9 tips en hacks om uw Fitbit productiever te maken

0
9 tips en hacks om uw Fitbit productiever te maken

Graaf je Fitbit-tracker, polsbandje of smartwatch uit de la waarin het stof verzamelt en doe het weer om – we gaan je een aantal coole trucs laten zien die je kunt proberen om meer te doen met je wearable. Van het verbeteren van de apparaatnauwkeurigheid tot het exporteren van uw gegevens, hier leest u hoe u het meeste uit uw Fitbit haalt.

1) Sluit Fitbit aan op Strava
Strava is een van de beste fitness-apps die er zijn en werkt gelukkig ook heel goed met Fitbit-trackers – ga naar deze pagina op internet om de twee accounts te verbinden. Fitbit-activiteit met aangesloten GPS verschijnt in je Strava-account, en alle ritten of runs die je via Strava doet, worden toegevoegd aan je Fitbit-statistieken voor actieve minuten en verbrande calorieën.

De apps zijn blijkbaar intelligent genoeg om dubbele activiteiten te herkennen en ervoor te zorgen dat ze niet twee keer worden geregistreerd, en we hebben geen problemen opgemerkt bij het gebruik van de twee apps samen. Als je de verbinding tussen Fitbit en Strava (of Fitbit en een andere app) wilt verbreken, is de eenvoudigste manier om naar de pagina Toepassingen op internet te gaan en op Toegang intrekken te klikken .

2) Synchroniseren met Apple Health
Illustratie bij artikel getiteld 9 Tips en hacks om uw Fitbit productiever te maken
Schermafbeelding : Gizmodo
Met Fitbit of Apple (of beide) kun je je Fitbit-tracker native synchroniseren met Apple Health, wat betekent dat je beperkt bent tot tijdelijke oplossingen van derden. Een van de beste die we in een nogal fragmentarisch veld zijn tegengekomen , is MyFitnessSync voor Fitbit , waarmee je $ 5 terugkrijgt, maar het doet bewonderenswaardig werk om alles in je Fitbit-account over te zetten.

Houd er rekening mee dat dit niet-officieel is en als gevolg daarvan op elk moment kan breken, maar voorlopig heeft de app een solide beoordeling in de App Store en werkte hij toen we hem testten. Zorg ervoor dat u de instructies die in de app verschijnen zorgvuldig volgt, zoals het open laten van de app terwijl de eerste synchronisatie is voltooid en toegang tot al uw Fitbit-gegevens.

3) Tem uw meldingen
Verschillende Fitbit-trackers hebben verschillende meldingsmogelijkheden, maar het idee is bij alle dezelfde: je hoeft de meldingsinstellingen die je wearable biedt niet standaard te accepteren. Alleen omdat je tracker je kan waarschuwen voor inkomende sms-berichten en oproepen, wil dat nog niet zeggen dat je je telefoon misschien een tijdje volledig negeert.

Het wijzigen van configuratie-opties is eenvoudig, ongeacht welk Fitbit-model je gebruikt, maar we zullen het proces voor de Versa uitleggen. Tik op het profielpictogram (rechtsboven) op het tabblad Dashboard en kies Versa . Scrol omlaag en tik op Meldingen en kies welke meldingen je op je smartwatch wilt weergeven en welke je liever verborgen houdt.

4) Scan streepjescodes voor dieet volgen
Totdat we allemaal slimme vorken en slimme borden gebruiken , zal het volgen van de inname van eten en drinken problematischer zijn dan het volgen van stappen, maar Fitbit biedt wel wat hulp met een barcodescanner die rechtstreeks in de app is ingebouwd. Als je op het punt staat iets te eten of te drinken, tik je op het pluspictogram (linksonder) op het dashboard en kies je Barcode scannen in het pop-upmenu.

Richt de camera van je telefoon op je levensmiddel (of drank) naar keuze, en de app zorgt voor de rest, waardoor het volgen van je dieet een stuk eenvoudiger wordt – zelfs als je slechts een deel van het voedsel dat je eet scant, kan het de invoer versnellen werkwijze. De barcodescanner kan ook worden gestart vanaf het standaard invoerscherm voor voedsel, via het barcode-pictogram bovenaan.

5) Abonneer je op een personal trainer
Illustratie bij artikel getiteld 9 Tips en hacks om uw Fitbit productiever te maken
Afbeelding : Fitbit
Als je je Fitbit-fitnessregime wilt verbeteren en je bent bereid om er een klein beetje voor te betalen ($ 39,99 per jaar om precies te zijn), kijk dan eens naar Fitbit Coach . Het is niet bepaald een persoonlijke coach, maar het geeft je wel toegang tot een brede selectie van trainingsvideo’s en audiotracks, en past aan wat je ziet en hoort op basis van de statistieken die je in Fitbit logt.

Om de beste resultaten uit de service te halen, moet u een doel stellen om naar te streven, of dat nu gaat om een ​​opzwelling of een marathon. De oefeningen zijn echter allemaal toegankelijk en goed uitgelegd en kunnen worden bekeken op een mobiel apparaat of een computer – ze duren tussen de zeven en 60 minuten, dus je kunt degene kiezen die het beste werken als onderdeel van je dagelijkse routine.

6) Krijg statistieken van je Amazon Echo
Soms lijkt het openen van de Fitbit-app of het laden van de website te veel moeite om erachter te komen hoeveel stappen je die dag hebt genomen – dus vraag je Amazon Echo om je te vertellen hoe ver je hebt gelopen of gerend. Het is vooral handig als je net bent binnengekomen van een rondje hardlopen, of als je gewoon gaat hardlopen en je telefoon niet bij je hebt.

Zoek naar de Fitbit-vaardigheid in de Alexa-app op je telefoon om de twee services met elkaar te verbinden, en als je eenmaal de gebruikelijke taak hebt om in te loggen en de toegang te bevestigen, kun je Alexa-opdrachten gebruiken, zoals ‘Fitbit vragen hoeveel stappen ik’ heb genomen ”of“ vraag Fitbit hoe het vandaag met me gaat ”bijvoorbeeld. U kunt zelfs controleren op de levensduur van de batterij nog in je Fitbit apparaat.

7) Blijf volgen zonder uw tracker
Illustratie bij artikel getiteld 9 Tips en hacks om uw Fitbit productiever te maken
Schermafbeelding : Gizmodo
Mocht je per ongeluk je tracker of smartwatch thuislaten als je naar kantoor of op vakantie gaat, dan is alles niet verloren wat je stappen volgen betreft – de Fitbit-app kan nog steeds een aantal basisstatistieken registreren met de sensoren in je telefoon. Wanneer je herenigd wordt met je wearable, kan het speciale apparaat het weer overnemen in de app.

Om dit te doen moet je MobileTracker activeren. Tik in de Fibit-app op het profielkaartpictogram (rechtsboven) op het tabblad Dashboard , kies vervolgens Een apparaat instellen en kies MobileTrack in het volgende scherm. Aangezien het de levensduur van de batterij kan verkorten, is het waarschijnlijk een goed idee om de MobileTrack-optie in en uit te schakelen elke keer dat u uw wearable niet bij u heeft.

8) Houd uw gegevens bij in een spreadsheet
Fitbit kan voorzichtig zijn om andere services (zoals Google Fit of Apple Health) te laten linken naar zijn eigen platform, maar een integratie die goed werkt, is die met IFTTT (If This Then That). Het kan je Fitbit-gegevens automatisch extraheren en op verschillende andere plaatsen krijgen, en je gezondheids- en fitnessactiviteiten koppelen aan je sociale media-accounts.

Nadat je je hebt aangemeld voor een gratis IFTTT-account, kun je ervoor kiezen om een ​​nieuwe applet te maken (via het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek), en vervolgens Fitbit en dagelijkse activiteitenoverzicht te kiezen als je trigger, en Google Spreadsheets en rij toevoegen aan spreadsheet als actie – hiermee worden al je Fitbit-gegevens dagelijks geëxporteerd naar een Google-spreadsheet naar keuze.

9) Blijf verantwoordelijk voor je slaap
Illustratie bij artikel getiteld 9 Tips en hacks om uw Fitbit productiever te maken
Schermafbeelding : Gizmodo
Een andere van de IFTTT Fitbit-triggers die u kunt selecteren voor de eerste helft van uw applet, is Slaapduur hierboven . Selecteer dit, voer het aantal uren in dat u elke nacht wilt loggen en de applet wordt geactiveerd wanneer u het doel raakt. U kunt ook kiezen voor Slaapduur hieronder om de IFTTT-applet te activeren wanneer u niet genoeg gesloten ogen krijgt.

Wat je vervolgens doet, is aan jou, binnen de grenzen van IFTTT’s compatibele services. Misschien wil je automatisch een bericht tweeten of een e-mail sturen naar je Fitbit-vrienden wanneer je het doel hebt geraakt (of gemist). Als je je slaapgewoonten meer privé wilt houden, kun je je successen of mislukkingen registreren in een notitie in je Evernote-account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *