervangen dat zo volledig is uitgerust als Microsoft Word, zijn ze fantastisch voor die eerste, ruwe versie van wat je schrijft. Calmly Writer, dat werkt in uw browser, houdt vast aan de basis. Er is geen gedoe met synchronisatieservices of veel add-ons. Gewoon een mooie schone pagina om tekst in te plaatsen die bespaart met behulp van het cachesysteem van uw browser. Als het gewoon de synchronisatiemethode is die je ongemakkelijk maakt, is een andere optie waar we de laatste tijd van onder de indruk zijn, de online Paper-tool van Dropbox .

RescueTime ( Android , web , Windows , macOS )
Afbeelding: RescueTime
Afbeelding: RescueTime
Op afstand werken betekent geen vaste start- of stoptijd, dus elke tool die u helpt bij het volgen en registreren van hoe u uw uren gebruikt, kan nuttig zijn. RescueTime werkt op al uw apparaten ( behalve iPhones ) om te meten hoelang u op elke website en in elke app doorbrengt, en laat u zien waar u productief kunt zijn en hoeveel tijd Reddit is geworden. Misschien wat drinken voordat u het inschakelt, omdat het soms te ontnuchterend is om een ​​uitsplitsing van uw tijd online te zien.

FocusBooster ( web , Windows , macOS )
Afbeelding: FocusBooster
Afbeelding: FocusBooster
Een andere app in de stijl van RescueTime waar u misschien de voorkeur aan geeft, is FocusBooster – het is een beetje meer gestroomlijnd en in sommige opzichten eenvoudiger te gebruiken en erg handig voor contractmedewerkers die hun uren moeten bijhouden. Het maakt gebruik van de pomodoro-techniek om ervoor te zorgen dat je in effectieve bursts werkt. De app is niet alleen bedoeld om afleiding te voorkomen, maar verzamelt ook automatisch urenstaten op basis van sessies, en kan zelfs laten zien hoe je tijd wordt verdeeld over klanten en hoeveel geld je de week verdient.

Qi-Infinity 35.000 mAh externe batterij ( $ 149,99 )
Afbeelding: Qi-Infinity
Afbeelding: Qi-Infinity
Afgezien van de apps die u nodig hebt om uw werklast en omgeving onder controle te houden, kunnen sommige zorgvuldig gekozen apparaten ook een groot verschil maken voor uw productiviteit, zoals deze stevige 35.000 mAh-batterij voor uw primaire mobiele computer, of het nu een tablet is of laptop of telefoon. Het betekent minder tijd zoeken naar een stopcontact wanneer u onderweg bent en meer tijd aan het werk.

Peak Everyday Backpack ( $ 259,95 )
Illustratie bij artikel getiteld 12 Tools en apps die het werken vanuit huis gemakkelijker maken
Alle compacte, reisklare, laptophoudende rugzakken die je kunt kopen, zou een heel ander artikel in beslag nemen, dus laten we je je eigen vergelijkingen doen, maar de Peak Everyday Backpack heeft veel fans van het afgelopen jaar of zo: het is uiterst aanpasbaar aan de hoeveelheid uitrusting die je bij je hebt, het is gemakkelijk om je spullen in en uit te krijgen, en wordt geleverd met interne verdelers om alles georganiseerd te houden. Het ziet er ook zo uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *