FAU-G ‘Made in India’ gaming-app is nu beschikbaar: downloaden op Android

0

FAU-G, ook bekend als Fearless en United Guards, kan nu worden gedownload op Google Play. De game is ontwikkeld door nCore Games en zou het alternatief van India zijn voor de populaire PUBG Mobile. nCore heeft deze nieuwe game in september aangekondigd met een eerste release gepland voor november. Dat is echter vertraagd en het is nu beschikbaar om te downloaden op Republic Day. Pre-registratie voor de game was live sinds december 2020 en dat was een paar dagen geleden nog meer dan vier miljoen. De oprichter van nCore Games, Vishal Gondal, heeft naar verluidt bevestigd dat de Battle Royale-modus en PvP [player versus player] -modi zullen worden bestempeld als ‘coming soon’.

De nieuwe game FAU-G (Fearless and United Guards) is nu beschikbaar op Google Play als gratis download. Gebruikers kunnen op hun Android-smartphones naar de Google Play Store gaan en FAU-G downloaden door op de knop ‘Installeren’ te klikken. Volgens de ontwikkelaars is de game compatibel met handsets met Android 8 en hoger. Mogelijk zijn er in-app-aankopen in het spel om een ​​niveau omhoog te gaan. Zoals gezegd is de ontwikkelaar van deze game een in Bangalore gevestigd bedrijf genaamd nCore Games . De gamemakers hebben geen informatie gegeven over of en wanneer deze game beschikbaar zal zijn voor iOS-gebruikers.

Acteur Akshay Kumar had FAU-G in september vorig jaar aangekondigd en zei dat het de Atmanirbhar-beweging ondersteunt die is gelanceerd door PM Modi en dat het spel spelers ook in staat zal stellen ‘meer te weten te komen over de offers van onze soldaten’. Kumar kondigde ook aan dat 20 procent van de inkomsten die door de FAU-G-game worden gegenereerd, zal worden gedoneerd aan het vertrouwen van Bharat Ke Veer.

Alles wat u moet weten over FAU-G vóór 26 januari Lancering
In een interview bevestigde Gondal dat FAU-G in eerste instantie zal worden aangeboden als een singleplayer en coöperatief spel om mogelijke problemen met de lanceringsdag te voorkomen. Battle royale-modus en PvP [speler versus speler] -modi worden aangeduid als ‘binnenkort beschikbaar’. nCore is in eerste instantie van plan om FAU-G in de verhaalmodus te lanceren en uiteindelijk meer wapens en modi toe te voegen met updates in de toekomst. Mede-oprichter en COO Ganesh Hande heeft naar verluidt ook bevestigd dat FAU-G advertenties zal hebben, maar dat deze oordeelkundig zullen worden geïntegreerd.

Newsbeep

FAU-G overschrijdt vier miljoen pre-registraties in de aanloop naar de officiële lancering
FAU-G haalde de krantenkoppen toen het in september werd aangekondigd, want het kwam net toen de regering het Chinese app-verbod had ingevoerd en de populaire PUBG Mobile- gaming-app in het land had geblokkeerd .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *