Meerdere apps installeren op Android, iOS, Windows, Mac en Ubuntu

0
Meerdere apps installeren op Android, iOS, Windows, Mac en Ubuntu

Je hebt een nieuwe iPhone, iPad of andere gadgets en je bent er erg enthousiast over, maar voordat je hem op de juiste manier kunt gebruiken, moet je uren besteden aan het installeren van al je favoriete software. Als je het installatieproces zou kunnen automatiseren, zou je veel tijd besparen en meteen beginnen met doen waarvoor je de machine hebt gekocht. Hier zijn twee geweldige services waarmee je snel veel apps op Windows en Mac kunt installeren en twee trucs om hetzelfde te doen op Android- en iOS- apparaten.

Windows en Ubuntu
Als u een Windows-computer gebruikt, moet u Ninite proberen. We hebben een paar andere alternatieven geprobeerd en kwamen erachter dat deze apps te veel advertenties of gesponsorde apps proberen weer te geven of op de achtergrond in uw systeem worden uitgevoerd. Ninite is gratis, heeft geen advertenties en geeft je een enkel exe-bestand dat je kunt verwijderen nadat je al je apps hebt geïnstalleerd. Daarom is het beter dan de alternatieven. Windows-machines die nooit zijn geformatteerd of naar de fabrieksinstellingen zijn hersteld, zijn zeldzaam. Windows is toevallig ook het besturingssysteem op een groot aantal nieuwe computers over de hele wereld. In een notendop: veel mensen besteden veel tijd aan het installeren van de apps waarmee ze het meeste uit het besturingssysteem kunnen halen. Volg deze stappen als u het een probleemloos proces met één klik wilt maken.

1. Ga naar Ninite en scrol omlaag. Je ziet verschillende apps in categorieën zoals Hulpprogramma’s, Browsers, enz. Ninite somt verschillende geweldige, gratis apps voor Windows op, zoals Glary Utilities , VLC Media Player , Avast-antivirus , Dropbox en LibreOffice . De startpagina van Ninite bevat de volledige lijst met apps, gesorteerd in categorieën zoals browsers, berichten, media, beeldverwerking, beveiliging en meer. De meeste mensen hebben geen andere app nodig dan degene die op Ninite staan ​​vermeld.

2. Selecteer alle software die je nodig hebt door de vakjes ernaast aan te vinken> klik op de grote groene knop Installer downloaden.

Newsbeep
3. Het installatieprogramma van Ninite (meestal minder dan 1 MB groot) wordt nu gedownload. Zodra dat is gebeurd, voert u het uit. Het zal automatisch beginnen met het downloaden van alle apps en ze installeren. Ninite verwijdert ook alle adware (werkbalken, standaardinstellingen van zoekmachines, enz.) Die sommige apps proberen te installeren. Dit werkt alleen voor desktop-apps, niet voor apps in Windows 8-stijl.

Ninite is ook beschikbaar voor Ubuntu Linux , maar het aanbod aan apps is een stuk kleiner dan Windows.

Ninite_Get_Installer.jpg
Mac
In tegenstelling tot Windows-gebruikers, krijgen degenen met het Mac-besturingssysteem van Apple een goede verzameling vooraf geladen apps. Maar als u snel enkele van de meest populaire apps van derden op Mac wilt installeren, zullen deze stappen helpen.

1. Open Mac-apps downloaden> selecteer de apps die u nodig hebt> klik op “Deze installeren!”

2. Dit genereert een commando. Kopieer het.

3. Open Terminal. Als je niet weet hoe je dit moet doen, druk dan op Cmd + spatiebalk> typ Terminal> druk op Enter.

4. Plak de code in Terminal> druk op Enter.

5. Dat is het. Voor het geval je je afvraagt ​​of Get Mac Apps goede apps heeft, de verzameling is redelijk goed – met onder meer gratis apps zoals Flux , Skype , VLC, Handbrake , Dropbox, Evernote en Notational Velocity .

Merk op dat zowel Ninite als Get Mac Apps de officiële bronnen van de apps gebruiken, dus ze zijn veilig te gebruiken.

Get_Mac_Apps_Installer.jpg
Smartphones
U kunt ook eenvoudig meerdere apps op smartphones installeren, maar deze methoden werken niet als u nieuwe apps wilt installeren. Ze werken alleen met apps die u eerder hebt geïnstalleerd of gekocht met dezelfde Apple ID of Google- account. Deze methode is handig als je een set essentiële apps hebt die je altijd installeert telkens als je een nieuw apparaat krijgt, maar niet als je een nieuwe Apple ID of Google-account gebruikt.

Android
Als je een Android- apparaat hebt, volg dan de volgende stappen om verschillende eerder geïnstalleerde apps snel te installeren.

1. Open Google Play Store> tik op de drie horizontale lijnen in de linkerbovenhoek> Mijn apps> Alles.

2. Tik en houd een app vast die niet de tekst “Geïnstalleerd” heeft. Dit zal de app selecteren. Blader nu naar beneden en selecteer alle eerder gekochte apps die u wilt installeren> tik bovenaan op de knop Installeren.

3. Al deze apps worden nu geïnstalleerd, hoewel u voor elke app door de toestemmingsschermen moet onderhandelen en deze afzonderlijk moet goedkeuren.

Google_Play_Purchased_Apps.jpg
iOS
In tegenstelling tot Android heeft iOS geen optie waarmee u alle eerder aangeschafte apps kunt selecteren en met één tik kunt installeren. Maar de methode van Apple is veel sneller. Controleer deze stappen en bekijk het zelf.

1. Open App Store> tik op Updates> Aangeschaft.

2. Naast de apps die u hebt geïnstalleerd, staat een knop “Openen”. Degenen die u niet hebt geïnstalleerd, hebben een cloudpictogram met een pijl naar beneden. Tik op dat pictogram voor alle apps die u wilt installeren en uw iOS-apparaat begint ze te downloaden – geen wachtwoord vereist.

iOS_Purchased_Apps.jpgDeze methoden zijn geweldig om snel uw nieuwe apparaat in te stellen, maar als u de voorkeur geeft aan andere manieren of services, laat het ons dan weten met een opmerking. We hebben meer handige tutorials in onze sectie Hoe , die je misschien wilt bezoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *